אושרי חוזר

k a b o o k

New member
אושרי חוזר../images/Emo70.gif

את זה אנחנו יודעים
אבל איך הוא יחזור לסידרה
, באיזה דרך הדמות טל תחזור
הביעו את השערותכם בשירשור הזה..
איך לדעתכם הוא יחזור ליונת
, עם מי הוא יגור
מי תהיה בת הזוג שלו
מה הסיפור יהיה איתו
למה הוא יחזור
מה עם אבא שלו
איך הוא יקבל את זה שגולן ויונת חברים
איך הוא יקבל את הקטע של הבגידות של גולן באימא שלו
יש מצב שהוא יתחבר עם אליאן
או שאולי הוא לא יוותר על שירלי, ויריב עם מיקי
הביעו את דעתכם..

מביעה את דעתי!

אני חושבהת שטל יחזור כי הוא פשוט מאוד מתגעגע לאמא שלו ובצדק...מסכן הוא לא רואה אותה מלא זמן! או שהוא יבוא כי אבא שלו שוב חוטף עצבים ומכה אותו...... הכוא נראה לי יגור בחדר עם מיקי! והם יהיו חברים טובים! שירלי תציע לטל לישון אצלה והוא כמובן לא יסרב!!! ואז היא תכיר בינו לבין מיקי והם יהיו חברים טובים! הבת זוג שלו נראה לי תהיה שירלי אחרי שהיא תהיה עם אייל היא תבין שלא נראה לה שהוא מתאים לה...ואז היא תעזוב אותו ותחזור לטל אהבת חייה (כי מיקי יהיה תפוס עם אליאן) הוא מאוד יכעס על גולן אם הוא ימשיך לעשות את המעשים הטפשיים שלו ויציע ליונת לקנות דירה לבד והם יגורו ביחד!!!! יכול להיות שהוא יהיה עם אליאן כי הוא לא ממש מתאים לה לדעתי אבל מצד שני אולי היא תאהב אותו ותשיג אותו..... אני מקווה שהוא ומיקי יהיו חברים-הם יהיו חמודים יחד!!!!! מקווה שהבעתי את דעתי בצורה טובה אוהבת אתכם -מירי

אממממ...שאלה

איזה פורום יפה יש לכם... יש לי שאלה...איפה יהיה השידור החוזר של הוידאו צ'ט שהיה עם מירי בוהדנה?

dont be heavy

New member
לדעתי טל ומיקי לא יאהבו את אחד השני

מיקי ושירלי יהיו ביחד ואז פתאום טל יופיע איכשהו ושירלי לא תדע מה לעשות ואז כמובן ל ומיקי יהיו אויבים- יהיה קרב קשה מאוד לדעתי כי שניהם יודעים להרביץ חזק...

למעלה