אושרי אתה ענק

ישככר

New member
אושרי אתה ענק

מי שלא הגיע ביום שלישי לבית דני הפסיד הרקיד מרקיד בשם אושרי והוא פשוט מדהים חבל על הזמן. מי שלא היה פספס ערכתי ברור והסתבר כי יש לו חוג במתנ"ס בבית דגון בימי שני. מי שרוצה להנות באמת חייב את זה לעצמו תודה לך מכל הלב

ישככר - די עם זה !!!

ישככר יקר. בקר טוב ויום טוב לך. שמתי לב שאתה אחת לשבוע, נכנס כאן לפורום, כמו בליל אמש, ופותח הודעה חדשה המשבחת במילים דומות פחות או יותר, את אשר אושרי. אני מבקשת ממך - חדל !!! ראשית, כי אשר לא ביקש ולא רוצה ממך שתפרסם אותו, ובמיוחד כאשר הפרסומת שלך נשמעת על פניו כמתוזמנת ובאה מ"טעם". שנית, כי המידע שאתה מפרסם, לא מדוייק ועלול לגרום נזק לקוראים ולאשר עצמו. שוחחתי טלפונית עם אשר לפני 5 דקות וביקשתי את רשותו להגיב לך כאן. והנה עובדות : אשר לא היה הרקיד בבית דני בים שלישי. ביום שלישי הרקיד מוטי בן יעקב שהחליף את גדי. אשר שאגב חבר קרוב (גם עבודה) של מוטי, עמד סמוך אליו ליד הבמה, אך לא היה המרקיד באותו ערב. לגבי החוג במתנ"ס שבבית דגון - החוג נועד למקומיים ונמצא באולם היכול להכיל לא יותר מ-30 איש, ואז כבר יהיה צפוף מאד. לכן מיותר לשלוח את הקוראים לחוג של אושרי בבית דגון - אתה על כל פנים לא היית שם. לסיכום - אם אתה עדיין מעריץ נלהב של אשר ורוצה להמשיך לכתוב, אדרבא, ספר לנו כאן על מעלותיו ויחודו כמרקיד בלשון עשירה יותר, ונשמח לקרוא. בינתיים אני מבקשת ממך בשם אושרי ובשם האינטלגנציה - חדל ! מירי.

ישככר

New member
התנצלות

מירי שלום כל מילה בסלע אני מתנצל על אי הדיוקים מה שאני כותב הוא שלי בלבד לאשר אין כל קשר לדברים אבל עדיין אני חושב כי הוא מרקיד מעולה וכל רצוני הוא כי רוקדים נוספים יהנו מכשרונו ושוב מתנצל אני בפני אשר אם חס ושלום גרמתי לו נזק זה הדבר האחרון בו אני חפץ

התנצלותך היפה התקבלה

אכן אשר מרקיד ורוקד מעולה. וכאשר יהייה לנו משהו השווה פרסום אצל אשר, גם אני אשמח לפרסם זאת איתך בפורום. ועוד משהו : החוג שבבית דגון הקיים רק שבועיים, מתאים לרמת מתחילים בלבד, וזו עוד סיבה, פרט לזה שהמקום קטן מאד, שלא לשלוח את ההמונים לשם. כל טוב לך. מירי.

לשון עשירה ושפה תקנית

מירי היקרה לו היתה קימת דמות של האדם אליו פנית היא היתה מאייתת את שמה כהלכה יששכר ולא באופן השגוי המופיע במכתב. שבת שלום!!! לוי אילן

ישככר

New member
תגובה לאילן לוי

לצערי אין אני לא מוצא כל קשר בין שם ויהא כתוב בכל צורה שהיא לבין קיומה או אי קיומה של דמות לעניות דעתי הדמות אילן לוי היא דמות וירטואלית לחלוטין וכמובן גם זה אננו רלוונטי כל שכתבתי הוא דברי שבח היוצאים מהלב למרקיד מצויין ורציתי שעוד רוקדים יוכלו להנות מכישוריו יוצאי הדופן זה כל מה שרציתי ישככר

לישככר ולאילן - אז אולי תכנסו בזהות

אמיתית? מדוע הכינויים? הגיע הזמן ורובכם כאן יזדהה - אין ממה לחשוש, כך יהיה יותר נעים לכולנו. נוכל לדעת במי המדובר.

תולדותיו של שם - עדה המקורית!!!

עדה המקורית היקרה, מה לעשות וזה השם שנתנו לי הורי שרצו בת שיקראו לה ליליאן??? לא שם מודרני אך התרגלתי אליו כשם שהורי ז"ל התרגלו אלי. שאקרא לעצמי בשם אחר?? שבת שלום יקירה! לוי אילן

לאילן לוי

תודה לך על הערתך. אני חושבת שצריך להתייחס לדברי הכותב בלבד, ולא לשם הכותב. המערכת בפורום זה מאפשרת למשתמשים להכנס בשמם האמיתי או בשם כינוי ככל העולה על רוחם ובתנאי שיעמדו בכללי ההגינות של הפורום. לכן אני התייחסתי לכותב ברצינות, גם אם אין זה שמו האמיתי אלא רק כינוי. ושוב תודה לך. מירי.

CARMEL EZRA

New member
אילן. תבין.במקלדת קורות טעויות כאלה

וחברי הפורום הוותיקים מבינים את זה ולא מעירים. למשל כאשר היוצר יענקלה לוי מהקריות הקליד היום בערב את שמי עזרא אז באמצע יצא לו בלי כוונה שני זיינים ולי יש רק אחד.אם כותבים בעט רגילה זה לא קורה.

מנין לך הבטחון???

מירי יקרה, ממש טלפתיה!! אולם, מאחר שאני משער שאינך בעלת ענין, מנין לך שהאחד בשמוש???

פסק זמן

מירי בואי נפסיק עם זה לפני שזה המכנה את עצמו ישככר יכתוב: עזרא אתה ענק!!! חלומות מתוקים לוי אילן

יש שכר לעמלך???../images/Emo184.gif

כרמל עזרא אולי מעכשיו נראה שהכותב יכתוב את שמו בצורה נכונה. ובא לציון גואל!! לוי אילן

למירי - בחלק מהאינפורמציה - טעית!

אמנם הרקיד מוטי בן יעקב, אך אשר הרקיד בחוג הראשון של המתחילים והוא גם חזר על הריקוד שלימד כאשר גדי היה מלפני שבוע. בכל השאר איני מתערבת. לילה טוב.

עדה צודקת !

אכן בחוג למתחילים בלבד, הרקיד אשר אושרי. הריקוד שאשר חזר עליו שמו "מי יתן ואמן" ריקוד מעגל של אבי פרץ. מירי.

למעלה