אושו -משחק החיים -

אושו -משחק החיים -

"החיפוש הרוחני הוא אשלייתי כמו כל חיפוש אחר .החיפוש עצמו הוא אשליה ,כי יש דבר-מה שהוא לוקח כמובן מאליו:שמשהו חסר.ובעצם לא חסר שום דבר !ברגע שאתה מניח כמובן מאליו שמשהו חסר,אתה מתחיל לחפש אחריו:אזי אתה ממשיך לחפש בכל הכיוונים.וככל שאתה מחפש יותר,אתה מחמיץ אותו יותר:כי ככל שתחפש יותר,יכסה יותר אבק את המראה.ככל שאתה מרבה לנסוע כדי לחפש אותו,ככל שאתה הולך ומתרחק בחיפוש אחריו,כך אתה הופך יותר ויותר למתוסכל.לאט לאט אתה מתחיל לחשוב שזה כל כך רחוק "משום כך אינני מצליח להגיע אליו".
המציאות היא בדיוק להפך :אינך מגיע אל הדבר מכיוון שאתה הוא הדבר "
אושו -משחק החיים -
עמוד 250.

lightflake

New member
יפה... אבל כל מיינד ומה שמתאים למקום שבו נמצא, לרמת ההתבגרות

שלו... אז יש כאלו שצריכים קודם ללכת ללמוד טקסטים בסנסקריט יש כאלו שצריכים יוגה פראניאמה ו/או מנטרות, יש כאלו שצריכים אמונה באלוהים ותפילות ויש שצריכים מדיטציה (ואושו המציא מלא טכניקות שונות), יש כאלו שחקירה עצמית... ובעצם רק לבודדים ביותר מתאימה ההוראה האמיתית הטהורה - אין כלל מה לחפש. "אתה הוא זה". "אני ואבי אחד אנו".
&nbsp
&nbsp

Mist2

New member
מה לגבי אלה ששמעו לא התעוררו

אבל מאז כל מה שהם עושים זה לחזור על זה כמו תוכים?

Mist2

New member
לא אמרתי שיש

רק שאלתי עליהם, פשוט בזמן האחרון הם מתרבים...

Mist2

New member
הפוסט שלך, אולי תוסיף בעצמך

הם החשובים ביותר!
&nbsp
נ.ב. באמ׳שך אני לא אחיך...

אמת.כל תודעה ומה שמתאים לה

ברגע נתון .ואם מה שנשמע ,מתאים .זה יעשה את מה שיעשה .בנוגע לחברי הפורום היקרים -את התשובה לרמת תודעתם אתה מקבל כאן -כאן ועכשיו .
.מת על הכדורים האלה .

lightflake

New member
כל עוד יש משיכות ודחיות - וזה יכול להיות בתת מודע

כל עוד אני רוצה להשיג משהו או מנסה להמנע ממשהו
אז זה משמר את האני הדמיוני, זה שרוצה להשיג או להמנע
וזה כבר מפעיל ומשמר את כל המשחק.
&nbsp
&nbsp

עכשיו לאט .תתבונן .מה שמשמר את

הדחיה והמשיכה זה האמונה שיש מישהו . האמונה באני .אך המשחק הזה קורא מעצמו ."אתה " הוא הצופה שמכיר במשחק הזה .כאשר נכנס העושה לתמונה -זה משמר ומקבע את המשחק הזה .העושה הוא דימיוני -זו לקיחת בעלות על משהו שקורה מעצמו -כמו -התנהלות הגוף -ולמעשה -הכל זה משחק של התודעה עם עצמה .
.אין כאן אף אחד .הכל זה תודעה שמתחבה מעצמה ומחפשת את עצמה .אין כאן מישהו .זה הלילה .זו האשליה הגדולה .
.מת על הכדורים האלה .

כותבים -"מתחבה" או "מתחבא"-האפשרות השניה

עם ה-"א" נראית יותר .
.מת על הכדורים האלה

Mist2

New member
מסכן

כמה עבודה אתה משקיע עם הסמיילים, רק כדי להראות שאתה מעל לכל זה.

למעלה