אושו זן טארוט

XמטאורX

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif הייייייייי../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

אני יודעת שלא יצא לי להיות פה המון זמן....סורי
אבל אני משתדלת לקרוא את הכל
בכל אופן חבר´ה סתם רציתי לעדכן אתכם שקיבלתי במתנה את הקלפים של אושו ואני בעננים
הם כלכך יפיםםםםם
דיייי תודו שאתם מקנאים
האמת שקיבלתי אותם בקופסא יפה עם ספר באנגלית אבל הספר די מתומצת.. והקלפים די מורכבים אז אני מחפשת ספרים יותר מעניינים...
למישהו יש רעיונות?
אולי אפילו מאמרים באינטרנט...
עדיף בעברית.. לא כי האנגלית שלי לא טובה..
אלא בגלל שאני מתכוננת כבר מראש להמווון חומר קריאה בנושא ובא לי לעשות את זה בעברית
יאללה בייי

uri_raz

New member
מספר הצעות

קודם כל, הספר על החבילה של אושו תורגם לעברית. אם את לא מעוניינת לשלם איזה 150 ש"ח בשביל סט חדש (ספר + חבילה) בעברית, תחפשי בחנויות הספרים המשומשים, לדוגמא ת.ג.א בתחנה המרכזית הישנה. יש ספרים נוספים של אושו שתורגמו לעברית, אבל למיטב ידיעתי הם לא עוסקים בחבילת הטארוט שלו, אלא בתורתו באופן כללי. יש כמה וכמה אתרי טארוט טובים בעברית שאינם נוגעים לחבילת האושו, לדוגמא האתר הפרטי שלי והאתר של יואב בן דב.

רוניתRRR

New member
אושו

איזה קלפים של אושו יש לך? יש כמה סוגים. לי יש את אושו זן וזה בעברית. הקלפים פשוט מדהימים. אנחנו פותחים בהם בדרך כלל לאחר מדיטציה. אחרי שמשתפים את כולם בדברים שעולים במדיטציה לסיכום פותחים קלפים של אושו, ואז זה כמו קסם הקלף שיוצא מסכם את כל המדיטציה. תנסי זה נהדר.

מי אגם

New member
אושו זן טארוט

היי, רציתי לדעת אם יש כאן עוד אנשים שפותחים בקלפי האושו זן טארוט? אני התחברתי אליהם יותר משאר חפיסות הטארוט שיש לי.

longshut1

New member
אילו מילים,אילו מילים.כל כך אמיתי,

כל כך נוגע. אהבתי את החתימה שלך,של השיר של רחל,כל כך אהבתי,עד שהדפסתי וצירפתי לקלסר היומי שלי.תודה!!

מי אגם

New member
נכון, שיר מדהים ../images/Emo13.gif

לפעמים כשאני צריכה איזו תוכחה, ולא בא לי לפתוח בקלפים, אני פותחת בספר שירי רחל, ופתאום מגלה איזה שיר נפלא שלה שמתאים בדיוק להרגשה שלי!

longshut1

New member
וזה הטריק בקלפים

התכנים מוטמעים בתת המודע של כל פרט בהוויה האנושית,אשר יכול לגשת אליהם בדרכו שלו.הקלפים עוזרים לנו להביא לרמת המודע את אותם תכנים,אבל באותה מידה גם שיר מרגש,מילות אהבה מבן\בת זוגנו,או סתם סרט נוגע יכולים לעשות בדיוק את אותה עבודה. באושו,לצערי לא אוכל לעזור לך...יש לך גם קלפים רגילים,של קראוולי?

מי אגם

New member
יש לי ריידר וויט רגילים

ועוד חפיסה של קלפים שמתקשרת למאגיה. לכל קלף יש פירוש + טקס מאגי פשוט שמתקשר למסר של הקלף.

longshut1

New member
איך קוראים לחבילה הזאת?

יש לך קלפים סרוקים שלה,או קישור לאתר שבו מוצגים כמה קלפים ממנה? קלפים+מאגיה=שילוב מטריף,לא?

קלפי אושו זן טארוט,ניפלאים!!!../images/Emo42.gif

...בין שאר חפיסות הקלפים השונות המצויות בידי,שוכנת לה במקום מכובד החפיסה של קלפי הזן טארוט של אושו,קלפים יפיהפיים מלווים בהסברים מלאי תוכן מרהיב לא פחות מהציורים שבהם. אני אוהבת לשלוף מהחפיסה קלף אחד,ולהיתרכז בתוכנו.מצויין לשימוש כ"קלף" היום,או שליפת קלף לעזרה בהבנת מצב כזה או אחר,עם הגדרת כיוון והיסתכלות על מצב זה. אחרי פריסות שנעשות בקלפי ריידר או קראולי,אפשר לעשות מעיין סיכום למיפגש פריסות,עם שליפת קלף אחד של אושו זן טארוט,זה תמיד יהיה סיכום מאלף!

doremini

New member
האם עונים כאן על שאלות גורליות?

האם הפורום הזה עדיין עונה על שאלות גורליות,עתיד וכד´? אשמח אם תענו לי תודה

doremini

New member
היי

אני פשוט רציתי לדעת מה צופן לי העתיד בנושא עבודה ומצב כלכלי. אם זכור לי טוב היו עונים פה על שאלות אלו ואחרות. מעניין לדעת אם עדיין. אם כן אשמח לקבל תשובה. דורית 30.8.75 תודה

מי אגם

New member
אנסה לעזור לך עם קלפי האושו זן

בקלפי האושו זן טארוט לא מקבלים תשובות לגבי העתיד, אלא מקבלים הדרכה לגבי למה את צריכה להיות מודעות בחיים שלך, מה את צריכה לשנות, למה לשים לב, מה עומד בדרכך וכו´. קחי בחשבון שבדרך כלל אני עושה פתיחות כשאני מבטאת את עצמי בקול רם - ואז יותר קל לי לבטא את מה שאני רואה... לכן הפתיחה דרך האינטרנט יותר מסורבלת. בכל אופן, בעבר השכל וההיגיון קיבע אותך ומנע ממך להתקדם. לא היית מתייחסת בכלל ללב ולרגשות. היית מדבר תהמון, מנתחת דברים - אבל רק דרך הראש, לעולם ללא עירוב של רגשות או מחשבה אינטואיטיבית. מחשבות לא הגיונית, ורגשות - היית מדחיקה. היית מנתחת הכל בצורה אנליטית לחלוטין, כאילו החיים הם תרגיל מתמטיקה. השכל היה בשבילך כמו בית חרושת, פועל 24 שעות ביממה, ובעצם ה"מכשיר" היחידי שבעזרתו את רואה את החיים. השכל הזה קיבע, ואולי אפילו עדיין מקבע אותך ומונע ממך להתקדם. לעומת זאת, אם תשמשי בקול הפנימי שלך, תיכנסי להרמוניה בין האינטלקט - השכל לבין הלב והרגשות, הכל יזרום לך בצורה הרבה יותר פשוטה. את צריכה לזכור שגם לך מותר להרגיש, להיעלב, לכעוס. אלה לא דברים אסורים. ומעבר להכל - את צריכה לסמוך על האינטואיציה שלך. אינטואיציה היא חשיבה לא דרך ההיגיון, חשיבה דרך הרגש. את יודעת לחשוב, עכשיו נצלי זאת כדי לפתח את האינטואיציה שלך. בעצם התשובה למצב אליו נקלעת היא פשוטה - השכל מקבע אותך, וברגע שתשחררי את עצמך, תיכנסי קצת יותר פנימה ותקשיבי לעצמך - לרגשות שלך, ותסמכי על האינטואיציה, את פשוט תפרחי בתחום שלך. זה משהו שנמצא ממש בהישג ידך, ולא ידרוש ממך כל כך הרבה עבודה ריגשית כמו שאת חושבת. ברגע שתפתחי את הלב ותקשיבי למה שללב שלך יש להגיד, הכל יזרום בצורה הרבה יותר פשוטה. אני רואה גם שיש לך חלום כלשהו, אדם כלשהו שאת רוצה להיות בזרועותיו, מישהו שיתמוך בך. זה מישהו שאת בעצם לא מכירה עדיין - בן זוג עתידי שאת מפנטזת עליו. אני חושבת שאלה הרגשות שאת מדחיקה. מתוך הפחד להתמודד עם כך שאת כרגע לבד, ללא בן או בת זוג, סגרת את עצמך בפני הרגשות שלך ושקעת כל כולך לתוך האינטלקט וההיגיון. את צריכה להתמודד עם הפחד מהבדידות, לתת לרגשות שלך להתפרץ כדי שתוכלי להתעמת איתם ולקחת אותם בפרופורציה, במקום לסגור אותם בתוך תיבת פנדורה שבעצם עוצרת בעדך מלהתקדם. זאת הפעם הראשונה שאני פותחת קלפים דרך האינטרנט, והאמת שהכתיבה די הגבילה אותי... אשמח לקבל פידבק לגבי כמה, אם בכלל, קלעתי.

osna T

New member
איזה יופי../images/Emo20.gif

|אם יורשה לי לתת לך פידבק אפילו שלא לי הפתיחה, אני מכירה את הקלפים הנ"ל ונראה שאת מאד בנוח שם....וגם כמובן על עצם המעשה.....ממש יפה....|פרח

doremini

New member
wow מדהים....

קודם תודה רבה רבה על התייחסותך..... הרבה מהדברים המדהימים שכתבת יש בהם מן האמת. כל הכבוד...
לקחתי את דברייך לתשומת ליבי ואנסה ליישמם, ובאמת הגיע הזמן להקשיב לרגש. אני מקווה שיחול שינוי אצלי בהקדם. אלפי תודות
דורית

למעלה