אושה

yaronbro

New member
אלה כללי המשחק או שאתה מתמודד

איתם או שתתעלם ממנה הדברים שהעלת יותר מסבירים אבל אלו כללי המשחק כאן

harty

New member
יש מידה רבה של צדק בדבריך אסא

אך אין עדין תשובה עניינית לשאלות ששאלתי. אין קשר אם אני קבלן, דייר או אתון לעניין שאתה וחברתך לוועד חברתם לקומבינה של תוכנית ההבראה אשר כתוצאה ממנה חבריכם מסתובבים בחוסר תעסוקה לצערי גם אתם.אבלין הודתה בזה, אתה לא קשור???תגיד אני לא מעורב ודי.

harty

New member
נכון שאני ללא אומץ, נכון שאני אולי

יהירה (אני זורמת איתך...) הכל נכון! אבל גם כל טעוני נגדך נגד אבלין ושאר ירקות.... יושר אישי אסא לא נמדד באומץ לב ובבלל..בלה...בלה. אין בך היושר האישי המינימלי להודות בקומבינה, לעומתך דווקא אבלין (בכל הראיונות בתקשורת בעיתונות מודה בקומבינה) יתכן ואנו הנשים בכל זאת ישרות והוגנות יותר מגברים הדורשים אומץ בכדי לכסות על חוסר יושר אישי. גם אתה הבנת שהאיפורמציה הנשאבת על ידי מועברת אלי על ידי חבריך העובדים איתך(אם בכלל עובדים...)ועל ידי חבריך/חברותיך לעבודה שהיית אמור לייצג ובקומבינה האחרונה בגוד בגדת בהם.כך שאל לך לטעון חוסר אומץ שהוא שולי ביותר לעומת חוסר יושר אישי.

ארטי

את גיבורה מאוד קטנה, הצגות את עושה בכל פינה, ברור לכל כי את שליחה מטעם, של פוליטיקאים - חזיז ורעם, את מבקשת ל"קלל"- סתם ככה, אולם דבריך יהפכו מן הסתם לברכה, תסתכלי במראה- חביבה, ותראי דמות שבאה בטענות לכולם- סביבה, אולי את זקוקה ליעוץ, לעזרה, בכדי שתהפכי לפחות כעוסה ומרה.

harty

New member
אדם שרוצה להבחר לוועד העובדים

אחרי שנתן ידו לקומבינה וכתוצאה ממנה חלק מחבריו נזרק לרחובות אינו ראוי למתוח ביקורתצ על הוועד הנוכחי, אינו ראוי להיות מועמד אלא אם יוכיח ההיפך. במקום זאת עסקינן בגבר, אומץ לב, גבורה קטנה,פחדנית, מתנשאת, היי הלו אני לא מועמדת לוועד, אתה מועמד ועובדי העירייה קוראים את הפורום ומנסים למצוא בך אולי תכונה אחת לסמוך עליך.

yaronbro

New member
זו חוכמה קטנה מצידך מפני שלך לא היו

התלבטויות ודילמות שלחיים ואבלין היו מה רצית שיעשו ?

ארטי

קיבלתי כעת טלפון מעובד עירייה בכיר אשר טען כי את דווקא כן מתמודדת בבחירות. הוא גם ציין שם. אני קורא לך להזדהות ולהתמודד מולי בכל השאלות הקשות שיופנו אלינו.

harty

New member
אם מדובר בעובד עיריה בכיר הוא

בטח יודע מה הוא סח.....ולענייננו אילו שאלות קשות יופנו אליך??? הרי התשובות ניתנו על ידך ואבלין במחזור הקודם.. הרי אתה והיא יודעים הכי טוב??? כמה פעמים הייתם בהשתלמויות?? כמה פעמים בשבוע שניכם תורמים לעבודתכם בעיריה? מה בדיוק עיסוקכם בעיריה? כמה תועלת אתם וחברכם מביאים לעיריה.... שמע ממני אל תקשיב לעובדים בכירים הם לא יודעים כלום הם חושבים שהם הכי חכמים אבל בסך הכל הם עובדי עירייה....... תתפלא לשמוע אסא אני לא בכירה אנילא ברמה הזאת אפילו, אני ברמה הרבה יותר גבוהה ממה שאתה חושב ומתאר לעצמך. אני מכירה את חבריך אסא, אני מכירה את אלו שירקת לתוך הצלחת שלהם אתה ובעל הבית שלך אבלין, אני היום הפה שלהם ,עד שלא תקום ותודה "טעיתי" כמו שעשתה אבלין אנשים אלו לא יסלחו לך ולה.תמיד תתפסו כאלו שדואגים לעצמם על חשבון חבריהם. די עם הבלה בלה, די עם ההתלאמות של גבר, אומץ לב, הזדהות, תגיב כמו גבר לעניין!!! די להיות פוליטקאי קטן מאד(כולו עובד עיריה) שמנסה להבחר לוועד כדי להשאר בעיריה. אם היית שווה אסא היית מתפטר! הרי בני לועג לך ולאבלין! איפה הכבוד אסא! זה עתידך בעיריה!!!!!

ארטי בפעם האחרונה

הו.....איזה עצבים.........איזה סגנון בעייתי,,,, כמי שי לו תואר ראשון במדע המדינה ופסיכולוגיה אני יכול לזהות בקלות את הבעיה ממנה את סובלת... בלשונך אומר- "למה מי את? " כולה אחת משועממת שמחפשת תשומת לב... לא אתייחס אליך יותר. את פשוט לא שווה. אם את הפה של אנשים , כלשונך, הרי שדרוש כאן טיפול דחוף בחיטוי הפה במי פה , רצוי בטעם מנטה...

harty

New member
לא ידעתי שאסא בעל תואר במדעי

המדינה ופסיכולוגיה....עכשיו אני מבינה כיצד הצליח לאבחן אותי.... אבל בכל זאת אסא מקומך בעיריה. שם עושים בתואר הזה הכי הרבה שימוש....אני לא מאמינה למראה עיני!!! תואר ראשון במדעי המדינה ופסיכולוגיה!!!! אם הייתי יודעת שכך הדבר לא ההיתי מתערטלת ככה בפני המומחה בפורום.

yaronbro

New member
אסא לגופו של עניין אולי תוכל לשתף

אותנו בעקרונות שלפיהם גובשה רשימת המפוטרים אין צורך שתיכנס לשמות אבל בגדול היינו רוצים להבין לפי מה החלטתם את מי לפטר ואת מי לא האם בעדיפות ראשונה היו עובדים מקבוצת גיל 50-55 האם בעדיפות ראשונה החלטתם לפטר עובדים זמניים האם העיריה החליטה לסגור מחלקות ופיטרתם עובדים שאי אפשר היה לנייד למחלקות אחרות האם היו עובדים שהחליטו לפרוש מרצונם אפשר לפרוש את היריעה באופן כללי בלי להכנס לעניין של צנעת הפרט

harty

New member
ירון שאלה טובה, לא תקבל תשובה!!!

כי הארטי העליבה אותי והיא פחדנית אשה קטנה ואני גבר ואני הזדהתי....אני גם יותר לא אענה בפורום כי אני... סליחה גם לגברים מותר לבכות...אני נחנק מדמעות....

yaronbro

New member
קוראים לך חיים אסא ? או שאת הפה

שלו בפורום ? או שאת מייצגת את כל נפגעי ירון בפורום ???

yaronbro

New member
ארטי יש בעיה בארטיקל שלך

מצד אחד את טוענת שאת פה לעובדי היעריה שאבלין את אסא דפקו ומן הצד השני מדברייך נודף ניחוח עז של זלזול והתנשאות שמטיל ספק רב בכנותך ותום ליבך

harty

New member
מה לעשות ירון אני שונאת אנשים

צבועים שבאים בידיים לא נקיות ומנסים למכור לנו כמה אחרים לא בסדר. אתה לא יודע הרבה דברים שאני כן יודעת....

yaronbro

New member
ארטי יש סתירה רצינית בדברייך שמטילה

צל כבד בכנותך ותום ליבך

למעלה