אושה

אושה

בהסכם ההבראה שנחתם ב- 14.7.04 , סעיף 7 , עמ' 3 , מצוין כי לעובדי התזמורת יפחיתו באופן זמני רק 8% מהשכר. היש דבר ברור מזה?

yaronbro

New member
לכמה זמן ההפחתה הזמנית ? רבעון או

חציון או יותר המילה זמני מעורפלת קצת

ירון

ההפחתה עד סוף 2006 .היא באה במקום פיטורי מורים. חבל שיו"ר הוועד הנוכחי מאפשר הורדות שכר מעבר לאלה המופיעות בהסכם.

ירון

לא. אבל כהן מהביוב הוא אחיין של דוד מרציאנו מהוועד.....הכל נשאר במשפחה.

harty

New member
חלק מכובד מעובדי העיריה ששרדו

בעבודה בגלל הקומבינה של תוכנית ההבראה מסתובבים ברחובות העיר כמו הביוב הזורם בראש חוצות. להם אין בושה וכך גם לביוב.אבל הם לא האנשים שיש עימם קלון, החשב הגזבר ראש העיר וחברי המועצה הם שנתנו ידם במעל. חבל שכך ניראת העיר הנוער הבוגרים מי שיכול נמלט על נפשו אפילו לביוב בשכונת הדקל נמאס והוא מנסה לזרום הלאה והחוצה.....גם הביוב אינו יכול לעמוד יותר בצחנת העסקנים המנהלים את העיר.

harty

New member
מה בדיוק עשתה אבלין בהיותה ראש

הוועד? לפחות לדני יש גם עיסוק אחר.(שלא תבינו שאני תומכת בדני כי גם הוא מוכר נשמתו לשטן)בלוד כולם פוליטקאים קטנים המנציחים עצמם כל העת אין מוחות ואין כוחות אלא רק רדידות רדידות ואפילו מעשי השחיתות אינם מוסתרים, יאוש וכאוס ואנשים קטנים הנותנים בשעה קשה זו את הטון. חבל אבל זה מה יש לעת הזו.

shir46s1

New member
מה בדיוק עושים החברה הנ"ל התייחסות

אז ככה ארטי... לאבלין עדיין לא נמצא מקום או משרד שיהלמו את "כישוריה". חיים אסא לפי מיטב ידיעתי עובד בתרבות הדיור (מכירה את המילה הזאת מערים אחרות) דוד עזריה מנהל...כשהוא נמצא במשרד יש אליו פניות מספר בנושא בעיות מים ותשלומים עובד הבחור (לא להתלהב הכל יחסית).

harty

New member
אני רואה את כל השמות שהזכרת

מסתובבים .....אין פיקוח בעיריה הקומבינה הצליחה עכשיו בטוח אפשר להסתובב חופשי כי נותרו רק אנשי שלומנו....

shir46s1

New member
וכי למה מסתובבים?

כל ה"חברה" הללו מסתובבים כי... בחודש יוני מתקיימות בחירות לועד העובדים בעירייה והם מועמדים אז זה מקדם את הביזניס. אבל מה לעשות גם עבודה אין להם. שיהיה בהצלחה לכל המועמדים אחרי הכל כל אחד ואחד ראוי לייצג את העבדים

harty

New member
חבל שאתה ואבלין דהן איפשרתם

תוכנית הבראה בקומבינה, הנה התוצאות קרבות.... אבל לך לא איכפת התברר שאתה בכלל תושב שוהם,לא....?מה בדיוק אדוני עושה היום בעיריה? מה עושה אבלין? מה עושה דוד עזריה?? וכך הלאה....נמקו פרטו...

ארטי

אני מוכן לענות על כל שאלה שאינה דנה בצנעת הפרט. יש לי תנאי אחד- תזדהי. אולי יש לך תכונות טובות, אומץ לדבר באופן גלוי אין לך. את מתנהגת באופן יהיר, מתנשא ולא עניני. מענין היכן את גרה? מעניין מה את עושה לפרנסתך? מעניין מה עשית למשל בצבא? במחשבה שניה- לא כל כך מעניין.

yaronbro

New member
חיים זו דרישה לא עניינית לדרוש

הזדהות ממשתתפי הפורום אינך רוצה להשיב לה אתה לא חייב זה עניינך אתה לא חייב להתיחס לכל גלריית השמות שארטי ציינה תתיחס לעצמך זה לא משנה היכן אתה גר יש לך תפקיד מוגדר בעיריה ואתה מבצע את מלאכתך בנאמנות ואני מתפלא על ארטי שמבקשת ממך להתנצל על כך

ירון

ראשית- תודה. שנית- מדוע הדרישה להזדהות אינה מוצדקת? בו נניח הנחה דמיונית שארטי היא קבלן שעובד עם העירייה ויש לה אינטרס מובהק, כזה או אחר ? בו נניח שארטי היא אחת שעזרתי ,במסגרת תפקידי, לועד בית לתבוע אותה בגין אי תשלום מס ועד ? האם זה לא מעמיד את טענותיה וגלגול העיניים שלה באור אחר?

למעלה