אור-

אור-

גזמה נשית ... מסתבר ... שאחד משניים ... או שמטרתה של אורגזמה נשית לעודד ילודה ... או שאין לה שום סיבה - פרט אולי לקנאה בפאלוס ובפאתוס הזכרי ... מה שמחדד בעצם את השאלה ... לגרושות שבינינו, שאין בעתידן עוד ילדים ... מה הטעם בעצם ? מה תעשו עכשיו ?? אחחחחח - קינסי קינסי .... מוגש כשירות לציבור הגרושות !

Rtitan

New member
תזהר מתביעת לשון הרע...

על אי הגעה לאורגזמה במין אוראלי.

אני מבקש

שתכתבי באופן ברור שהתכוונת ללשון שלי .... ! אני שולח לך במסר את פרטי חשבון הבנק שלי להעברת 300,000 שקלים בגין לשון הרע (וזה בלי הוכחת נזק :)

הוצאת את לשוני מהקשרה כאן! אי לכך ובהתאם לזאת אין לך כל עילה לתביעה אלא אם כן תצליח להוכיח אחרת
<כמה זה הוצאות משפט היום?>

כן כן ..

כולם פה עדים - שאת אמרת שהלשון שלי לא משהו ! הוצאת דיבתי רעה - עכשיו אי אפשר להחזיר ... נותן לך יומיים להעברת הכסף - לפני הליכי הוצאת (לשון) לפועל :)

ye44

New member
עזוב אותנו מקינסי שמימסי

הנושא שצריך לחקור הוא, האם נשים שלא חוו אורגזמה תקופה מסויימת ההורמונים שלהן מתחרפנים וגורמים להן לאבד את עצמן לדעת, מה שנקרא חוסר בויטמין Z דבר שבהחלט מפחית את רמת הסרטונין במוח ואז הן עוברות ל
מסוג סרוקסט או ציפרלקס דבר שגם מדכא את היצר המיני ואז הן בכלל בג'ננה
זה שהן מקנאות בפין שלנו זה ידוע מזמן ואין ספק שנשים מעדיפות להיות רב אורגזמיות זה חלום של כל אישה. בעצם אני כבר לא יודע בין יושבות הפורום הנ"ל אם הן בכלל מבינות על מה המחקר כמו שחלקן מתנהלות האורגזמה היחידה שהן חוו זה לאכול "האגן דאז" מול ה
וחבל

זה כי לעולם לא תצליחו להבין אותה ובטח שלא לחוות :) יש דברים שקשה להסביר במילים וגם סריקות של המוח בצבעים לא ממש יעזרו כאן, רק אסכם במילים: מזל שעשני אישה
מוגש כשירות לציבור הגברים באשר הם

יערית

New member
עלאק מחקרים

אף לא אחד מהם דיבר על אוקסיטוזין שמשתחרר לו בזמן האורגזמות והשיחרור שהוא עושה לאישה בגוף-כולל כל ההתכווצויות שתבקש, ישנן נשים שאורגזמה זה מנת החמצן שלהן בכדי לשמור על בריאותן התקין. אף אחד מהם לא דיבר על הנאה, הנאה גרידא בלי ילדים ובלי תחרויות, ה נ א ה שאין יכולת לתאר אותה :)). מוגש כשירות לכל אותם אלו שלא מבינים מה זה, כשלא מבינים מה זו אורגזמה, איך יבינו איך לענג אישה?

יש רק בעיה קטנטונת ...

מדובר בכל החוקרים והחוקרות המובילים בעולם ב- 80 השנים האחרונות - בנושא מיניות האישה .... אם לא הם מבינים אז מי ?! והנאה גרידה ? ללא שום תועלת ברורה ? מדגדגת לי איזו אמירה של חז"לינו על נשים ודעת ... לא מצליח להיזכר

יערית

New member
מממ 80 שנה האחרונים

אולי כדאי שיעשו ריפרש לחוקרים שלהם, לא ממש צריכה תעודות רק הקשבה לגוף ולהבין מה קורה במהלך האורגזמה... אין לי מושג על מה חז"ליך מדברים, אני רק יודעת שמעולם לא דיגדג לי ילודה, הנאה גרידא!!!! ואם אין לך את היכולת להבחין, כנראה שסוג הנשים שהכרת היו מאותגרות אחרת :))

למעלה