אור ירח תגיב בבקשה...

המוסד

New member
אור ירח תגיב בבקשה...

וגם אם יתר חברי השמאל כמו יוחאי לכבוש את ההר וכו` יגיבו מה טוב נתתי כבר את הקישור הזה אבל היו כמה בעיות איתו

אריסטו

New member
בשביל מה אתה פונה אליהם?

הם עיורים כל השמאלנים האלה ושונאי את בני עמם. גם פרס היום מוליך שולל את כולם בסיועו של אריק,הרי דוחות המודיעין ופענוח האזנות מראה בברור שערפאת עומד מאחרי כל מעשי הרצח. במקום לראות בו שותף צריך לתקוע בו כדור-אבל זה לא משקף את רצון הנבלות ולכן מתעלמים

המוסד

New member
חשבתי,אולי מעט כבוד עצמי...

אחרי שטענו שאני משקר כשאני ``מעליל`` על פייסל הקדוש אני יכול לצפות שיגיבו לפחות על הקישור לא?!

אור ירח

New member
סוגיה קשה ביותר

ראשית כל, אינני מכיר עדיין את המקור לסיפור "הסוס הטרויאני" של החדשות שמאחורי החדשות. גם אינני מכיר את העלון הזה שהבאת פה אם כי אני חייב להודות שבמבט ראשון דבר זה נראה מעניין ביותר. לצערי, לפחות בשלב זה אין לי את הכלים לעמוד על האמינות של אותו מקור שהבאת פה. במידה ויש יסוד להניח שאכן התקיים ראיון זה עם פייסל אל-חוסייני, שבו הוא דיבר למעשה על חיסול מדינת ישראל בשלבים, בשיטת המטרה הפוליטית לתווך קצר והמטרה האסטרטגית לטווח הארוך הרי שאני אישית רואה דברים אלו בחומרה יתרה. כמובן שאצטער מאוד שאכן זהו עמדתם של הפלשתינאים שהרי באמת ובתמים התכוונתי לעשות איתם שלום. עדיין אני מאמין שכשם שאנו נעשה פשרה כך הם יעשו פשרה. אך אם יתברר לי שחבל על הזמן הרי שגם אני אצטרך לעשות חושבים מחדש על הסוגיה הפוליטית של השטחים. זה יהיה בערך כמו שהיה בבריטניה לפני מלחמת העולם השניה, כאשר צ´מברלין ירד ממטוסו בשדה התעופה הטסון עם פיסת הניר המפורסמת שהניף אותה והקריאה המפורסמת שלו: "שלום בימינו". כאשר התבררה כוונתם האמיתית של הנאצים צ´מברליין עלה לשלטון ואז בריטניה נכנסה למלחמה נגד גרמניה הנאצית, כאשר היה קונצנזוס מקיר לקיר לדבר זה. קוצנזוס זה נוצר בעקבות ההכרה שלמרות צעדי הפיוס של בריטניה גרמניה רק נהייתה תוקפנית עקב כך. ייתכן מאוד שאם באמת נעשה הכל לעשות שלום עם הפלשתינאים והם יגיבו בתוקפנות, הרי שאז יווצר קונצנזוס למלחמה עקובה מדם עימם, כאשר יהיה ברור שנעשה הכל כדי להתפייס איתם אבל הם רק דחו את היד שהוצעה להם לשלום. דרך אגב, בשביל כל הימנים פה. כאשר עוד הייתי נער קראתי הרבה מאוד את הספר "עמוד האש" מאת יגאל לוסין אותו קיבלתי לבר מצווה שלי. אני זוכר שפעם, כאשר ראיתי את סידרת הטלויזיה "עמוד האש" במועדון היחידה שלי, מתי שהייתי עוד בסדיר, הראתי למספר חבר´ה שם שאני כבר יודע מראש את הטקסט שהקריין בטלויזיה אמור להקריא, וכן ידעתי לזהות את שמם של המרואינים השונים שהופיעו בסידרה לפני שהכתוביות של שמם הופיעו בתחתית המרקע. כן! כן!, עד כדי כך ידעתי בע"פ את הספר הזה ואני חייב להודות שספר זה גיבש אצלי את ההשקפה הפוליטית שלי עד לתקופת הצבא. עם זאת, השינוי בעמדתי הפוליטית השתנתה במהלך השירות הצבאי שלי ובבחירות 1992 בהם עלה רבין לראשות הממשלה כבר הצבעתי מר"צ. אחרי הצבא עשיתי תואר ראשון בלימודי המזה"ת באוניברסיטת בן גוריון בנגב. אני חייב להודות שבמהלך הלימודים שלי שמה למדתי דברים נוספים על המזה"ת בראיה רחבה יותר, דברים שלא הייתי מודע להם קודם. גם חוויה אקדמית זו עיצבה את השקפתי הפוליטית, שחייבים למצוא דרך לעשות שלום עם הערבים ושאין אפשרות לחיות על החרב לנצח. בשביל ההגינות אני חייב לציין פה שכל המרצים שהיו לי באוניברסיטה בחוג למזה"ת הינם שמאלנים. האופנה האקדמית בחוג שבו למדתי היה אכן שמאלני ביותר. חלק מן המרצים שאני זוכר היו אף שמאלנים רדיקאלים דבר שהיה אפילו יותר מדי לטעמי. מרצה אחד שאצלו לקחתי קורס סמינריון סיפר לנו הסטודנטים שלו שהוא חבר טוב של ד"ר עזמי בישארה, מי שהוא כיום ח"כ מטעם בל"ד. טוב, זה רק בשביל לספר טיפה על הרקע שלי.

שרוף

New member
מוכה ירח.

הוא היה בלבנון צולם והוקלט עיי מי שאין אני מוסמך פה לחשוף. החומר על מהות דבריו ידוע ונמצא בישראל. אלה שמהללים אותו ואומרים שהוא היה ידיד של ישראל יודעים על הפגישה הזאת ועל הדברים שהוא נשא בנאום שלו. אני מתכוון לביילין ויוסי שריד. בנאום שלו הוא דיבר על השגת כל המטרות של ההתנגדות האיסלאמית ועל חיסול הישות הציונית על אדמת פלשתין.

המוסד

New member
רק שתדע...

שאני אינני מסתמך על אתרים קונספרציוניים סטייל דבקה פייל וכו´ המקור הוזכר בכתבה למיטב ידעתי... תמיד אפשר לשאול אותם חלקים קטנים אמנם הוזכרו במעריב ובאחת מהודעתיי אף הצהרתי על כך... עד שבריטניה התעוררה הרבה גורלם שליהודים רבים נחרץ ואני בפירוש ל-א רוצה שזה יקרה אם אינני טועה מכון IASPS הוא מכון אמין ביותר (שאם אינני טועה מפעיל תוכנית באוניברסיטאות) ויש בו חומר רב מאוד פשוט ונוח יחסית לקריאה שיכול לתת לך (לאיש שמאל ואין פה כוונה להתנשאות) זווית ראייה חותכת מאוד שאם רובה אני מסכים(על אף שהמכון נגוע במעט עודף להיטות אחר קפיטלזים) נ.ב שמחתי מאוד לראות זווית אישית ואנושית שלך מלבד בולמוס כפייתי "לשלום" (אין פה כל כוונה להעליב) ואתן לך את האתר העברי במלואו

אור ירח

New member
תודה המוסד

רק הרגע הוספתי את האתר שלך לרשימת המועדפים שלי באינטרנט אקספלורר. במהלך השבוע אני מתכוון לעיין בו לעומק ואז אבוא עם דעה מגובשת שלי על הנושא. בכל מקרה אני אצטרך להכין הרבה מאוד שעורי בית כך שיהיה לי חומר לדון עליו. ופעם נוספת, תודה על המידע. נ.ב. לגבי ערבי גאה. הכותב אכן נראה לי ערבי אותנטי למדי. אני יודע טכניקה לעלות על מספר ה I.P שלו וכן לעלות על החברה אשר מספקת לו את השרת לאינטרנט. כאשר יהיה לי את המידע המעודכן לגביו אפרסם אותו בהקדם בפורום זה. לפחות על פני השטח אדם זה נראה לי מסוכן ביותר. כבר שמעתי על מקרים שהסתיימו באסון בגלל פגישה עם אדם שהכירו באינטרנט. זכור לי היטב פרשת הנער (לא זוכר איך קראו לו) שנפגש עם נערה ערבייה מרמאללה אותה הכיר באינטרנט, והוא כאמור נרצח באכזריות רבה מאוד על ידי מפעיליה של אותה נערת פיתוי. אותו נערה, מכפר ערבי בצפון ירושליים, נתפסה על ידי כוחות הביטחון שלנו וכרגע עומדת לדין על סיוע לרצח של אותו נער. אני אישית מקווה מאוד שהיא תיתן את הדין במלואו על המעשה השפל שלה לשמש נערת פיתוי של מחבלים שפלים מן הסוג הגרוע ביותר, אשר לא בוחלים באמצעים ואשר מוכנים לרצוח נער תמים שחיפש אהבה, שכל חטאו היה על כך שהיה יהודי. בכל מקרה, אין לי כמובן כל כוונה להיענות להצעות הידידות החשודות שלו בעיני ולבקר אותו בכפרו. למרות כל המילים הקשות שהטחתי רק אתמול במספר משתתפים בפורום אין לי כל כוונה לסבך עצמי בדבר מעין זה. שלך אור ירח

אור ירח

New member
תיקון קטן

מי שעלה לשלטון בבריטניה במקומו של צ´מברליין היה וינסטון צ´רצ´יל ולא צ´מברליין כפי שכתבתי בטעות.

למעלה