אור טרגן

אור טרגן

זה בושה וחרפה!!!! שעשו דו קרב בין אניטה להדר,שתיהן מעולות..!!!
ואור הזה לא מגיע לקרסוליים שלהן...חבל שאין כוח חזק לשופטים..

"אור הזה"

תקשיבי זה עניין של טעם..מסתבר שאור כובש יותר אנשים מאשר אניטה והדר, אין מה לעשות...יש בו קסם נדיר.

liri7

New member
בשלב הזה דווקא הייתי מנטרלת את השופטים

עם כל זה שהם השנה חבורה חביבה (להוציא לפעמים מירי) מקצועית הם מפשלים.
הייתי מעדיפה שהוועדה תחזור או שהצופים יחליטו.

ובקשר לאור טרגן, צר לי אבל לדעתי הוא טוב יותר מהדר.

DDisNOW

New member
התמונה של אור טרגן

צריכה להופיע במילון ליד הערכים הבאים:
"צפוי", "משעמם", "מרדים", "בינוני" "מעפן", "עוף לי כבר מהמסך" "מה אתה מחייך, יא טמבל"
באמת.

kobyz21

New member
התמונה של שרון קידושין הרבה יותר תתאים

לרוב המילים האלו, רק שאולי במקום "מה אתה מחייך" נרשום "מה את עושה פרצוף זועף".

DDisNOW

New member
שרון VS טרגן

שרון קידושין שרה כרגע בלי טכניקה, וזאת הבעיה העיקרית שלה, היא מגבילה את עצמה סטייליסטית בגלל שאין לה את הידע את להוציא יוצר מהקול שלה.
אם וכאשר תעבוד על הטכניקה שלה, יש לה פוטנציאל גדול.
טיפ ראשון לשרון ובחינם: כששרים צריך לפתוח את הפה יותר מכאשר מדברים. דיבור ושירה הם לא אותו דבר.
לעומת זאת, טרגן קצת יותר טוב טכנית (אבל גם לטכניקה שלו יש חסרונות) אבל מעבר לזה אין בו כלום. פשוט כלום. אין אופי, אין כאריזמה. פשוט כלום.
שרון יכולה להיות סטאר אמיתי. טרגן הוא NOBODY אמיתי.

liri7

New member
אין ויכוח על זה שאין לה טכניקה

היא צריכה דחוף ללמוד פתוח קול.
בנוסף שמעת ביצוע אחד שלה שמעת את כולם.
לזכותה היא מדגישה כל מילה , הבעיה שהיא לא מתייחסת למשמעות המילה ושרה בטון זועם מילים רכות.
הבחורה יפה, עוברת טוב מסך ואולי, פעם, אחרי שתלמד, תתקדם ותתחיל להתייחס לתוכן השירים תוכל להיות זמרת. בינתיים אני רואה אותה משתלבת מצוין בטלנובלות.

אור צעיר ממנה בשנתיים, בגיל הזה זה הבדל משמעותי מבחינת הבגרות הרגשית. הבחור מוזיקלי, מנגן על פסנתר וגיטרה, יש לו קול שהוא תענוג לאוזן (להבדיל משרון...) השירה שלו הרבה יותר מגוונת (שמע את "בגללך") ובנוסף הוא חמוד עם חיוך מקסים. כשהוא יגיע לגילה של שרון יש להניח שיהיה לו הרבה יותר מה להציע. כיום נעים לי יותר לשמוע אותו מאשר אותה.

זמרות עם אופי שגם יודעות לשיר הן: אנה, לינוי ותום, לצערי שתיים מהן כבר הודחו.

lakilaki12

New member
מה את לא מבינה??????????

הקול שלה לא נעים לאוזן שלך! זה שאת לא אוהבת אותה לא אומר שהיא לא יודעת לשיר! תכניסי את זה כבר לראש הקטן שלך! ואור בכלל לא צריך להיות שם. הוא שר מקסים אבל לא ברמה של גמר.

kobyz21

New member
מה אתה לא מבין??

היא הסבירה לך במדוייק למה שרון לא שרה טוב ולא יודעת לשיר, תתחיל להפנים את זה ולהכניס את זה לראש!

lakilaki12

New member
מצטער, אני לא יכניס לראש שלי שטויות.

זה שהיא חושבת שהיא לא יודעת לשיר ושהיא שרה בטון זועם לא אומר שהיא לא זמרת. זאת דעתה האישית בלבד. אני ועוד המון אנשים אוהבים אותה! מה לעשות! תתמודדו כבר! היופי שלה זה רק תוספת. מה לעשות, מישהו מכוער לא יכול להצליח בתעשייה. זה כבר שנים ככה. שם התוכנית זה כוכב נולד ולא זמר נולד. מן הסתם שצריך חבילה כוללת. ופעם המיליון זה שמישהו אחר לא אוהב אותה לא אומר שצריך ללכלך על המתמודד ולהגיד שהיא לא יודעת לשיר! כי היא כן!

liri7

New member
להביע דעה

זה לא ללכלך.
בשביל מה אנחנו כותבים כאן ?
בשביל להביע את דעתנו על המתמודדים.

כפי שכבר כתבתי המעורבות הרגשית שלך מוגזמת, כולה תכנית טלוויזיה . בעוד מספר חדשים בספק אם זה עדין יעניין אותך.

בינתיים נראה לי שתהיה לך בשבוע הבא סיבה למסיבה כי כרגע עושה רושם ששרון הולכת לזכות.

lakilaki12

New member
איזה הגזמה.

"מעורבות רגשית" על מה יש לי להתערב רגשית? על תוכנית טלוייזיה? תעשי לי טובה.
יש הבדל בין להביע דעה ולבין לקבוע עובדה. ( מה שאת עשית במה שכתבת, שהיא לא זמרת, ושהיא נשמעת אותו דבר ובלה בלה בלה)

ולצערי היא לא הולכת לזכות. הזוכה הוא איטן גרינברג. אני בספק בכלל אם היא תגיע לגמר

kobyz21

New member
שוב, יש לך בעיה לוגית

אנשים לא אוהבים אותה כי לדעתם היא לא יודעת לשיר, זה לא ללכלך זה לדבר לעניין.
ואולי שם התוכנית זה כוכב נולד מסיבות הפקתיות אבל הכוונה היא לזמר נולד(זמר צריך שיהיה לו תכונות נלוות אבל קודם כל צריך להיות איכותי בשירה), מסכים איתך שלשרון יש ייחוד בשירה שכנראה אליו אתה נמשך אבל הבעיה שהוא לא מצורף לשירה טובה ונכונה, לו היה מצורף זה היה יכול להקפיץ אותה גבוה אבל כרגע היא זמרת גרועה.

liri7

New member

המעורבות הרגשית שלו קצת מוגזמת. כל כולה תכנית טלוויזיה וכל ענייננו כאן להביע את דעותינו.

lakilaki12

New member
שום מעורבות רגשית.

זכותך לא לאהוב אותה. להגיד שהיא לא זמרת זה דבר שונה. יש סיבה שהיא הגיעה לשלב הזה.

DDisNOW

New member
אכן כן, הדחה כפולה...

אני רוצה לציין שלמרות הבעיה שיש לי עם המוגבלות בטכניקה של שרון, אני כן אוהב את הקול שלה ואני חושב שהיא מאוד מיוחדת. אני לא שונא אותה כמו אחרים בגלל הקול שלה. רק מציין שיש מקום לשיפור.
הביצוע שלה ל"איסלנד" מלפני 2 תכניות היה אחד הטובים שלה.
אני מקווה ששלישיית הגמר תהיה שרון אניטה ולינוי, אבל יש מצב חזק לשרון, איטן וטרגן (אלוהים יעזור לנו אם זה יקרה)

למעלה