אור וחושך! שאלה

Felix 5

New member
אור וחושך! שאלה ../images/Emo13.gif

קראתי השבוע את ספרו של ד"ר ניוטון "מסע הנשמות" ומאוד התרשמתי. במידה ואני מניח נכון שחברי הפורום שותפים לדעות בספר לכן רציתי לורציתי לחלוק איתכם שהתפלאתי כשלא נכלל בספר נושאים כמו מדריכי אור, אופל ומדריכים נטרליים. אם יש כאן מתקשרים, הייתי רוצה לשמוע את דעתכם. שבוע טוב לכולם!
פליקס.

רותי 11

New member
אין מה להתפלא

הספר עוסק ברוב מסויים ששם אין את כל עניין החושך ועוד... אתה צריך להבין שיש שם מידע מסויים מדהים אבל הוא רק על נקודה מסויימת ולא יותר

Felix 5

New member
באמת? אז בקשה קטנה..

תוכלי להרחיב על נושא החושך? תודה רותי

רותי 11

New member
מלחמת אור וחושך

כמו שאתה יודע זאת מלחמה עתיקה מאוד שבעצם מלווה אותנו לאורך כל הבריאות. הדבר שהיה בהתחלה זה היה החושך, ומתוכו בעצם המקור (האורׂ תחיל לקחת את האנרגיה ליצירת הבריאות החושך כמובן מצידו לא ממש התלהב לתת את האנרגיה הזאת, ולכן התחילה אותה "מלחמת התשה" בין האור לחושך, האור לומד דרך הבריאות את התנהלות שדות החושך, וכמובן בהתאם החושך לומד על האור, כל אחד מהצדדים מנסה להתחכם אחד לשני ולהקדים אחד את השני, לרוב האור ניצח אבל קרו מקרים שהחושך הצליח להקפיא בריאות, הוא הצליח להערים על האור ופשוט לתקוף אותה איפה שהיא לא הייתה מוכנה לכך. הבריאה הנוכחית בעצם מנסה להשלים את הלמידה שהוקפאה אז באותה בריאה עשירית, (אנחנו הבריאה ה-12 ). בגלל צורת ההגנה של יהוה על המדור שלו, בעצם הוא יכול לזהות פריצות של שדות החושך במערכת הגלובלית. הנה 2 דוגמאות לנסיונות של שדות החושך לפרוץ וכמובן העצירה שלהם, אחת היא המבול, והשניה היא יציאת מצרים ועשרת הדיברות, אלא בעצם היו עצירות של שדות החושך דרך מערכת ההגנה של מדור יהוה. לא סתם נאמר אל תעשו לכם אלוהים אחרים, הרעיון הכולל של זה הוא שלא ניצור שינוי במגמות ההרמוניות הבריאתיות, והפיכת כיוונם יכול ליצור אפשרות של חזרה להקפאת שדות החושך. בגלל שמדור יהוה עוסק בעצם בחלק של אלמנט האדמה היישומי זה בעצם החלק האחרון בבדיקה של אלמנט האדמה, ובגלל זה המדור של יהוה בעצם מהווה את אחת הנקודות שמסכנות את בסיסי החושך בפעולתו דרך האלמנטים (אש, מים, אויר, אדמה). לדוגמא - אם נשמות (ליבות) מסויימות פנו לכיוון תאוות הבצע, זה יצר עצירה במערכת ההרמוניה הבריאתית וזה הביא לכלל עצירה ודרכו לכניסת שדות החושך. עוד דוגמא היא המדענים ששללו את הבנת המערכת הרוחנית והעלו על נס רק את המדע, זה כמובן יצר חוסר הרמוניה ולעצירה התפתחותית ואיפה שיש עצירה התפתחותית, יש כניסה של שדות החושך. אגב גם קמצנים נכנסים לאותה קטגוריה של עצירה וחוסר הרמוניה. ככל שבני האנוש מתרחקים מהבנת המערכת הכוללת שהם מחוברים אליה, וככל שאלמנט האדמה ברמתו הפיזית הוא מקדם בעל חשיבות גבוהה יותר כך גדלה כמות הכניסות של שדות החושך. עוד דוגמא היא הרפואה הקונבנציונלית שהתפתחה בעקבות העדפת אלמנט האדמה הפיזי הביאה להתעלמות מהמערכת ההרמונית וכך שבני האדם עסוקים בתפל ולא בעיקר. זה גרם לניתוק בין הסיבה לתוצאה, לא ניתן לתת תשובות למערכת תוצאתית ללא המערכת הסיבתית, בגלל זה בני האדם לא מצליחים ליישם בצורה מלאה ומושלמת את הרפואה הקונבנציונאלית, חלוקת האנרגיה שאין בה איזון היא זאת שגורמת ליכולתם של שדות החושך לחדור לחלק לא קטן מהליבות (נשמות). בגלל זה יהוה הביא את ההגנה בכמות גדולה ולא ברמת הפרט. מכיוון שחלק גדול מהליבות שנמצאות במדור יהוה נמצא בזכרון שלהן ההקפאה שהם חוו בבריאות הקודמות, לכן בני האדם נוהגים לדבר על גן עדן וגיהנום, כאילו את גן העדן מדמים למערכת המוארת ואת הגיהנום הוא החשכה הקפואה בשדות החושך. עוד משהו - הקללה "הלוואי שתמות" מקורה בהשפעה של שדות החושך אני ארחיב מאוחר יותר אם יהיה צורך

Felix 5

New member
../images/Emo190.gif VS ../images/Emo189.gif

שלום רותי. תודה על ההתייחסות המעמיקה! מראש אני אומר שאני לא בקי בחלק מהמושגים שהשתמשת. שדות אור\חושך, ליבות ואלמנטים. כל זה נראה לי אבסטרקטי משהו, אם תוכלי לטובת הדיון לתת יותר הסברים לגבי מונחים שכאלה. במידה והבנתי נכון את מודל המציאות שהצגת, ראשית היה חושך אשר קדם לאור. [אנחנו מדברים על המישור הפיזי? או שקיים גם חושך\רוע במימד אסטרלי?] ומהרגע שנוצר אותו אור,התחילה מלחמה שבה כל אחד מהצדדים מנסה לחבל בשני. [אנחנו שייכים לצד האור, כן?
] יהוה, הבורא של המציאות הנוכחית מספק לנו הגנות נגד החושך. [וזה בגלל שהוא לא רוצה או לא יכול - להפסיק את המאבק?] וזה משאיר אותנו איפשהו פה באמצע
. לא ברור לי הנושא של 12 בריאות, על מה את מבססת את טענותיך? זה נשמע לי קצת מיתולוגי. אם תרשי לי למקד אותך על מה שאני מנסה להבין: 1. מהו החושך? כיצד הוא פועל? מה מטרתו? מי יצר אותו? 2. האם כל הסבל האנושי הרע והכאב מקורם מהחושך? 3. כיצד הנשמה מזדהמת מכוחות חושך? והאם זהו שלב הכרחי? 4. מה תפקיד האגו? ועד כמה הוא קשור למאבק הין הטוב לרע? 3. איך הברונכיט?
שיהיו רק בשורות טובות, פליקס.

רותי 11

New member
Felix 5 היקר

הסבר לגבי המונחים שדות חושך אלה הם שדות אנרגיה שמקיפים את הבריאה שלנו. איתם יש לנו בעצם "מלחמה". אלמנטים: אלה הם 4 היסודות, אש, אוויר, מים, אדמה. ליבות הכוונה היא לנשמות. מאז שבעצם נוצרו הבריאות התחילה "המלחמה" בין החושך לאור החושך לא מוכן לתת אנרגיה ממנו והאור מנסה לצמוח ולהתקדם. יהווה הוא שליט העידן, הוא "המומחה" ליסוד האדמה ולכן הוא נבחר להיות שליט עידן האדמה. את הטענות שלי אני מבססת על מידע מתוקשר שירד מתודעת העל. לגבי החושך מי יצר אותו אין מידע, כיצד הוא פועל הסברתי לך, החושך בעצם אני לא חושבת שכל הסבל האנושי מקורו בחושך מקורו הוא בריחוק שלנו מהאור. הנשמה בעקרון לא מזדהמת מהחושך, היא יכולה "להזדהם" בדרך לגוף או כאשר היא בגוף לרוב זאת הנפש ולא הנשמה עצמה, למעט אחד כזה (היטלר). הוא פסיבי לא אקטיבי, אבל כשהוא קולט אקטיביות הוא מנסה לחבל בה. ולכן כאשר אנחנו לא מתקדמים ולא מתפתחים אנחנו בעצם "משחקים" לידיים שלו. האגו זה החלק האני שלנו, זה החלק ההישרדותי שלנו אבל כמובן כאשר הוא מאוזן ולא יוצא מפרופורציות.

Felix 5

New member
רותי 11, המקסימה.

ערב טוב
רציתי להבין איך שדות חושך מבטאים את עצמם? לטענתך הם לומדים על דרך פעולת האור ומנסים לחבל בה. תוכלי להיות יותר קונקרטית? בטוח שיש מידע
פשוט צריך למצוא את המקור. בהתחלה אמרת שהחושך תמיד היה קיים שם, ואז נוצר האור. אז חושך=רע? או שהחושך הקדמוני הוא פשוט ריקנות בלי העדפה לצד כזה או אחר. נתקלתי ברעיון פעם ברעיון שהאופל נוצר בניסוי שמימי שנהרס, מה דעתך? ממה שקראתי, כל נשמה היא טובה מטבע, מלווה במדריכים ושומרים שדואגים לה בעולם הזה. תוכלי להרחיב על סיפור הנשמה של היטלר? כמו כן, למה לדעתך לא הייתה שום התייחסות כלפיי נושא הדואליות בספרו של ד"ר ניוטון? ברכות, פליקס

רותי 11

New member
ציינתי את דרך פעולת החושך

הרעיון הוא לעצור תהליכים לגרום לדברים להיות פסיביים ולא אקטיביים. ונתתי מספר דוגמאות בהתחלה. אכן כל נשמה בבסיסה היא טהורה, מלווה במדריכים שומרים ועוד בספרו של ניוטון אין התייחסות לכך משום שהוא מדבר על עולם הנשמות הואל א מדבר על דברים מעבר לכך, הוא מתייחס אך ורק לגלגולי נשמות. היטלר מגיע ממערך שונה של נשמות, הוא נחשב נשמה בלתי תלויה (שליח עצמאי) זאת לא נשמה מתגלגלת, זאת נשמה שבאה לכאן אך ורק לצורך יעוד, בדרך לכאן (לגוף פיזי) פשוט הצליח שדה החושך לשים עליו ידיים כמו שאומרים, הוא היום "מטייל" לו בשדות החושך הוא לא חזר למערך האור.

Felix 5

New member
ואוו.. לא חשבתי על זה ככה ../images/Emo191.gif

ממש שדים בגוף אנושי. מעניין כמה כאלה מסתובים בינינו היום. רותי, את חושבת שזה ההכרחי בשביל התוכנית הגדולה? שבוע טוב!

Felix 5

New member
מה הכרחי..

את יודעת.. מחלות, מגפות, כאב פיזי, פחדים חרדות עצב ודכאון. אי הוודאות של המוות. מלחמות, טרור תאונות דרכים, אנסים פדופילים ורוצחים סדרתיים. אכזריות, קנאה, רצון לשלוט, להכאיב. כמו כן, מאגיה שחורה, וודו, שדים. רוע. אופל. חושך. שואה !!! זה הכרחי? חלק מהתוכנית הגדולה של יהוה? שגיאה בניסוי הרצון החופשי של בני האדם? או שפשוט אנחנו קטנים מידי בשביל להבין.

רותי 11

New member
זהו שלא, זה ממש לא הכרחי

זה מה שקרה כשהתרחקנו מהאור זה מה שקרה כשהתרחקנו מהתודעה שלנו. התכנית הגדולה ממש לא הייתה כזאת הבחירה הייתה חופשית ותראה לאן הבאנו את עצמנו בידיים שלנו.

רותי 11

New member
Felix 5 בשביל לעצור את הכל

צריך לדוגמא שיהיה עוד פעם מבול, והרי יהוה הבטיח לנוח שלא יהיה יותר מבול. ברור שהמגמה היא לעצור את זה דרך אותם תהליכים שהעולם עובר עכשיו לקראת העידן החדש, אבל כדי להגיע לעידן החדש צריך לסגור את העידן הזה, לתת לתהליכים להסתיים ולגווע. זה תהליך של מאות שנים אבל זה בסופו של דבר יקרה.

Felix 5

New member
אז יש פה חוזה סגור?

למה בכלל לעשות דבר כזה? למה לכבות את הכפתור מילוט? אנד פליז קול מי פליקס.

רותי 11

New member
פליקס אתה צריך להבין

שהתהליכים הם חשובים ומשמעותיים להבנת יסוד האדמה היישומי, להבנה במלחמה בחושך ואל תשכח שהכל הן בחירות שלנו מלמעלה לעבור את אותן תהליכים. זה לא עונש או משהו כזה, הכל תלוי בנו בלבד ככל שנתחבר מהר יותר לאור ככל שנעשה את זה טוב יותר זה יסתיים מהר יותר. מבחינת הבריאה הם עושים את כל המאמצים להביא לשינוי, הזמן כבר תלוי בנו

למעלה