אור בן ה-3

אור בן ה-3

אני וילדי צריכים לעשות עבודה על כבשים עפי דרישת הגננת האם מישהו מכם יכול לעזור לי או להפנות אותי לחומר באינטרנט בנושא ניסיתי ולא מצאתי

לאה_מ

New member
בגיל 3 הגננת דורשת להכין עבודות???

מוגזם לחלוטין, בעיני. אני הייתי כותבת כמה מילים על כבשה (משפחת היונקים, גרה בדיר, אמא של הטלה, אוכלת עשב ועלים, צמרירית, את הצמר שלה ניתן לגזוז וניתן להכין ממנו בגדים וסוודרים, וכד'). ואפשר לצרף תמונות של כבשים. אם אתם ממש רוצים להשקיע, אפשר להכין כבשה שלכם מקרטון, ניירות, צמר או כל חומר אחר שעולה בדעתכם. בהצלחה, ואם זה מה שהגננת דורשת בגיל 3, מה יהיה בגיל 5...

אפרתש

New member
אז תשמעי מה אנחנו קיבלנו

(גן טרום חובה חובה) - ביום חמישי נגה הודיעה לנו שהיא קיבלה שיעורי בית לחפש באינטרנט ממה עשוי כדור הארץ. אז תגידי תודה על הכבשים, נראה אותך משוטטת באינטרנט בחיפוש אחר הרכב כדור הארץ

אפרתש

New member
טרום טרום חובה, לא חובה

מרוב שקיבלנו שיעורי בית מהאינטרנט, כבר בעצמי שכחתי בני כמה הם

ליאת +

New member
ממה באמת? ואיך התמודדתם עם

המטלה? (נניח אבא הקליד ואמא קראה, אבל מה הילדה עשתה?)

אפרתש

New member
מגלידה

לא חיפשנו באינטרנט, שאלנו את הילדה, וזה מה שהיא אמרה. ושמישהו יוכיח ששם למטה, במרחק 5000 קילומטר מתחתנו, אין גוש גלידת תות. אני כן חיפשתי קצת, כדי לראות אם יש אתרים מוצלחים. לא מצאתי אתרים שלדעתי מתאימים לה. לכשנחליט לחפש יחד איתה - אחפש אתר שיש בו הרבה LINKS ותמונות, ככה שהיא תשב ותקליק בעצמה ותראה כל מיני דברים. לא אתר שהיא צריכה אותנו להקריא לה מה שכתוב.

יש לי אחיין

שסיים בי"ב תואר ראשון במסגרת ביה"ס. אני מבינה שכעת זה זז לשלב מוקדם יותר, לגנים

למעלה