אור בואי ננסה שוב

izackv

New member
הן כנראה לא מסיונריות, אבל נראה שפיספסת

לחלוטין את ההבנה של נושא הפורומים... פורום רפואה משלימה קשור לרפואה משלימה. פורום מדע בדיוני/כתיבה יוצרת/סיוע נפשי או דברים דומים מתאימים יותר להבעת רעיונות לגבי הקונספרצייה העולמית שבתוכה אנחנו חיים. קראתי את תוכן האשכול הקודם שלך דווקא (ועוד כמה פוסטים מהקומונה שבדיוק נטשת). את הסיפור החדש שאת מפנה אליו אין לי זמן לקרא במלואו, אבל מקריאת מספר הודעות שם ברור שהנושא העיקרי חוזר על עצמו. המטריקס הציגו משנה קצת יותר מסודרת בנושא. אם את רוצה להציג כתיבה יצירתית ואתגר מחשבתי אז אחלה. אבל, לא בטוח שהפורום הזה הוא המקום המתאים. אם את באמת מאמינה למה שכתבת, יכול להיות שאת צריכה עזרה. ואז יתכן שהפורום הזה דווקא מתאים במידה מסויימת.

0 אור 0

New member
רק בגלל התגובה שלך אני משאירה את ההודעה :-

ואכן כפי שאיזק הסביר כל כך יפה, הפורום הזה לא מיועד לכל מיני מסעות רוחניים, מסיונרים או אחרים, מבוססים או הזויים שאנשים עוברים עם עצמם. מעבר לכך, כמעט כל הודעה שכוללת רק קישור למקום אחר נמחקת. מטרת הפורום הינה לקיים בתוכו דיונים בתחום של רפואה משלימה, ולא להיות המקום שכל אחד בא וזורק לינק לאן שבא לו - בין אם זה פרסום, תחרות, וירוס מחשבים, או הודעה על סוף העולם.

אז הכל בסדר בחוץ?

זה לא גשם של קרינה?? אין מערכות של נאסא שעושות את זה?? זה אצלי בראש? זה רעיונות שהמצאתי כי אני צריכה עזרה נפשית? או אולי אני רוצה להיות כותבת מדע בדיוני? מעניין נפגש בסיבוב

ינוקא1

New member
קודם כל , אני חושב שאת מוכשרת.

דבר מספר שתיים , אני חושב שכל העולם זקוק לעזרה נפשית , ולא רק את. דבר מספר שלוש , אני חושב שלכל אחד יש את השגעונות שלו. ויש על זה סיפור נחמד מרבי נחמן מברסלב : "המשל מהתבואה. שפעם אחת אמר המלך לאהובו, השני למלך : באשר אני חוזה בכוכבים, רואה אני שכל התבואה שתגדל בשנה הזאת, מי שיאכל ממנה יהיה נעשה משוגע, אם כן יטכס עצה (כיצד להתגונן מפני הצרה הזו). ואמר לו שעל כן יכינו בעדם תבואה (ישמרו עבורם תבואה ישנה) שלא יצטרכו לאכול מהתבואה הנ"ל. וענה לו המלך : אם כן כשאנחנו לבד לא נהיה משוגעים, וכל העולם יהיה משוגע, אז יהיה להפך - שאנחנו נהיה (נחשבים) משוגעים. על כן בודאי (לא נוכל להימנע ואף אנו) נצטרך לאכול מן התבואה (החדשה), אבל רק זה (נעשה), שנסמן סימן על מצחנו, שנדע - על כל פנים - שאנחנו משוגעים. שאם אהיה מסתכל על מצחך וכן כשתסתכל על מצחי נדע מהסימן - שאנחנו משוגעים."

0 אור 0

New member
תודה ../images/Emo5.gif

אולי פעם אני אשאיר את כל ההודעות האזוטריות, הבקשות להצבעות , ההפניות לוירוסים והפרסומות הבלתי סמויות כפי שהן בפורום. סתם כדי שאנשים יחוו איך המקום נראה בלי מישהו שמנקה את הזבל מאחורי הקלעים. מהר מאד זה יגיעו לשרשורי צהלה ועידוד הדדי כמו בפורומים של הקטינות, ערימת פרסומות ושטויות שביניהן, אולי אחד לדף תמצאי משהו ששייך לנושא האמיתי שבו אנו רוצים לעסוק

קטריס

New member
30 שניות היית סביב הגבעה וחזרת!

אבל המפקד אין פה גבעה
(סתם זיין שכל תתעלמו ממני לחלוטין
)

izackv

New member
נאסא??? למה דווקא נאסא? אם כבר NSA הם האנשים

הרעים. קרינה קל לזהות. יש מכשירים שבודקים אותה בקלות. בהנחה שאת לא גרה ליד אנטנה סלולרית ובהנחה שאת לא מחוברת לטלפון סלולרי, עניין הקרינה הוא לא בדיוק "גשם של קרינה" ובאיזה "סיבוב" בדיוק ניפגש?

למעלה