אורקה - התיקון

החתולית

New member
אורקה - התיקון

אז אחרי הנפילה באורקה בפעם הקודמת, הזמנתי חברה שגרה בסביבה לארוחת צהריים לכבוד יום הולדתה. הפעם הזמנתי מקום ואף ציינתי שזו חגיגת יום הולדת. השירות היה מצויין - אדיב, לא דביק מדי וקשוב. ביקשתי קנקן מים וקיבלתי אותו, ואף מילאו אותו שוב כשנגמר (מה לעשות, גם בבית אני שותה רק מים מהברז). אז מה היה לנו ? ראשונות: קרפצ'ו קס"ז המצויין לה - היא התמוגגה מכל ביס. ריזוטו חצילים ופרמז'ן לי - מצויין. טעם החצילים מורגש רק ברוטב שמקיף את תלולית הריזוטו, והפרצל שנטבל בו, נטרף על ידי שתינו. עיקריות: לה - פירות ים עם קרם תפוחי אדמה (שאני מתעקשת לקרוא לו פירה). מנה שגרמה לה להשמיע קולות ולהותיר צלחת נקייה למשעי (היא טוענת בתוקף שזה בגלל שהיא מרוקאית ומנקה עם לחם את הצלחת). לי - פילה דניס אפוי בנייר עם פטה וזעתר, שהוא בינתיים המנה הפחות טובה שטעמתי באורקה. קינוח: קיבלנו ע"ח הבית קרם ברולה קר ועליו דיסקית אספרסו קפוא - גם המנה הזאת הנפיקה קולות שמזכירים סרט מסויים. מחיר: 234 ש"ח כולל יין לה וקפה לשתינו. ילדת היום הולדת נהנתה עד ראש הגג ואני שמחתי על התיקון. את הפיצוי שקיבלתי מאורקה בעקבות הביקורת הקודמת שלי, אני שומרת לפעם הבאה שאלך לאורקה עם הבחור (נכון שאני נורא מתחשבת ?)

שירלי6

New member
נשמע נפלא!

אני מאד נהנתי באורקה ומתעדת לבלות שם בסילבסטר.. מצטרפת?

שירלי6

New member
אגב

בערב הסילבסטר יוגשו מנות ספיישל וללא מחיר מינימום או תפריט קבוע מראש.

החתולית

New member
אני זוממת על ארוחת שחיתות בבית

נראה לך יש לי תקציב לאורקה פעמיים בחודש ועוד לא בעסקית ? החברה המשותפת שלנו היתה האורקה החודשית שלי :)

Nרב

New member
מעולה ../images/Emo3.gif

יש סיכוי שנגיע לשם בקרוב כדי לטעום 3 סוגי רביולי חלמון

Shellylove

New member
את מוכנה להסביר לי מה זה

רביולי חלמון? הוא ממולא בחלמון? עשוי מחלמון?

למעלה