אורצמארו למכירה

lily kane

New member
אורצמארו למכירה

עקב בעיות תקציב וגם ההבנה המצערת שאני לא יתחפש שוב לאורצמארו כנראה אני מציעה את התחפושות למכירה מי שמועניין יכול ליצור איתי קשר כאן או בהודעות הדבר יכלול: את הטינג הסגול הבגד העליון-"הטוניקה שלו" והחולצה הירוקה-אפורה שמתחת המכנסיים קצת בעיתות אני מוכנה לתקן אותם... נעלי אורצמארו תחבושות לבנות חדשות בשקית איפור מקצועי וטוב לבן וחדש (כי קנתי שניים אז נשאר לי אחד) הצלילית לגבי הטאמרי- אני לא הייתי בטוחה אבל בעקרון אני מוכנה למכור את התלבושות אם או בלי המניפה אבל אני לא מוכנה למכור את המניפה בלי התלבושות...

lily kane

New member
רק רציתי להוסיף

שזה גם עם הפאה..... זהו מקווה שמישהו ירצה....

lily kane

New member
אני חשבתי שזה קוספלי מוכר

אבל סבבה ראשית כל זאת הגלרייה שידיד אלון הכין לי^^ http://img149.imageshack.us/gal.php?g=dsci00353dm.jpg

lily kane

New member
אממממ...

אני לא ממש חשבתי על זה בהתחשב באבזרים והכל זה יהיה יותר ממאה אם אתה רוצה להציע לי מחיר במקום ולהתמקח על זה אני ישמח עם תדבר איתי במסרים או באיסקיו 119484325 או במסנגר [email protected] כל היתר מוזמנים לעשות זאת גם^_^

lily kane

New member
אמממ

הלשון נאבדה ליאבל אין לי בעיה להשיג אחת חדשהמה שכן זה אומר עוד כסףדברי איתי במסרים אם את רוצה^^

lily kane

New member
תמרי

טוב עקב חוסר תקציב לקוספלי הנוכחי החלטתי שאני מוכרת גם את הקוספלי של טמארי ושמתי כאן את התמונה להזיכרם בסופו של דבר האורצימארו לא נקנה בסוף וגם הוא למכירה אני שמה פה תמונה של הטאמרי ולמעלה יש של האורצמארו עוד היבט אנשים הוא שלהצר בגד הוא עניין של מך בין 20 ל40 אצל תופרת לעומת ממוצע עולה מינמום 75 שקל...וזה בלי הבד ובדרך כלל קוספלי עולה יותר ועוד משהו אני רוצה להתנצל שאני בפורם בנתיים כמעט ורק בשביל זה יש לי גם את הקוספלי וגם את הפסיכומטרי שפשוט אין לי כוח לדבר לאחרונה

למעלה