אורסוס

מצב
הנושא נעול.

א_ר

New member
אורסוס

אורסוס מה עם ה אירו-דולר, גם שם נמנמת בשמירה ? או שזו אפיזודה חולפת לדעתך ? הכלים הטכנים פוזיטיב לעת עתה.

היי רגע, רגע,

אורסוס מה עם ה אירו-דולר, גם שם נמנמת בשמירה ? או שזו אפיזודה חולפת לדעתך ? הכלים הטכנים פוזיטיב לעת עתה.
היי רגע, רגע, נדמה לי שדעתי הכללית ידועה פה כבר מזמן ותקן אותי אבל אני לא זוכר ששירותי נשכרו כיועץ טקטי לענייני מטבעות סחורות ושאר ירקות. הוצאתי על עצמי חוזה שנמנמתי בשמירה משום שנשארתי שור מינימלי על השוק מעבר לזמן הנחוץ לפי דעתי. לא לפי דעתם של אחרים אני חייב להוסיף: הנתון האחרון של הinvestors intelligence נותן מעל ל50 אחוז שורים ו 28 אחוז דובים שהוא הנתון הנמוך ביותר אי פעם לפי אחד מהאנשים שאני קורא. כלומר לחזור להיות דב ועוד בגלל הSOX זה לא הדבר הפופולרי ביותר שיכולתי לעשות כרגע אבל מתוך זה אתה גם יכול לנחש מהיא דעתי על המהלכים הנוכחיים בדולר - אבל אולי יותר חשובה חבית המלח ביחס לזה והיא נמצאת במאמרו של פול קרוגמן בהארץ היום בו הוא מבדיל בין השאר בין מה צריך ומה ההגמון האמפריאלי מאפשר לעשות עם הין. ואני יודע שאתה נהנה לקרוא את ההזיות המצוצות מהבוהן שלי אבל עושה דברים כמו גדול בעצמך. מעבר לזה עלית על חלק קטן מהסיבות שאני אומר שצריך לעמוד בצד THEY ALSO SERVE WHO STAND AND WAIT

מצב
הנושא נעול.
למעלה