מזל טוב בובה
Y yellow cheese New member 28/8/07 #14 ../images/Emo65.gifאורנית../images/Emo65.gif שיהיה לך המון מזל טוב, שלא תפסיקי לחייך ושרק תהיי מאושרת. שיהיו לך שיחות רק עם אנשים שעושים לך טוב, שלא תריבי עם אביב לעולם... ובאמת, איך הזקנים אומרים? כל טוּב. עד כמה שתרצי (אסור להגיד עד 120, אחרת את מגבילה ת'בנאדם. ואם מכתוב לו לחיות יותר? ) אוהבת.
../images/Emo65.gifאורנית../images/Emo65.gif שיהיה לך המון מזל טוב, שלא תפסיקי לחייך ושרק תהיי מאושרת. שיהיו לך שיחות רק עם אנשים שעושים לך טוב, שלא תריבי עם אביב לעולם... ובאמת, איך הזקנים אומרים? כל טוּב. עד כמה שתרצי (אסור להגיד עד 120, אחרת את מגבילה ת'בנאדם. ואם מכתוב לו לחיות יותר? ) אוהבת.
T THE ronch New member 28/8/07 #25 אוי איך גדלת ../images/Emo7.gif דיי, מותר לי להגיד את זה אפילו שאני צעעעירה. ממי, מלייאנתלפים מזל טובים! שתהיה לך שנה מלאת הגשמות וכיף וריגושים וחידושים ושתעשי חיים! יומולדת שמח בובעלה
אוי איך גדלת ../images/Emo7.gif דיי, מותר לי להגיד את זה אפילו שאני צעעעירה. ממי, מלייאנתלפים מזל טובים! שתהיה לך שנה מלאת הגשמות וכיף וריגושים וחידושים ושתעשי חיים! יומולדת שמח בובעלה
T the silence girl1 New member 28/8/07 #27 ניט שיהיה לך יום הולדת שמח והמון המון מזל טוב שיהיה לך רק טוב ושתצליחי בכל דבר שתעשי שתהני המון ביום הולדת ושתנצלי כל רגע
ניט שיהיה לך יום הולדת שמח והמון המון מזל טוב שיהיה לך רק טוב ושתצליחי בכל דבר שתעשי שתהני המון ביום הולדת ושתנצלי כל רגע
S Snow fairy New member 28/8/07 #28 מזל טובבבבב!!!../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif עד 120 אורניתי, שפע ואהבה ושיהיה תמיד רק טוב מתה עליך;] יומולדת שמח
מזל טובבבבב!!!../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif עד 120 אורניתי, שפע ואהבה ושיהיה תמיד רק טוב מתה עליך;] יומולדת שמח
A AnGeL DoLlY New member 28/8/07 #29 מזל טובבב גדולה אחת ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif תמשיכי לעשות חיים ולעמוד במטרות שאת מציבה לעצמך כי זה נפלא בהצלחה עם אביבוש ובכל מה שרק תרצי לעשות
מזל טובבב גדולה אחת ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif תמשיכי לעשות חיים ולעמוד במטרות שאת מציבה לעצמך כי זה נפלא בהצלחה עם אביבוש ובכל מה שרק תרצי לעשות
E EVE Lights New member 28/8/07 #34 מסתבר שעדיין יש מקומות בלילנבלום שחושבים שאני צוציקית ולא נותנים לי להזמין מקום רעים. תודה!