אורנה

סלינוש

New member
אורנה

הפרק היה טוב אם כי בזמן האחרון אני לא מבינה, לא יודעת, לא מצליחה לתפוס פואנטות .. כאילו מתפספס לי... אתמול עם איילה - ממש לא הבנתי מה לעזאזל קרה שם, על מה היא חטפה כזו קריזה ואם היא הגיבה ככה מה הוא ראובן חשב לעצמו שהוא עושה. גם ממש לא הבנתי מה היה הענין עם הפיצה (חוצפנית!) ולא יודעת, זה היה לא ברור... והיום - כאילו, זה בלגאן... מה כן הצלחתי לתפוס? מה שמדבר אליי הכי הרבה, אלא מה. אורנה הנערה השמנה. אז עכשיו אנחנו כבר מדברים עליה שמנה בגיל ההתבגרות, לא רק כילדה. זה כל כך מטריף את הדעת שנתנו דווקא לעלמה זק השחיפית לגלם מישהי עם רקע של השמנת יתר. וואט דה פאק? תנו לנו להרגיש רע עוד יותר, בכיף.... איזה בולשיט, איזה סיכויים נמוכים שכזה דבר יקרה, שמישהי פרה תיהפך להיות רזה ככה, ובלי שום בעיה, בלי מלחמות, בלי קושי לשלוט בזה? באוכל? לא מאמינה. אולי גם לי יקרה כזה נס? מה אתם אומרים, היא תשכב עם סידר או לא? אחרי שהיא התקשרה אל מיכאל, אני בספק שהיא תהיה מסוגלת, אבל אם כן - היא חתיכת פיכסה. אה, וראובן - היה איזה קטע, אני לא בטוחה שאני זוכרת בדיוק מתי, אולי כשאורנה אמרה לראובן שהיא הולכת לפגוש את סידר ולשכב איתו, שמתי לב - ראובן הזיז כזה את הראש הצידה, כאילו בחוסר נוחיות, נתן הרגשה כזו של "אוי ואבוי.." הרבה פעמים כשהוא שומע משהו שלילי הוא מגיב ככה, ואני חושבת שזה רע. כאילו, זה מעביר מסר נורא מחורבן... כאילו... אני מרגישה ממנו אכזבה כזו כשהוא מזיז את הראש לצד ושם את היד על הפנים בכאילו דאגה כזו, לא יודעת להסביר.

hope555

New member
רוב הנישואים שאני מכירה

הם אוהבים כאילו. ההצגה חייבת להימשך. רק מעטים מעזים לקום ולשבור את הכלים ולא לחיות בצביעות כל החיים. גם אני ביניהם.

NeedAHug

New member
חבל מאוד

ההורים שלי אפילו לא מאוהבים כאילו, טוענים שהם אוהבים, רבים כל היום, הלוואי ויתגרשו כבר. אל תישאבי לנישואים כאלה חבל

pomelit

New member
בתור מישהי שמנה בעצמי

כשהיא אמרה שהיא הורידה 18 קילו ואז נהיתה מה שהיא היום, הרגשתי שזה ממש מגוחך. אם לי היה רק 18 קילו עודף כדי להגיע למידות של עלמה זק, אני לא חושבת שהייתי מתלוננת
בלי קשר, דווקא בדיון הזה הרגשתי שיש נגיעה סוף כל סוף. והיה מעניין בעיני שהיא היתה צריכה להתחבא מראובן כדי להפגין רוך למיכאל.

NeedAHug

New member
זה לא ממש נכון

היא אמרה שהייתה חולה והורידה 18 קילו וזה מאוד משמעותי, אני בטוחה שמאז היא המשיכה להוריד. בנוסף לא סתם היא הזכירה את המחלה. שלוש שנים?!?!

פאניש

New member
הבעות פנים

אחד הדברים המעניינים בסדרה זה הדברים שלא נאמרים במפורש, אלא מתבטאים בהבעות פנים ובעיניים. הסתכלתי על אורנה ועל הבעות פניה, נסיתי להבין מה מביא אותה לרצות לבגוד בבעלה (למרות שהיא בעצם לא כ"כ שלמה עם עצמה), ולדעתי יש לה סוד שעדיין לא דיברה עליו. היא רוצה לספר משהו, אבל עדיין לא יכולה. אני מאמינה שהסוד יתגלה בהמשך.

איילה חוטפת קריזה

לדעתי (שכבר ביטאתי...) היא בסיפור כואב אחד לא רצתה לגעת, קשור באביה כמובן.(ראובן חזר ואמר - "למה את מחביאה אותו ממני?"). לכן איילה לא אמרה לראובן שהספר ישנו אצלו בחדר. ברגע שראובן הוריד את הספר הוא בעצם נוגע בדבר שהיא לא רצתה לעסוק בו, הוא יודע את זה. ומשום כך היא כל כך כעסה.

NeedAHug

New member
אני הכי אוהבת את אורנה

אני מתה גם על עלמה זק, היא פשוט מדימה. הפרק היה טוב גם, סקרנית מה היא עשתה בסוף

Broken Wings1

New member
אוקיי.

לדעתי איילה הגיבה בכעס כזה בגלל שהוא נגע במקום רגיש אצלה. היא כל הזמן מנסה להסתיר ולייפות את אבא שלה, כשבעצם הוא לא יודע בכלל מה היא עוברת. לכן, כשהוא הניח את הספר ההוא מול העיניים שלה, הוא בעצם נגע במקום אסור. מקום שהיא נוגעת-לא נוגעת בו בטיפול. כלומר מראה רק מה שהיא רוצה שיראו. שוב, זו רק דעתי :) בנוגע לאורנה.. לי אישית היה נורא מוזר. היא לא ממש הסבירה איך היא הרזתה בצורה כזאת דרסטית. כן, חלתה וכל זה, אבל עד כדי כך? היא גם לא פירטה מה ואיך.

למעלה