אורנה ...

אורנה ...../images/Emo124.gif

איך עבר לך היום הראשון בעבודה ??? נוווו ספרי קצת ....

אוקיי

סיכום יומי הראשון לעבודה הזמנית: בבוקר הכל היה בלחץ בקושי הספיקותי להכין הכל, ירדנו כולנו בשעה 7:45, נועה ישר לבית הספר, זיו ישר לגן, ואמרתי לבעלי טוס מהר הביתה, בא לי להקיא, עליתי הביתה, כולי מסוחררת, ונהיה כבר שעה 8:10, איזה לחץ אני, איזה איחור דפקתי על היום הראשון, הצלחתי ל"הקל על עצמי" ירדתי שוב לאוטו, אמרתי לבעלי, רגע, חכה, בא לי עוד להקיא, טסתי הביתה, ולא יצא כלום, נסענו לעבודה, מזגן חזק על הפרצוף שלי, נשמתי נשימות עמוקות, התקשרתי לכח אדם להודיע להם שנתקענו עם האוטו ובעלי מחליף פנצ'ר, אמרה לי אין דבר, אמרתי לה תיכף אגיע, המזל שהעבודה מטר מהבית שלי באיזור תעשיה, הגעתי למקום בשעה 8:20 בערך ושוב בא לי להקיא, נכנסתי בין המכוניות החנות להקיא, ובעלי שומר שלא יבואו לראות, חחחחחחחחח, הצלחתי להוציא את הסוף, עליתי לעבודה, עם חיוך מרוח על הפנים, בוקר טוב לכולם, נעים מאוד, אני אורנה ויאללה לעבודה, אנשים מקסימים, מאוד נחמדים, המקום נראה מעולה, הבנות חמודות, כולן עזרו לי, גלשתי חופשי, שיחות טלפון מסתבר שאפשר חופשי, ירדנו לצהריים למסעדה באיזור תעשיה, לקחתי ביס מהצי'פס ורצתי שוב לשירותים, הצלחת נשארה כמו שהיתה, פחדתי להמשיך, זה שוב חזר לי, בעלי בשעה 17:00 חיכה לי למטה, הגענו תוך דקות ספורות הביתה, סדום ועמורה בבית, אחותי שומרת על הילדים, אירגנתי הכל, ועכשיו אני כאן.

יששששששששששששששששששש

אבל מכוערים
אבל חכי לא ראיתי את כולם, זה מקום ענק. אל תדאגי אני כבר יעשה סקר שם

לא כפרה../images/Emo6.gif

ידעתי שתחשבי ככה, אבל לא!!! האמת, התכנון שלנו היה, אם לא אמצא עבודה אז יאללה נביא את השלישי, אבל אני בנתיים מחכה עוד כמה חודשים.

r66

New member
גמני חשבתי, אבל......

שתקתי
כמה-כמה זמן תוכלי להסתיר את האמת
אני אפעם לא שואלת בחורה אם היא בהריון... יש לי סבלנות

חחחחחחח

לא מאמינות, אה
רוצות שאצלם לכן את הגלולות שלי
מה, מה, אני צריכה לעשות שתאמינו לי
והכי חשוב, אתן הראשונות לדעת במידה ואהיה בהריון, איך אני

../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif

למעלה