אורנה בנאי

elinorikbalik

New member
אורנה בנאי

היי קוראים לי אלינור ואני מעריצה את אורנה בנאי (עוד מעט תבינו למה אני אומרת לכם את זה) והפכנו להיות ידידות בעוד כמה ימים יש לה יום הולדת היא ביקשה ממני לא לקנות לה שום דבר אבל אתם בטח יודעים שאני יקנה לה משהו. עכשיו הבעיה שלי היא שאני לא יודעת מה לקנות לה . חשבתי כבר על ברכה ורעיון מקורי ונחמד בעזרת עוד כמה מפורסמים אבל חוץ מזה . אשמח לקבל תגובות עם רעיונות מדליקים . ואם אתם רוצים לדעת מה הוא הרעיון שלי אז תבואו תשאלו אותי . אלינור

אפשר לפתוח לה אתר אינטרנט

אתר למעריצים עם חומר על אורנה ומקום בו כולם יוכלו להביע את אהבתם אליה. אם יש לך קשר למפורסמים, בטח תמצאי מישהו שיוכל לעזור. גם הקמת מועדון מעריצים נשמעת לי אחלה באופן כללי. שני הדברים האלה הם לא "חומריים" במובן שקונים אותם בחנות ושמים אותם אצל אורנה בבית. אני חושבת שהיא תתרגש. יום ההולדת בעוד כמה ימים וקשה להספיק להקים את זה עד אז, אבל אפשר לתת לה "מגילת הצהרת כוונות" יפה בה את מכריזה על פתיחת הנושא, וגם כמה חתימות של מעריצים המעונינים בכך. בהצלחה!

roya9

New member
תגובה והצעה..

טוב אני הולך להגיד שתי דברים מנוגדים אחד לשני אבל שיהיה.. אני רוצה להציע לאו דווקא לקנות לה מתנה שקשורה בפרסום משהו יותר אישי והדבר ההפוך- להכין לה תמונה שבתוכה יש תמונות מכל הדמויות שאי פעם לבשה.. זה יהיה צבעוני כזה.. ועכשיו לשאלה היותר גדולה: למה עניתי על שאלה ש-90% שהיא מזוייפת.. טוב כנראה שלעולם לא נדע..

elinorikbalik

New member
תגובה

אם אתה חושב שאני לא באמת ידידה של אורנה אז תשאל אותה ,אתה יכול להאמין למה שאתה רוצה ואין לי סיבה לעבוד עליך . יש לי רעיון שהו נחמד הבעיה היא לבצע אותו אני רוצה לעשות ברכה בצורה מיוחדת כמו שעושים בתוכנית מזל טוב (ברכה עם מפורסמים) לאורנה שבו יהיו כמה מפורסמים וחברים של אורנה והם יאחלו לה מזל טוב יכול להיות שאני יעשה את זה ואם כן אז אני ינסה לשכנע את מורן איזנשטיין את ארז טל ועוד כמה מפורסמים שיברכו את אורנה. מה דעתכם??

לוטמניה

New member
נשמע המון השקעה../images/Emo68.gif

להכין ברכה כזאת נשמע שלוקח הרבה זמן,תצטרכי ליסוע לכל מיני אולפנים וכו´ ואני מניחה שעדיין אין לך אוטו משלך וכו´...אם את חושבת שהרעיון הזה הוא בר ביצוע אז נראה לי שהוא מקסים ושהיא מאוד תאהב אותו... אני גם חושבת שאת יכולה לצלם שם לא רק אנשים מפורסמים,אלא גם מעריצים שלה שאוהבים אותה בשביל שהיא תראה כמה אנשים באמת אוהבים אותה בישראל...(ושתינו יודעות שזה ה-מ-ו-ן). וחוץ מזה, עם כזאת השקעה את לא צריכה לקנות לה כלום, מקסימום לשלוח לה גם פרחים עם הקלטת. זו באמת מתנה מושקעת ומקסימה.

למעלה