אורנה בנאי

elinorikbalik

New member
אורנה בנאי

שלום לכולם!! קוראים לי אלינור ואני מעריצה של אורנה בנאי ושל רק בישראל. יש עוד מישהו שגם הוא מעריץ את אורנה המקסימה?? אשמח להתכתב עם עוד מישהו שמעריץ אותה..

LoLo16

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

אני בספק שיש בפורום הזה מישהו שאינו חולה על אורנה המדהימה
וגם נצל"ש קטן- האם לדעתכם התכנית היתה יכולה לשרוד ללא ארז טל? כולם אומרים שאורנה היא הכוכבת הלא מעורערת של התכנית, אבל אתם לא שגם ארז הוא מרכיב הכרחי שלה? (אם אתם תוהים מאיפה זה בא, אז זה עקב סקר שנערך בפורום של קשת)

elinorikbalik

New member
תגובה

לפי דעתי את צודקת גם ארז הוא מרכיב שבלעדיו רק בישראל לא הייתה מצליחה . מישהו בפורום מכיר את אורנה באופן אישי?? אני פגשתי את אורנה כבר 8 פעמים , ואני גם הולכת לכל התוכניות . יש מישהו שהולך לתוכנית מחר?? אם כן אז אני ישמח להיפגש או איתה... אותי אורנה מכירה כבר .

LoLo16

New member
ראיתי את אורנה

פעמיים כשהייתי בצילומים ופעם אחת במסך הזהב. לצערי, לא ממש יצא לי לדבר איתה..

חבל, זה נופל לי על הפגישה עם ערפאת

אחרת הייתי בא. אני מצטערק, יש לי סדר יום עמוס מחר, אני נפגש עם מלכת אנגליה בבוקר, ג´ורג´ בוש בצהריים ואני מוזמן לארוחת ערב אצל יאסר וסוהא במוקטעה. אחרת הייתי בא איתך להיפגש עם אורנה בפעם השמינית... חבל, נכון? אווופס. אני בדיוק מאחר לפגישה שלי עם סנטה קלאוס. פאק.

בלי החננה אין תוכנית... ../images/Emo16.gif

גם הוא חלק מההגשה, לא קטן יותר מלימור, וגם בגלל שהוא אחד הכותבים. תוכנית בלי שמעון היא בדיוק כמו תוכנית בלי לימור.
ניר

PopPy

New member
איזה הגזמה פראית!../images/Emo85.gif

תוכנית בלי לימור היא לא תוכנית! לימור היא חלק בלתי נפרד מהתוכנית, היא התוכנית עצמה, בלעדיה רב"י זה פשוט לא רב"י! גם ארז הוא חלק חשוב, והכימיה בינו לבין אורנה על המסך וכל הצחוקים ובמיוחד הקטעים בהם שניהם קצת יוצאים משליטה נהדרים, והוא חלק מאוד חשוב בתוכנית- אבל הוא ניתן להחלפה. אני יכולה לראות תוכנית עם מישהו אחר במקום ארז כ"שמעון", אבל מישהי אחרת במקום לימור? ל-א יעלה על הדעת!

LoLo16

New member
אני חושבת שלא..

עזבו לרגע שארז הוא ממציא וכותב התכנית, לדעתי, תכנית בלי ארז, היא בדיוק כמו תכנית בלי אורנה. אני לא אוכל לראות "שמעון" אחר.

LoLo16

New member
אני חושבת שלא..

עזבו לרגע שארז הוא ממציא וכותב התכנית, לדעתי, תכנית בלי ארז, היא בדיוק כמו תכנית בלי אורנה. אני לא אוכל לראות "שמעון" אחר.

למעלה