אורנג` ממש הגזימו !

אורנג` ממש הגזימו !

החשבון שלי החודש משום מה כפול מהממוצע ולא דיברתי יותר וכלום, יותר מוזר שבשבת החשבון אף עלה (ואני לא מדבר בשבת ובטח לא שולח הודעות) המבזק מקומי הזה כול יום עולה וגם שהתקשתי אליהם הם טענו שהורדתי מהאתר שלהם תכנים של האח הגדול כמו שירים וכו` ובכלל לא הורדתי, זה כבר חודש שני שמשהו מוזר קורה לי בחשבון, גם חודש שעבר הם טענו שצפיתי בוידאו הורדתי וכו` למרות שלא, ובסוף הם זיכו אותי. פעם עם הניידות מספרים השתלטו לי על המספר (כמו שהיה פעם בכולבוטק ) אולי זה קרה שוב, ואולי (בטוח) אורנג` רמאים ומנסים לרמות אותי.

זה לא יעזור, כי אני לא אכיר את

כול המספרים, ואני לא אתחיל לחפש בספר טלפונים אחד אחד על כול מספר כדי להשוות שם לכול מספר. זה החיסרון בימינו שאתה לא זוכר את המספרים אלה פשוט ישר מחייג מספר הטלפונים.

אליהו88

New member
אז תעקוב טוב אחרי כל פרט בחשבונית

ובכלל... יכול להיות שהיה לך החודש איזה שיחה ארוכה שלא זכרת, או משהו בסגנון?

דיברתי איתם שוב, הם אמרו שיש

תקלה בחשבוניות כבר כמה זמן הם טענו שלא רק בשלי, בכול מקרה אם זאת תקלה אז היא משהתחילה החשבונית שלי. היא אמרה לי להתקשר שוב, אז אני אבדוק זאת.

אני אסביר

בתקופה האחרונה חל עיכוב במצ"ח עדכני (מצב חשבון עדכני), ואז יוצא שאיזה יום אחד כל העיכוב שהיה משתחרר ביום אחד, ואז בבום אחד גדול אתם רואים (כאילו...) עלייה במצ"ח שלכם, ואתם תוהים, איך (?!) בכל אופן, מדובר על תקלה מערכתית, תקלה זו היא עוד שורה מתופעות לוואי הקשורות להחלפת השרתים באתר אורנג' והמערכת בכלל. בסופו של דבר.. כמו שכל נציג יגיד לכם בטלפון, עדיף לחכות לסגירת החשבונית, כי רק שם אין תקלות [וזה בדוק, כי מערכת החשבוניות היא מערכת אחרת ולא אותה מערכת של מצ"ח עדכני] ולכן החיובים והפירוט המופיעים בחשבונית הם הסופיים והמדוייקים ביותר. בכל אופן... אורנג' מעולם לא גובה כסף מלקוח על סתם, לא משנה מאיפה תסתכלו על זה ומה תגידו. כשצריך, גובים, אם לא צריך והיה גבייה לחינם, מזכים.

אליהו88

New member
טנקס...

אגב, עם כל העדכונים/ עיכובים/ תקלות. אני מחכה לדבר אחד... בקשר לספיריט /tapuzforum/images/emo8.gif

URY21

New member
מזכים???

רק אם אתה עוקב ובטוח בעצמך וגם זה אחרי שעות עם השירות לקוחות שאתה צריך לשכנע אותם שהמחשב טעה וא הם עושים טובה ומזכים אותך כאילו שהם לא טעו ורק באו לקראתך.

למעלה