אורנג' החדש - בן זונה!

johny_abola

New member
אתה מודע לזה שזה סרט מחו"ל

מתי בפעם האחרונה אורנג' לקחו סרט לחו"ל ולא עשו דרך שלמור/ראובני?

בדיוק מה שחשבתי על הסרט

מהפנט אותך למסך ואז פתאום הקריין נכנס והכל מתבזבז והעצבות רבה.

efeinsch

New member
צר לי

אכן צילומים יפים ודג מתוק, אבל אני כבר באוברדוז של רגש בשקל-תשעים עם כל הפרסומות האלו. כדי להפתיע אותי, ובמיוחד לרגש אותי צריך הרבה יותר מזה. או הרבה פחות. העיקר להפסיק עם הגרנדיוזיות הרגשית הזו כאן ועכשיו. לא רוצה יותר אנשים בודדים שמתאחדים, לא מעונין בחיילים\ילדים\כלבים נוגי עיניים וזבי אף שנס חנוכה בדמות בניון\ילד חמוד\טוסטוס עטוף שוטף אותם ואת צערם במחי פריים. אני נאטמתי לפרסומות מסוג זה. נקסט!

בשבילי 2 פרסומת ברצף בלי סוכר בבקשה

לפני כל ברייק פרסומות אני מזריק אינסולין והגוף שלי נראה כבר כמו פומפיה. כבר בשיעור הראשון תרצה אומרת שפרסומת אפקטיבית היא זו שחודרת לך לבטן ועושה שם מיני אשקלונה. אבל בחיאת זומזום, זה לא אומר שצריך להשתמש במניפולציות זולות, שחוקות ומעייפות בכדי להשיג את זה. או שאני טועה והפרסומות כן מרגשות מישהו ופשוט החיים הסהרוריים פה יבשו לי את בלוטות הדמע והפכו אותי לאטום בלום בצבע חום.

גילו גיל גיל גיל

ג'נטלמן אמיתי לא חושף את גילו. דרך אגב בן כמה אני נשמע / נקרא ?

אני סטרייט, דבר ראשון. פשוט אוהב-

אנשים, אתה מעלה חיוך מהסוג הברווזי (ברווז לשבוע) אתה נקרא לי צעיר. בן 21 כזה. תמשיך עם נקודת המבט משועשעת משעשעת שלך ואל תתקלקל כמוני.

אני שסוע נפש

כשאני מדבר למראה אני בן 21, וכשאני מתסכל לתוכה אני קצת קצת יותר. ברור לי לגמרי שכוונותיך טהורות הן, not that I have any thing wrong with that

שלוליה

New member
אני מהמרת שלא עברת את 30

אבל זה רק מתוך נקודת הנחה שהתמונה הזאת קשורה לניק ניים שלך

יישר מוח

אם כך אני יכול לשער שצפית בסרט יותר מפעם אחת את האמת לא חשבתי שמישהו יעלה על זה.

שלוליה

New member
אין שמץ של קשר

אני שמה לינק לאתר מסוים אם הוא עונה על אחד מהתנאים הבאים - או שזה אתר מגניב, או שזה אתר של מישהו שאני מכירה והוא יעלב אם לא יהיה לינק אליו. במקרה שציינת זה פשוט אתר מגניב שכיף להיות בו ולקבל ממנו השראה, הלוואי והיה לי קשר אליו. :) נו, אז אתה מוכן להסגיר את גילך, ג'נטלמן?

TIC

New member
וואלה, יוסי

מה זה השאלות האלה? אותך לדני קושמרו.
TIC.

הסרט גדול על המוצר

הסרט הזה סוחף, המוזיקה, בחירת הצילומים... אבל אני לא יודע אם זה העבודה הישראלית או שזה המוצר עצמו. כשהקריין נכנס, יש תחושה שעבדו עלינו. מה לתחושה שהסרט מעביר לדור חדש של סלולארי?

למעלה