אורנ´ג-יד אליהו

ronen60

New member
אורנ´ג-יד אליהו

מילה טובה לסניף של אורנ´ג ביד אליהו ליד היכל הספורט בתל אביב. נכנסתי בשעות העומס אחר הצהרים, ובכל זאת החליפו לי את הסים לסים המשופר שכולל 160 תאי זיכרון וכו´. ללא צורך בתירוצים או חסימה פשוט החליפו עם חיוך וזהו. דבר נדיר במדינה

royik

New member
גם לי החליפו במהירות ללא שאלות

אגב, שמתי לב שיש מרכזי שירות שלא מעבירים זכרונות בעברית, וכאלה שכן (הם מעבירים בעזרת נוקיה 6210...
) אורנג´ - קבלו ח"ח!

אני לא מיד אליהו

ואני לא יודע איך השירות שם אבל אתה צודק בזה שזה נדיר במדינה ואם כבר מדברים על יד אליהו אתה מכיר אולי אחת שקוראים לה לי מזרחי או מלול?

idan3k

New member
מדובר על מרכז שירות ליד אצטדיון

יד אליהו... המרכז שירות הראשי של אורנג´ בת"א וגם הקרוב מביניהם בערים נוספות כמו ר"ג לדוגמא...

LordNor

New member
שאלה אליכם...

ברשותי סים אורנג בן שלוש שנים, והוא יכול לאגור עד 120 תאי זכרון. וחשבתי אולי להחליף לסים חדש.. אז עלו בראשי כמה שאלות א. בהנחה שאני רוצה להחליף לחדש, כמה יעלה לי?? (אני גר באיזור חיפה) ב. האם הדבר אפשרי לבעל נוקיה 3330? ג. האם המספר נשמר כמו שהוא? יש שינויים בתעריפים? ד. מה זה נותן לי בדיוק סים חדש?? אשמח לקבל תשובות מפורטות!

idan3k

New member
תשובה אליך...

לא עולה כן כן לא יותר זכרונות ואפשרות להשתמש בעתיד ביותר שירותי SIM CENTER (כי יש יותר זיכרון על הסים), יהיה כתוב לך SIMPLE ולא לוגו של אורנג´, תוכל להגיד יש לי סים חדש

פגעסוס

Well-known member
עוד יתרון...

האפשרות לגלוש בשירותי SIM CENTER דרך תפריטים ולא לזכור קודים כפי שהיה עד עתה... GYXOIO

LordNor

New member
אומנם יש בעיה...

אין לי סים סנטר בנוקיה 3330.. וגם אין לי מקש לסים סנטר.. האם הסים החדש מוסיף לי אפשרות סים סנטר בנוקיה???

פגעסוס

Well-known member
סים סנטר

סים סנטר הוא שם כולל לכל האפשרויות שמציעה אורנג´ מבחינת SMS. זה כולל רינגטונים, אייקונים, הורוסקופ, חדשות, ועוד כל מיני סוגי מידע... עד שהגיע ה STK (הסים החדש), כדי לקבל את שירותי SIM CENTER היה צורך לשלוח SMS עם קוד מסויים ל 999 וע"פ הקוד הייתה מקבל את המידע. עם הSTK הכל נהיה יותר פשוט, אין צורך לזכור קודים, כי במקום זה יש תפריט מיוחד שדרכו ניתן לקבל מידע מ SIM CENTER. GYXOIO

LordNor

New member
תודה לכל מי שעזר...

ובחיפה, איפה ניתן להמיר לסים סנטר??? בכל דוכן של אורנג?? או רק אצל מרכזי מכירות?

m e i r

New member
במרכזי orange ונקודות שירות

תתקשר 054* ותשאל על STK וישלחו אותך למקום הנכון.

3310 4ever

New member
יש את הסניף שלהם בחוצות המפרץ

עושים שמה הכל... גם מכירות גם תיקונים...

LordNor

New member
אני יודע...

אך אני גר בכרמל וזה רחוק.. אבל תודה בכל אופן. החליפו לי לסים סנטר בקניון חיפה ללא תשלום.. (איזה מגניב..) מה עוד מחליפים בחינם??

למעלה