אורן עתניו?

דווקא קראת לי בשם פעם...

אני זוכרת גם שדי התעצבנתי על זה, אבל לא אמרתי לך, כי החלטתי שהיה מדובר בטעות זניחה. חוצמזה, מאז השם שלי כבר מופיע בכרטיס, אז לא ממש אכפת לי. ולמרות הכל - ביצת דרקון קטנה איט איז. למרות שאחרי הסרטון שהיה בפנטזי-קון, אנשים מסוימים החליטו שאני יותר מתאימה להיות "ביצת צ'אב-צ'אב קטנה"...

DDN

New member
מתי? איפה? תוכיחי!

תמיד הייתי מאוד זהיר. ואם תמצאי את זה. . .. . . תפוצי בהתאם.

לא צריך, זה בסדר.

אבל ראיתי וגם פאפי ראה, ככה שאפילו יש לי עד. למרות שהסיכויים שהוא זוכר את זה די קלושים.

קיבלתי.

אני שמח שהעניין כבר לובן ונפתר. בכל מקרה, אני משחק כבר 6 שנים בערך (לא ברצף). מכיתה ד' עד כיתה ז' שיחקתי ברציפות מו"ד 1 נק"ניסטי, בכיתה ח' הייתה הפסקה של שנה בערך בה רק הלכתי לכנסים, ובכיתה ט' התחלתי מחדש לשחק, הפעם מו"ד 3 לא-נק"ניסטי. עוד משהו?

אוקי קצת סדר

א)ברוך הבא לפורום מה קורה מה נשמע וכו'
ב)פולין עדיין תקועה בראש חזק.. מעכלים איכשהו ג)לא ממש אכפת לי שידעו את השם שלי אז קח את זה בקלות
ד)אתה לא צריך להתנצל על כלום.. הדברים פה תמיד נאמרים ברוח טובה.. כמו בג'..קח בקלות
ה)הייתי בעיר שלך היום אבל זה כבר

רמץ

New member
אתה חושב שזה קשה?!

נסה לכתוב בפורום פמיניזם. זה בערך כמו להסתובב עם נעלי קראסטי בליליפוט. בכל אופן, ברוך בואך לפורום
מקווה שתהנה מחברתם של יותר מששת האנשים הכותבים פה

Gilgam69

New member
בהחלט...

לצערי, לא מצאתי צורך לכתוב הרבה בפורום בחודשים האחרונים... אה... זה מזכיר לי נשכחות, כמו שהיה את משחק ה-TIC של SHADOWRUN שהייתי כותב הודעה בערך כל... 20-30 דקות...

למעלה