אורן עתניו?

אורן עתניו?

מה נשמע, אורן (בחושך אלוהים לא רואה)? אני אור מקן רמת אביב. הייתי איתך בפולין, זוכר? קראתי פה את הפורום והוא נראה לי די מצומצם... זה תמיד ככה? בכל מקרה, לכל המעוניינים, מחר יש RD&D בגני יהושע בת"א, פרטים נוספים (אני לא מהמארגנים) ניתן למצוא באתר: http://planet.nana.co.il/throne/main.html להת'

backdoorslam

New member
מצומצם?!

וזה אחרי שקראת את כל הפורום, כולל הארכיון, על כל 30 ומשהו עמודיו?

קבל התנצלות

לא התכוונתי להעליב. כוונתי מצומצם מבחינת כמות האנשים הכותבים בו. בסך הכל מדובר כל הזמן באותם חמישה שישה חבר'ה, לא?

Sargon

New member
לא

בפירוש לא. אמנם ישנם אנשים שכותבים בתדירות גבוהה יותר מאנשים אחרים אבל עדין ישנם הרבה שלוקחים חלק פעיל. למה לשפוט אחרי העפת מבט כה קצרה?

l o s t

New member
אני כותב פה תמיד !!

אבל צנונית השטלתה וגירשה אותי :(

pumiforever

New member
מזה ???????????????

LOST ??? האם זה אתה ??? העינים שלי בטח עובדות עלי !!!! יאאאאאאאאאאאאא איזה זכרונות ............

l o s t

New member
פומי :))) היו זמנים !!

היו זמנים שהחתימה שלך הייתה עלי . ששמי נאמר בפחד ! . אך אך הנוסטלגיה ... מישהו פה חוץ מביצה אוהב אסימוב ?

אסימוב!!!!!!!!

אני אוהבת את אסימוב... אה, אבל... אני ביצה. נו, טוב, אסימוב בכל זאת מגניב לאללה. וכל מי שחושב שלא - לא אכפת לי!!! אגב, מישהו מעוניין למכור לי את "אנוכי הרובוט" או "בארץ הרובוטים" שלו?

אלדריון

New member
|אני חובב מוסד מושבע...

אבל לא כמו ביצה. יש גבול

אפשר לחשוב שאני פאנאטית...

סתם קוראת את זה הרבה פעמים
ונהנית מכל רגע, כמובן. וגם מסדרת הרובוטים וכו'.

backdoorslam

New member
זאת האירוניה המשעשעת

אינני רוצה להתפאר, אך מסורת פורום היא להסביר פנים למשתמשים החדשים, ללא קשר לידע או גיל. למרות זאת, נשאר כאן 'גרעין' קבוע של כ-14 משתמשים.

pumiforever

New member
אני מגיע ! אני מגיע !!

אני מקווה לשחק "חסר פנים" או איך שלא קוראים לזה, לדמות שלי כמובן יקראו "פומי" אם תשמעו פתאום "אימל'ה ! משיהו שם רעל במקווה המים של הכפר!!!" תדעו שהייתי שם

קבל תיקון

הכל בסדר! מה איתך אורן, עדיין ספוג זכרונות מפולין? ולכל השאר - איך היה בביגור? יש לכם תמונות?

DDN

New member
אאוטינג!

אור, בבקשה שים לב. יש אנשים (ואני לא יודע אם "בחושך אלוהים לא רואה" הוא כזה) שבכוונה ממציאים כינויים בפורומים, ולא אוהבים שיחשפו עליהם פרטים אמיתיים (כמו השם שלהם) הפרטים האלה שמורים לחברים וזה לא ידע לרשות הכלל. לי אין בעיה שידעו שקוראים לי דני, אני מתל אביב ונפלתי לירקון פעם, אבל יש אנשים, שאפילו השם הפרטי שלהם חשוב להם שלא ידעו, או שפשוט לא יקראו להם בו בפורום. שים לב להבא בבקשה. שבוע טוב.

קיבלתי את ההערה, אבל

עובדה ש"בחושך אלוהים לא רואה" לא הגיב על זה. חוץ מזה, הוא כבר ציין בפורום הזה שהוא בן 17 ושהוא מרחובות וגם שהוא היה פולין, אז אני מניח שאין בעיה. כבר שוחחתי איתו מראש על זה והוא אמר לי שזה הכינוי שלו בפורום. אתם תמיד מקבלים ככה אנשים חדשים לפורום? קצת נמאס לי להתנצל על כל פסיק בהודעה שלי.

DDN

New member
קודם כל, ברוך הבא. ../images/Emo24.gif

האמת שלא קראתי את כל ההודעות וחשבתי שמישהו כבר קיבלת אותך פה כמו שצריך. מי ביקש שתתנצל על מה? ביקשתי שתתנצל? לא. גם הבנתי שאתה חבר שלו, אבל. . . . אני לדוגמא לא ידעתי את השם שלו, משמע הוא לא כתב אותו פה בפורום, ויכול להיות שזה היה מפריע לו (אני יודע איך קוראים לביצת דרקון קטנה ולננסק. למען האמת, אני משכתי אותם לפה לפורום אבל אני לא אקרא להם בשמם מעל דפי הפורום) בכל מקרה, ברוך הבא לפורום מ"ת בתפוז! אני מקווה שתשתתף, תתרום ולא תתבייש לשאול שאלות. כמה זמן אתה בעסק?

למעלה