אורן יקירי

קרודר1

New member
כן

רמי הוא הטיפוס שכשקורה משהו אז השכנה אומרת "לא ידענו שהוא כזה... הוא היה שקט מאוד ומאכיל חתולים ופשוט חמד של בחור" הוא שרוט ואני מת עליו

crasher

New member
ועכשיו שאלה ישירה אליך

בתור בעל פאב...מה הבירה האולטימטיבית ? גינס / מרפי / קילקני / אוגארדן / ויינשטפן / קילה קילה או סתם קרלסברג ?

קרודר1

New member
הייתי אומר ש...

גולדסטאר. הבירה הכי טובה בעולם. אבל אנא ממך בוא נמשיך להדביק תוויות כראוי

crasher

New member
חחחחח סבבה

אז רגע, יש לנו את אלוהים, שהוצאת אותי היום זבל בסיטואציה מסויימת בגללו, איזו תווית אפשר להדביק על הוד שמיימיותו ?

קרודר1

New member
תראה לא הייתי....

רוצה לדבר על אלוהים. עוד יכה אותי ברק או שיטפון. אבל הוא איש מוזר בהחלט.

crasher

New member
חחחחח

זה הרבה יותר בטוח לדבר על מר כח עליון מאשר לדבר למשל על רמי.. לדעתי, אם נשמיך לדבר על רמי יידפוק לי על הדלת בן אדם שיזדהה בתור 'ש' לבוש בחליפה שחורה וחמוש באקדח, יורה לי להיכנס לרכב לינקולן שייחנה מחוץ לבית ומאז יאבדו עקבותיי ללא שוב... סתאאאם רמי אתה תותח אחי (והאמת היא שאני גם באמת באמת מפחד...) :)

בן 16

New member
חח יוניל'ה

יונתן חחח מאיפה אתה שואף את השנינות חדת התער הזאת חחחח DJ מהשטחים? ומה זה לעזאזל גן חשמל P: ? לגבי אנס מדרגות יש מצב , אנ לא פוסל אפשרויות קיימות
בתור אחד שמייצג את אופנת השיפוצניקים, אתה לא יכול לדבר הרבה. חח ונו יאללה אז החולצה שלי היום עשתה לכם קצת בלבולים, זה בסדר אני מבין רוב התגובות שלכם, ככה זה שאתם סטרייטים שמודים כל חודש לחברה לחיי המין יד ימין :) אגב רמי גבר גבר, אני אומר לך לגבי הבנות.... הבלונדה שלנו תצא מהסדנא הזאת או עם אגו נפוח או עם בטן נפוחה

crasher

New member
אנחנו מציפים להם את הפורום

בואו נעבור לאיי סי קיו... 35463951

בן 16

New member
|מאפשרי ליצור אשכול ICQ של המשתתפים

מי שרוצה להפריח את הICQ שלו יכול לזרוק פה את המספר כאילו וואו ליצור הרמוניה כזאת שיואו

crasher

New member
לא מתאים שחר, אחר כך כל הבלונדיניות

שקורעות מעליהן את החולצות תוך צרחות "אורן תעשה לי כבש" יטרידו אותו באיי סי..

קרודר1

New member
חחחחח

חמוד כזה. עולל שלי. עולל קרחניבט שלי. אופנת השיפוצניקים היא אופנה מוכרת וידועה ואין כמו להשאיר פתח איוורור. ואני מבקש שלא תשמיץ אף בחורה ותיצמד לדברים שאתה מבין בהם . בחורים.

crasher

New member
חחחחחחחחחחח

האמת היא שבעזה אופנת השיפוצים תפסה לא רע, סעיד אבו אל בכר, עזתי גאה תושב ג'באליה בעבר והומלס בעל נטיות אובדניות ושאיפה אובססיבית לזיון כבשים בהווה, עובשד אצלנו בשטיפת חדר המדרגות והוא דוגמן הבית של סעיד את סעיד הלבשה תחתונה בע"מ..

בן 16

New member
חחח ויש לנו נציג ישראלי

גם כמו ברשות הפלסטינאית גם כאן יש לנו מנהיג באופנת השיפוצניקים והמשה אופניק (רחוב סומסום) חחח יונתן המלך הבלתי מעורער חחח של אופנת אבו חמרה וסמיר אל קנטור, מייצג את כל עכברושי עזה בכבוד P: ולא השמצתי חס ושלשולון רק משחק מילים קטן שכנראה אינטיליגנציה ירודה מתקשה לתפוס

בן 16

New member
טוב חבריה, הגיע הזמן..........

טוב חבר'ה לל"ט יונתן וליאור ולכל שאר הצופים והגולשים בפורום, הגיע הזמן להניח את שק האשכים הנלוז על מרבד הקסמים ולעוף לארץ הפנטזיות הבלתי צפויות P:

crasher

New member
הגעתי למסקנה שאתם מספיק עייפים

אז החלטתי לשתף אתכם באיזה סיפור לשעת לילה מאוחרת שכתבתי... אם אתם מספיק מסובבים זה יכול אפילו להעלות אצלכם חיוך.. http://stage.co.il/Stories/339909

למעלה