אורן יקירי

קרודר1

New member
אורן יקירי

כשאמרתי לשחר להוריד את המסיכה לא התכוונתי לזה...... ורציתי להמליץ לך על סרט (דרושה שותפה רווקה) למי שלא מבין הבנאדם מפוצץ הורמונים ורעב מכה מכה ולא מתעייף.

קרודר1

New member
אה כן.....

אז לא היה לי פנצ'ר בסוף (אם יש דבר שאני טוב בו זה לפנצ'ר את הגלגלים במכונית שלי). כבר ראיתי את עצמי הולך באיילון לכיוון הרצליה ליד פועלים זרים שיכורים. איזה מזל.

orengolan

New member
יונתן ידידי, אני מופתע שאתה לא ישן

למי שלא מכיר את יונתן, מדובר בבן אדם שלא רק נראה כאילו הוא באמצע חלום עמוק, אלא שהוא באמת ישן - יש לו ארשת פנים של 'אני לא פה באמת', השיער שלו מבולגן ופרוע, כמו של אחד שמסתובב מצד לצד במיטה. יש לו יכולת מופלאה, שלדעתי לא נחקרה לעומק ע"י המכון לחקר השינה, לעמוד, לנוע באיטיות ממקום למקום, למלמל, ואפילו להרים ראשו לקריאה "יונתן!", וכול זאת תוך כדי שנת ישרים הכוללת תנועת גלי אלפא. אחי, תתעורר, אתה הולך לשדר בקרוב לכול האומה, אני כבר אשיג לך אקסטזי. ולגבי ההורמונים השוצפים שלי, הכול בצחוק כמובן. אני לא באמת חרמן. רק רציתי להזכיר לכול הבנות בתחרות - אני רווק! כן כן, שמעתן טוב, רווק, וללא איידס - קיבלתי את התוצאות של הבדיקת. הכנסה ברוטו של חמש עשרה אלף, והעלאה במשכורת בספטמבר, אופנוע ,בוכה בסרטים, חתונה במיידי, עם אופציה לנישואים אזרחיים.

בן 16

New member
יונתן עדיין לא עכלתי מה שאמרת לי

אני אצטרך הסבר מפורט ממך, כן כן זה באמת סקרן אותי, מזתומרת ככה אתה לא אמיתי וככה אתה כן, מאיפה הכוח והידע הזה לקבוע דבר שכזה. זה לא נגיד שאתה מכיר ת'נורמות של איך שאני מתנהג כבר שנים, ויכול להגיד בלה בלה בלה וזה בתחלס משתנה ממצב רוח למצב רוח ככה שהיה לי מוזר לשמוע שבנאדם שמכיר אותי כמה שעות בערך אומר לי חחח "אתה לא טבעי" P: אודה לך אם תגיד לי מה היה לא טוב בשינוי שחל בנפשי באותם רגעים שהרגשת שאני מזייף(ולא אורגזמות אם חשבת על זה אורן :) ) אורן תפסיק לחשוב רק על סקס ! יש גם דברים אחרים בעולם ! וחחח ליאור.......... יש לנו עדיין לפתור את סוגיית החזה :) אבל זה כפי שהבהרנו נשמור לשלבים יותר מאוחרים חחח...

בן 16

New member
אגב זה הבן 16 הצעיר בחבורה...

למה לא הוציא היום מילה? מה קרה חבר, ת'לא רוצה להתחבר?!

daniel747

New member
חח מצטער אני אשתדל יותר בפעם הבאה:]

ממ אולי לא דיברתי הרבה אבל הקשבתי לכולכם, ואתם אחלה חברה אחד אחד (אחת אחת) פשוט רוב הזמן דיברו שם על צבא, ברמנים, שכר דירה, תארים אקדמיים וכאלה דברים שבגלל גילי הצעיר עוד לא ממש הספקתי להכיר ולהתחבר. חוץ מזה הייתי טרוד מכמה עיניינים אישיים שרצו לי בראש. בכל מקרה בהצלחה לכולנו, דניאל א.

הפורום הזה מתחיל להתעורר...

באמת הגיע הזמן שאותם 21 שהוא נבנה סביבם יטריפו אותו קצת. יונתן לא ישן בלילות הוא עובד בתור ברמן, נראה לך שהוא ישן מאחורי הבר? (במחשבה שניה יכול להיות) נעמה שוחט אומרת שזה אחלה מקום ברמת אביב (קצת קשה הצרוף הזה אחלה-מקום-ברמת-אביב)אבל בהחלט שווה לראות איך הוא מוזג שם בעיניים עצומות. שחר, החולצה שלך היא בדיוק הדבר הנכון לימי הקייץ החמים הללו, במיוחד אם אתה במסיבה של שירזי בtlv (סתתתתתתתתתאם צחוקים)אבל עזבו אתכם מכל הבנים, מה דעתכם על הבנות שלנו? מי לדעתכם הכי שווה???? (ויש שוות)

קרודר1

New member
לא להפריע לי אני ישן

כן כן תצחקו עלי אז אני מנומנם קצת אז מה?????????? (קצת אה!!! אני ישן בעמידה). שחר תראה זה לא בדיוק מה שזה נראה, בעצם זה בדיוק כמו שזה נראה מה זה החולצה הזאת???????? של די ג'י בשטחים???? של נער טועה שנפל לגן החשמל????? אני אגיד לך מה יהיה בסוף..... אתה תיפול קורבן אונס לאנס המדרגות. רמי יקירי אתה חמוד על. אורן יקירי, מה יהיה אני קורבן להורמונים שלך. ייתכן שעד סוף התחרות יתבעו אותך על הטרדה מינית לא????? נראה לי שאתה די מבסוט מהצלמת!!!!!!!!!!

crasher

New member
באנו לעשות שמח...אז הגיע הזמן לא ?

בכל מקרה הולכת להיות תחרות מעניינת..אז לשמור על הכיף זה הכרחי..בהצלחה לכולם.. איככס הרגע נזכרתי שמחר אני בבסיס כל היום ל-24 שעות..בעעע... אבל נפגוש את כולכם ביום שלישי... בקשר לשוות ? כרמל בלי שום ספק בכלל..אחחח איזו בלונדה לתפארת מדינת ישראל.. את לא צריכה להיות צלמת. את צריכה לעבור לדוגמנות.. שמעתי שאורן מחפש, אני בטוח שהוא לא יצטער אם תחייכי אליו.. :)

crasher

New member
אבל נראה לי שחוץ ממני וממך כולם

ישנים כרגע... אורן זקוק לשנת היופי בשביל כל הבחורות שיחכו לו ביום שלישי מחוץ לאולפן.. :)

crasher

New member
חחחחחחחחח

יאללה, האמת היא שרמי הוא כלי עולם אבל אני עליתי עליו הוא יוצא שב"כ או מוסד ? מה אתם חושב ?

למעלה