אורן חוזר לתחרות...

orengolan

New member
אורן חוזר לתחרות...

רמי ושחר, החלום הרטוב שלכם התגשם - אני מחר באויר. כבר נפרדתי מכולם בדמעות....איזה קטע מוזר. שמוליק דיבר איתי הרגע והודיע לי שכרמל נטשה. כרמל יא קרועה? למה??? אם מישהו יכול לספר לי מה קורה מאחרוי הקלעים, אודה לו. בקיצור מי משדר מחר,אמרו לי לבוא ב 19:30 לאולפן

רמי 103

New member
אורן יא קרוע, אתה רציני? כרמל פרשה?

איזה קטע גדול!!! למה??? לא משנה. ברוך הבא חמוד !! אתה רואה, יש כזה דבר שקוראים לו צדק פואטי מחר אתה מתמודד מול שחר!!!! אלוהים!!! ג'ני יצחק!!!!! כולם, כפי שאנחנו יודעים תותחים. בהצלחה!!

כרמל 103

New member
../images/Emo68.gif

אורן יקר, שיהיה לך בהצלחה ומכל הלב אני שמחה שאתה מחליף אותי. תן להם בראש

ליאור 103

New member
בהצלחה בן אדם !!

יאללה הגיע הזמן לעשות את התחרות מעניינת.. ומחר אין לי ספק שיהיה מעניין, שמח שהחזירו אותך בן אדם, אין לי ספק בכלל שתגיע לאחד המקומות האחרונים אז שיהיה המון המון בהצלחה... אבל רק שאלה אחת: כרמל, בלונדה, לאן הלכת ? למה פרשת ? ובכל מקרה המון בהצלחה בכל מה שתבחרי לעשות בהמשך :)

כרמל 103

New member
../images/Emo68.gif

ליאור מותק, תודה על התמיכה. זה טוב לעזוב כשאני יודעת שזה מרים לכמה אנשים גבה. בהצלחה לך, יותר מאחרים שם אני רואה אותך כבעל עתיד בתחום. לך על זה ושאלוהים ישמור אותך.

ליאור 103

New member
שאלה טכנית

כשאת אומרת 'שאלוהים ישמור אותך' את מתכוונת לבחור עם הביצים מאותגרות השיער או על הגוד אול מייטי ? חחחחחחחחחחחחחח תודה בלונדה, תאמיני לי שאת בסדר את.. וכן, זה ממש ממש מוזר לי שעזבת בעיקר כי חשבתי שיש לך סיכוי לא רע. מצד שני, אני חושב שלכלה-16 יש סיכוי לא רע... אני אפילו הולך להצביע לכל אחד ואחד מהם מספר שווה של פעמים (לא עושה אפליות).. אז אוהב את כולכם ובהצלחה לנשארים.. :) נ.ב לפחות תגיעי לקריאוקי להיפרד ?

למעלה