אורן המתוק שלי

זה נשמע לי כייף אמיתי../images/Emo9.gif

אם נרד כולנו נרד לים המלח,רק שאני לא יודעת מתי

היי שבעלי לא ישמע אותך../images/Emo6.gif

תשמע גורמט-אני עם הטיולים הפרועים שלי,סיימתי שהתחתנתי
אתה בטח מתאר מה קורה בנישואים? משכנתא,ילד,אוטו,התחיבות. כך שממש לפנאן בחוץ לא נשאר זמן. חוץ מיזה שבעלי לכל מקום שאנחנו הולכים הוא רוצה שמאי תבוא איתנו
אבל עם כל זה:הכל סבבה
ואפילו שאין טיולים!!!!!!!!

../images/Emo128.gifתזכורת למי ששכח../images/Emo128.gif

היום ב11 בלילה צאט
הנעדרים יקבלו מכתב הביתה להחתים את אמא. המאחרים יקבלו נזיפה של המנהל WOW מפחיד נכון
ברצינות חברים,רוצה לראות אותכם. בצאט הבסיסי,חדר נכי צהל ביי ביי

ברק 188

New member
אמא´לה

האמת לא מסתדר עם צ´אטים וצ´קים,אבל אוהב לאכול בצקים.

אוף ענתי איזה באסה אני לא

יכול היום יש לי משהו חשוב לעשות הערב וזה רק מתחיל בשעה הזאת בערך טוב תני לי מכתב ואני אחתים את אמא. מקווה שפעם הבאה אני לא אקבל הזמנת הורים.חחח...צריך לקבוע יום נוסף לצ´אט או לשנות את היום ענתי כי לאחרונה כל יום שלישי יש לי משהו לעשות לצערי. טוב אני אחזור מאוחר ואכנס לכאן ומי שיהיה ער אז נדבר איתו קצת. וכרגיל זה אני ועזריאל הציפורי לילה.וואלה אני גם ער בלילה וגם מתפקד ביום בעבודה.מזל שאני נרדם קצת בין לבין.אחרת הייתי ממש מתמוטט.תהנו לכם היום בצ´אט ואם אני אצליח אני אכנס גם. לא מבטיח אם לא אז פעם אחרת. להשתמע... אורן...

אני נותנת לכם מועד ב´ ../images/Emo9.gif

בצחוק כמובן....... חחחחח.... טוב,אני בכל מקרה פותחת חדר ב11 בלילה בצאט רגיל אז ביי ביי אוהבת אותכם

ברק 188

New member
אני מעדיף אחרי חול המועד../images/Emo4.gif

גם זה בצחוק,אולי בכל זאת היום אבל לא מבטיח.

../images/Emo1.gifרציתי להגיד לכם

ל י ל ה ט ו ב !!!!!!!! הייתי בצאט ב11,טוב לא נורא יום אחר. האמת היא שאנחנו מדברים הרבה בספונטניות. מסתבר שאין כמו זה
טוב עכשיו אכבה את המחשב,וממש קשה לי להפרד ממנו
אורן-אני מחכה לעדכון דרך המסרים
אתה יודע,על מה שדיברנו הערב...... אני סקרנית......

ינשוף23

New member
../images/Emo4.gifאיפה היית?

ערב טוב ענת! גם אני ההיתי ולא ראיתי אותך. בכל אופן גם איזו ריטה אחת הייתה ומסרה לך ד"ש. לילה טוב,והמכתב להורים בדרך!

../images/Emo24.gifעזריאלללללללל

איך,פתחתי ב11 חדר בצאט בסיסי ניסיתי נכי צהל ושאף אחד לא היה שם,ניסיתי נכי צה"ל-וגם שם אין אף אחד
בקיצור-אני מתה מעייפות,וכרגיל נמשכת ונסחבת אחרי המסך שתקוע לי מול העינים שלי. ד"ש חם לריטה,חבל הייתי רוצה פעם לצוטט איתה

ברק 188

New member
או גם וגם,אנא הזדאה ? או הזזזדהי ?

למען נוכל לעמוד על כנכנך, עדיפות שלי על קנקנך.

עזריאל שאתה פרשת אני הייתי

באמצע משחק דוקים חבל על הזמן אעלק... ודווקא הייתי באיזור שלך במושב בית יצחק שם. מקום חבל על הזמן והיא...ממממממממ...עוד יותר. כך שלא הייתי אתמול בכלל כאן מהערב.אבל יש תמיד את היום נראה אם בא לחברה להיכנס לצ´אט הערב. ואם לא אז אנחנו הציפורי לילה כרגיל שם. שיהיה לך המשך יום קסום...וד"ש לסוזוקי בלנו... להשתמע...אורן...

למעלה