באמת כל הכבוד,אתה מושא לקינאת כל הפורום,הלוואי ותמשיך ליסוע וליהנות כל החיים שלך! שמעתי אפילו שיש כאן נשואה או שתיים שמפנטזות לטייל איתך! תגיד להן שאתה לא עשיר,בסך הכל זכית בטוטו!
צהריים טובים לך חומד... אז קודם כל טפו טפו אני מקווה תמיד להמשיך להנות,ולטייל כמה שיותר תמיד אני אומר "נצל את החיים לפניי שינצלו אותך" ואם מישהי מפנטזת על לטייל איתי את מוזמנת לומר לה שתיצור קשר. תמיד טוב לטייל עם בת זוג הולמת. ובקשר לעשיר אז אני עשיר במה שיש לי ואדם לא חייב להיות עשיר בכסף.למרות שכסף זה אמצעי שתמיד עוזר במיוחד אם יש לך.אבל טפו טפו לא מתלונן אף פעם שמח בחלקי.ובקשר לטוטו אז האמת שהייתה לי פעם זכייה עם עוד חבר. לא סכום שאפשר לשבת איתו רגל על רגל כל החיים. מה גם שאני לא מהטיפוסים שיסתלבטו כל הזמן. אבל בהחלט סכום נאה ביותר. הלוואי ותגיע הזכייה הגדולה אני צוחק למרות שכל אחד רוצה את זה בתוכו. מתיי את יורדת שוב לים המלח? שיהיה לך המשך יום מופלא... אורן...
ואני תמיד עומד במילה שלי רק שהשבוע מאד לחוץ לי בעבודה. אחריי החג תגיד לי יום שמתאים לך וניפגש בכייף. ובקשר לקנאים במידה ויש כאלה אני תמיד אומר למה שימותו. שיחיו ויתפוצצו ויסבלו.אני את שלי יעשה בכל מקרה תמיד. שיהיה לך המשך יום נפלא...להשתמע...אורן...
שזה הולידי-אין ב-14 לאוקטובר.כרגע לא מאמין שיש מישהו שיכול לרדת בתאריכים האלה ,מה גם שמאוחר מדי להזמין מקומות למלונות הגדולים.כי הם מלאים בתקופות האלה. הייתי מאד שמח אם מישהו מהחברה היה מצטרף.כי אני גם יורד עם קבוצה של נכי=צה"ל אחלה חברה כל שנה אנחנו שם ביחד. והייתי רוצה שחברה מכאן יכירו אותם. אם בא לך לרדת בתאריך הזה אתה מוזמן בכייף אייל. ואם לא אז אני מאמין שבשנה הבאה נתכנן יותר מוקדם קצת את הכל.ואז יהיו חברה מכאן שיצטרפו.הפעם הבאה שלי זה במאי אני תמיד יורד קבוע כל מאי ואוקטובר. שיהיה לך המשך יום נפלא...להשתמע...אורן...