אורמת (260018):

RonenM62

New member
אורמת (260018):

החברה עוסקת בייצור )כולל תכנון ופיתוח( של טורבינות ויחידות כח, המשמשים להספקת אנרגיה חשמלית ופיתוח פרוייקטים להפקת אנרגיה משדות גיאוטרמיים וממקורות אנרגיה חליפית. כמו כן, החברה עוסקת ביוזמות תעשיתיות בפרוייקטים עתירי ידע וביוזמות של פרוייקטים בתחום האנרגיה. החל משנת 1999 חברה מאוחדת של החברה בחו"ל, עוסקת בהקמת פרוייקט בתחום חדש של הפקת והשבחת נפט גלמי כבד בקנדה. לחברה החזקה של כ-75% מהון המניות של חברת גארדיאן, העוסקת בפיתוח יצור ושיווק של מתקני אל-פסק למחשבים וציוד אחר, והינה בעלת ידע ובקשות לפטנטים לטכנולוגיה הייחודית של מוצריה. בנוסף, מחזיקה החברה בכ-17% בחברת אורעד, העוסקת בפיתוח ייצור שיווק ומכירה של מערכות חדשניות לעיבוד תמונה בזמן אמת. כמו כן, מחזיקה החברה ב-17.5% ממניות מנועי בית שמש אחזקות בע"מ.

RonenM62

New member
../images/Emo70.gif איתות קניה:

אורמת מבצעת מהלך עליה כמעט רצוף של כשנה, בהוסיפה 84% לערכה, מתוכם כ- 12% בחודש האחרון ו- 4.95% ביום המסחר האחרון, בו פרצה המניה את רמת ההתנגדות 1520, במחזור שיא של 10.5 מש"ח. מרבית המתנדים תומכים בהמשך העליות (למעט ה-ADX המאותת "קניית יתר". המחזיקים במניה - החזק. פריצת 1545 מעלה, תאשר את התנועה השוורית. סטופ ראשון ב- 1470.

igalmistel

New member
../images/Emo70.gifפריצה באורמת- רכישה לתיק אישי.

מניית אורמת ביצעה היום פריצה מעלה מעבר לשער 1545,המאשרת תנועה שוורית. רכישה היום לתיק האישי- בשער 1580 המנייה סיימה היום בעליה חזקה כ- 4.17% + במחזור של 8,148 מיליון ש"ח. שער נעילה- 1598.המשך יבוא.............!

igalmistel

New member
../images/Emo23.gifטיסה צפונה אורמת.

מניית אורמת שעלתה אתמול בחוזקה ב-4.17% +מוסיפה היום כ-1.94% +לערכה, במחזור העולה על אתמול כ-10,251 מיליון ש"ח,ובשער נעילה-1629 רווח בתיק האישי-3.10% +

mah1

New member
אורמת בעיניו של אייל.../images/Emo45.gif

25 לספטמבר 2002 היתה נקודת המפנה. אני בטוח, כי כולם זיהו אותה. לפחות ככה הם יספרו לכם. אורמת נסחרה אז במחיר שפל של 4.77 שקל למניה, וזאת אחרי שחודשים מוקדם יותר נדרש היית לשלם סכום לא מבוטל של כ-16 שקל לכל יחידה. מאותה נקודת שפל החל מרוץ מעלה, כאשר אורמת מתחזה למיכאל שומכר ודוהרת ללא מעצורים. גם בסיבובים. העצירות בפיט (בור התיקונים הטכניים) היו מזעריים וצוות המכונאים (הקונים), היה זריז מאין כמותו. אורמה נורתה מעלה כקליע המשתחרר מלוע של תותח ובסופו של יום האתמול, הגיעה לרמה המסמלת את שיא כל הזמנים. אין בכווונתי להיכנס להערכות אודות תיקונים טכניים כאלה או אחרים. ממילא קשה לדעת האם הם יצאו לדרך, מתי ועד כמה. חשוב יותר להתמקד בדינמיקה האחרונה שחושפת מגמת עלייה מושלמת העונה על מלוא הקריטריונים הדרושים. הפרמטרים החיוביים מובילים למסקנה, כי כל נסיגה באשר היא לא תהיה אלא תיקון טכני בר חלוף. לפני ימים מספר כאשר ניתחתי את מניית אגיס, הצגתי את התקדים הקרוי "שיא כל הזמנים". תקדים זה מבטא פריצה לטריטוריית מחירים חדשה, וזאת אחרי פרק זמן ארוך שבו שימשה רמת השיא כרמת התנגדות. הפריצה לשיא כל הזמנים, והחדירה לטריטוריית מחירים חדשה שלא היתה קיימת מעולם, יוצרת את היכולת להמשיך צפונה כברת דרך ניכרת ללא עצירות משמעותיות. הסיבה המרכזית לכך היא, כי פריצה לשיא כל הזמנים מובילה את המנייה לטריטורית מחירים נטולת כל התנגדות היסטורית. כלומר, מעל למניה אין רמות התנגדות היכולות לבלום או להסיג אותה לאחור. ההתנגדויות והבלימות מתפתחות מטבע הדברים על בסיס ספונטני, אך הן נוטות להיות חלשות. אורמת מצויה כעת ברמת 16.08 שקל למניה, ממש על סף פריצה. פריצה משמעותה חצייה של רמת ההתנגדות בלפחות 2%, תןך מחזור גבוה, ויכולת להישאר מעל לרמה זו באופן שבו כל נסיגה באשר היא תיבלם לא נמוך מרמת השיא. עמידה במבחן זה יבטיח את המשך מהלך העליות. ועוד איך.

אורמת אופ' 8 אני ממשיך להיות בעד

אפילו שעלה 10 אחוז היום עוד עליות יפות לפניה מניה מצויינת לפחות עד שהדולר יעצר על 4.65 זה יהיה שלב המימוש במניה עד אז (חודשיים לערך), היא בגדר איתות קניה -כמובן שאם יהיו עידכונים אני אעדכן -סטופ לוס מומלץ לאופציה 8 אחוז . עידו

michael efra

New member
איזה נייר

בשירשור מדובר על 260018 ואתה סמואל ידידי מדבר על ? אורמת אופ 8 שתינירות שונים לא

RonenM62

New member
ניירות שונים של אותה חברה...

אפ 8 היא ה"טורבו" של מניית אורמת...

igalmistel

New member
../images/Emo23.gifאיזה יום ירוק לאורמת......

איזה יום נפלא וירוק למניות אורמת,האגחים,האופציות,8 ו-9 ממש חגיגה !!! מניית אורמת עלתה היום ב-3.93% +במחזור גדול 14,680 מיליון ש"ח, שער נעילה-1693 רווח למנייה בתיק האישי-7.16% + הימים האחרונים מביאים טעם של עוד.רמת 1700 תישבר מחר בקלות לקראת היעד הבא-1800 בהצלחה לכולם. נ.ב אמר מי שאמר -נותרו עדיין 25% עליות........

srol1133

New member
רונן, רוצה הלוואה??

יש לי 10 אלף פנויים רק תגיד מה ואני פותח את כיסי

RonenM62

New member
../images/Emo24.gif תודה.

זה היה סוג של ביטוי להבהיר שאי אפשר לקנות כל מה שרואים... התקציב שהוגדר לתיק הפורום הוא 75,000 ש"ח. אי אפשר להגדיל אותו סתם כך. זה לא רציני. התיק חייב להתנהל כמו כל תיק סטנדרטי של משקיע ממוצע, הקונה עם מה שיש לו.

srol1133

New member
אתה צודק בהחלט...

אני כבר מזמן עברתי את גבול תיק ההשקעות האפשרי שלי.... אני כל הזמן מצליח לגרד עוד כמה שקלים למניות.. פעם הורים.. פעם חברים ובעיקר הרבה עבודות מזדמנות...אפשר לעשות את זה גם בפורום , לא?..(סתאם..) בכל מקרה אני מקווה שאני יגיע לתיק ההשקעות הממומלץ והממוצע של כ75 אלף ש"ח בקרוב... אני מקווה שימליצו לי על איזה מניה שתביא אותי לשם כמה שיותר מהר...

למעלה