אורמוריק

אורמוריק

מנוול בניק עלאק יהושע שאני אפילו לא יודעת מיהו מכסח לי פה את הצורה על ימין ועל שמאל בלי שום התגרות מצידי ואת בתור מנהלת שותקת?

אורמור

New member
באטרפלייצ'יק...(והצהרת כוונות)

אני לא חזרתי לנהל כי חסרו לי חוויות של גננת, כל המטרה שלי בחזרה לכחול היתה לשמר את המקום הזה מפני סגירה אין לי שום יומרות חינוך כלפי אף אחד, ושום מגמת ניהול אקטיבית (אני אשמח להעביר את הניהול למי שיבוא עם אמביציות או רעיונות) אף אחד לא יכול לכסח לך את הצורה-אם לא תתני לו את יכולה לבחור להסתכל עליו בהומור או לא להסתכל בכלל תתיחסי אל מי שאוהב אותך ותתעלמי משטויות, חוץ מפירמידות, הצעות מגונות <מידיי> ופרסומים לא חוקיים אני לא מוחקת כלום, הפורום מתנהל בעצמו, אני רק צל מינורי מלווה בלי שום יומרות השפעה... אל תכעסי אור

אורצוק לא כועסת עליך בכלל

את יכולה להמשיך לקרוא לי חמעפצוק אם את רוצה סתם מרגישה חשופה כזאת

מאדמצ'י'ית...

בעבר כבר כוסחת ועברת סידרה אצל גדול המנוולים,ושרדת ועברת בשלום.(אפילו שזרק כפכפים) אז מה לך שתתרגשתי מאיזה מתעלק פרוע (יהושוע). אורמור אהבתי את תגובתך. מה רע בהטרדות? בנות יקרות אתן מוזמנות להטרידני!! מבטיח להיות מוטרד ומגורד.

ליש ילדות זיגזג, אני מכיר את ים

תיכוני, מכיר אותו מאוד טוב, במערכת הפורומים, יש הרבה כסח, כסח שהוא גלוי ויש כסח שהוא לא ניראה לעין אבל הוא מאוד כואב, וזה נכון לגבי כל הפורומים, אין חלקת אלוהים מסודרת, הכל במוקדם ובמאוחר יצור בעיה כלשהי, אני ממליצ לך לענות לו, אפילו אם זה יוצא לך חלש ולא מכובד כמו שהוא יודע לעשות, עדיין לענות לו. מאחל לך כך טוב. באהבה ממני,

לבפנוכו של הים התיכון ../images/Emo141.gif

מאחל לך כל טוב, ומאחל לך שתסתדר כאן. באהבה ממני,

Madam bastard fly

כבר חפרנו ומצאנו שאת מועמדת ראויה להשתלת אונה ימנית ולכן לא יתכן שמכסחים לך את הצורה על ימין ועל שמאל מקסימום על שמאל שגם בה רק חול וחול.

אורמור, הגיע הזמן להסיר את הכיסוי

מעל עינייך הקשישות. (נסי שנית) את מאפשרת פה במה להתעללות נפשית, שהיא לא פחות חמורה מאלימות פיזית. כמנהלת היושבת על המחיקון, לפי דעתי, יש לך בהחלט אחריות לניקיונו של הפורום מהטרדות אישיות.

אורמור

New member
זיגי יקרה

הגיע הזמן? אני חזרתי והבהרתי שאני לא מחנכת אנשים כאן בחרתי בקו מלווה ולא בקו מתערב, אם את רוצה ומוכנה לנהל את המקום הזה אחרת את מוזמנת. בתור חברת פורום (למרות הכחול) פניתי לעלק בהטחה הראשונה שלו לכיוון באטרפליי וביקשתי שלא יגע לנו בשמורת הטבע...הוא בחר להתעלם כמו שהיא יכולה לבחור להתעלם אני-לא -נכנסת-לאינטריגות!!! אני לא "מאפשרת" כלום הקיר הזה פנוי לקשקושים ואיש איש יקח אחריות על קשקושו כולם כאן מעל גיל 18 (אני מקווה) אור

אורמור

New member
ובמקביל...מר עלק

באטרפליי היא לא קנדידטית מתאימה למידות שלך, היא אפילו לא יריבה היא לא תכניס לך נוק אאוט אז מה הטעם? סתם לא חוכמה. אור

ברשותך, או שלא,

אני חולקת עלייך. מה שראינו לעיל אינו אלא אלימות, לפי כל קנה מידה שמדבר על חופש הפרט. כמי שמחזיקה את המחיקון בידה, היא האחראית לנקיון של המקום. למה את מוחקת פירמידות? האם את מחנכת בכך?! ממש לא. גם לא תחנכי את מר עאלק במחיקת הסחי שהוא מפזר בלי אבחנה. רק תשמרי על ניקיונו של מקום. מה שראינו למעלה רחוק מלהיות נקי. באמת לא שאלה של חינוך. לא נראה לך? אל תחזיקי מחיקון בידייך. החזקת ולא מחקת? - דבק בך הליכלוך הזה.

אורמור

New member
אני מכבדת את דעתך וחולקת עליה גם.

את רוצה להחזיק במחיקון ולהכנס בעצמך להתדיינויות באשר למה זו אלימות ומה זה הומור ומה זה סתם טעם ירוד? בבקשה האופציה עומדת לך אור

ובמחשבה שניה, זה כן חשוב!

אני לא צריכה לאחוז במחיקון על מנת להבדיל בין שחור ללבן! אני עדיין גורסת, שהעובדה ש הודעה זו מתנוססת מעל גבי הפורום מלכלכת גם אותך. ממש כשם שמוטלת עלייך חובת דיווח על אלימות פיזית שאת נתקלת בה. (ואת יודעת, לא צריך תיכף להשליך את המחיקון לפתחו של מי שמציג מראה בפנייך, כאשר מה שנשקף לך משם לא כל כך נעים למראה..) אם בהקשר ל הודעה זו את חושבת שיש מקום להתדיין מהי אלימות ומהו הומור ומהו סתם טעם ירוד, אזי לי נראה, מהזוית הפרטית שלי, שאינך מבדילה בין הודעה שמבטאת אלימות, להודעה שהיא טעם רע בלבד. מה זאת אלימות ומהו טעם ירוד? אני מזמינה אותך ואת כל הקוראים לקרוא קצת ולהשכיל בנושא.

אורמור

New member
ולא נסחפת גברת זיגזג?...

את מתכוונת להקפיץ את ההודעה הזו עד בלי די במקום לתת לה לשקוע כפי שראוי? החלטת שאת הפוסקת האחרונה בענייני אלימות טעם רע והומור?... באטרפליי עצמה קיבלה את דעתי והבינה את מניעיי, אפילו היא לא סוברת שאני מנסה להאדיר את חוכמתו של העלק... (הפורום הזה כבר ידע ביטויים פחות מוצלחים, ושרד. החלטת לחטא אותו כעת?...להתחיל בעלק, להמשיך בנפיחות של ימתי ולעבור לדגדגן של ההיא?... להשאיר רק מאמרים נאורים מיובאים מYNET ?) אני חוזרת פעם נוספת-כל כותב אחראי ליציאות שלו אור

לאורמור, בקשר לעניין שכל כותב אחראי

ליציאות שלו, יש לי בעיה כי ביומיים האחרונים אין לי יציאות בכלל בכלל כפרה עליי, ואני דווקא מתאמץ, אני עשיתי הרבה אאאאאאאאאאאאאאא, ואין יציאות....... אז אני מצטער מאוד, הפעם אני לא אחראי לזה שאין יציאות, פשוט אין, אין, נולדתי בלי, אין לי, ולגבי הבפנוכו של הים התיכון שיפסיק לאכל כל כך הרבה פאצוליה בחמין שלו, אם הוא היה עיראקי מכובד ולא אשכנזי, אז הוא היה אוכל חשווה ממולאת באורז ודברים טובים במקום החמין הזה. זהו, סתם יש לי שאלה, הגב' באטרפליי, היא אותה אחת שהיתה ב 40+ נכון, לא התלבלבלבלתי ?????? אין כמו אוכל עיראקי. באהבה ממני,

למעלה