אורמוריק

ואם כבר נסחפתי, אז קחי את זה:

אני מבינה שזוהמה מילולית לא מזיזה לך. ושאם נרצה לבקר כאן נצטרך גם אנחנו להסכין לה. כי את לא תמחקי ביטויים טורדניים. את לא מחנכת. נכון. לא אשלח אותך לעוד מאמר אודות הנושא, כי עושה רושם שאת בכלל לא רוצה להיפתח לאפשרות הצפונה בידע הזה. כמו שלא רצית להתייחס לנושא של "חופש אישי" כשהבאתי את המאמר העתיק המדבר על העובדה שכל אדם זכאי שלא להיות מוטרד נפשית, ("עינייך הקשישות" וה"שקל תשעים".. זוכרת?) גם עכשיו את לא רוצה להודות בקיומה של התופעה המכונה אלימות נפשית. אפילו לא קראת את המחקר שצירפתי בלינק!! מה את חושבת? שאינטרנט הוא מקום שבו הכל מותר? גם לרדת לחייו של מאן דהו? עכשיו זה "חיטוי"??? ואללה יופי. חמעפה נפגעה, ועוד איך נפגעה. כי אם היא הגיעה כבר לכתוב את זה: "מנוול בניק עלאק יהושע שאני אפילו לא יודעת מיהו מכסח לי פה את הצורה על ימין ועל שמאל בלי שום התגרות מצידי" אז כלו כל הקיצין. אבל היא לא אסרטיבית מספיק לעמוד על שלה. כי אחרי "הצהרת הכוונות" האסרטיבית שלך היא התקפלה! "אורצוק לא כועסת עליך בכלל ואת יכולה להמשיך לקרוא לי חמעפצוק אם את רוצה סתם מרגישה חשופה כזאת" לא די בכך שהיה לה לא נעים, עוד עשית ממנה ילדה קטנה! "אף אחד לא יכול לכסח לך את הצורה אם לא תתני לו" ואת זה את כותבת למרות שאת מצהירה שאין לך יומרות לחנך אף אחד. מעניין. אני מבינה שאת חמעפה מאוד נוח לחנך, היא לא תתייצב מולך. אבל את עאלק לא כל כך.. אבל איך אמרת? "אין לי שום יומרות חינוך" אז את צודקת. כי הרי לא תחנכי אף אחד. (מי ביקש ממך?! כולה דיברתי על הסגת הגבול אל עבר טריטוריית ההטרדות!) אני גם נוטה להניח שאדם, שזוהמה מילולית הגובלת באלימות פסיכולוגית, לא רק שלא מטרידה אותו, אלא שהוא גם מסרב להכיר בקיומה, בכלל לא בא מתחום החינוך. אז נכון, "כל כותב אחראי ליציאות שלו" גם את. וכ"מנהלת" פורום את גם אחראית לזוהמה שמתנוססת פה, מהטעם הפשוט שאת לא מסירה אותה. נסחפתי? בוודאי! כי אני, "גברת זיגזג" מעיזה בזאת להכריז: המלך הוא עירום.

אורמור

New member
בא לך להלביש את המלך?

וואוו אז ככה.......... א. לא, את לא מבינה נכוןבאשר למה מזיז לי ומה לא. ב. דווקא קראתי את הלינק שהבאת ואת חוזרת על עצמך ג. מאדאם קיבלה מסר אישי לתא שלה שמאפשר לה בקשת מחיקה.(וויתרה) ד. הדיון הפך טרחני זו המדיניות שלי, כבר הבנתי שהיא לא לרוחך אבל את לא מעוניינת להיות פעילה בניהול, רק לעמוד על הבאלקון ולנופף בדגלים הבנתי... עוד משהו? אור

זיגזג אני מודה לך על ההגנה

הדברים שלך הם נכונים אבל יש כמה פנים לכל דבר אני לא חושבת שהתקפלתי באמת חשבתי בהתחלה שצריך למחוק את המנוול כי זה פשוט לא צודק מה שקורה כאן אבל אחר כך החלטתי לסמוך על שיקול דעתה של אורמור ואולי טוב שהדברים ישארו מסיבות שלא אכנס אליהן כרגע כי אני לא רוצה לרדת לרמה שלו על כל פנים אם הייתי מתעקשת - אורמור היתה מכבדת את הרגשתי ומוחקת רק לידיעתך

נכון,

יש כמה פנים לכל דבר. אבל לדעתי ההטרדות הללו הפכו כבר לעניין הכלל. ואין פה שאלה של לרדת לרמה. כי בכלל לא צריך להתעסק עם אף אחד כשהוא כותב כך. מבחינתי תמצית העניין היא אך ורק לא לתת במה לפרסום להטרדות שיוצרות מצוקה אצל כותב כלשהו * מה שעוד הטריד אותי בהמשך זה התגובה של האוחזת במחיקון. היא מייד השליכה את המחיקון בפניי כמו ילד קטן כשאומרים לו שאפשר לעשות משהו קצת אחרת.. נזכרתי בסיטואציה שבה הבת שלי באיזושהי הזדמנות, התעצבנה עליי דווקא, כשאמרתי לה שיש דרך לבצע פעולה כלשהי במחשב מהר יותר ממה שהיא עושה, וככה היא תסיים את עבודתה מהר יותר. אז זרקה את את עצמה ואמרה לי: "אז תעשי את זה את". - אבל זו העבודה שלה! אגב, זו אחלה שיטה לעשות רק מה שבא לך ולא להרשות לאף אחד להגיד על זה משהו.

עאלקפת, בחייך, נסי להטפל

לכאלה שיוכולים עליך. כשמגזימים, צריך להבין שמגזימים. אה, את לא מסוגלת, שכחתי. טוב שמעי, אני נוסעת לבקר חבר אחר בשלוותא מחר, אבוא לחדר ואסביר לך את הדברים לאט.

קפת בטח הייתה מתהפכת עכשיו

בקיברה לו רק לא הייתה קבורה קבורת חמור. זה חילול השילוש הקדוש לחשוב שעאלק יכול להיות קפת וההפך. כבר אמרתי לך שאת הכי מצחיקה בפורום?

כן, סופר לי שהוא גידל אותך

ושהודות לו ורק הודות לו, את מסרבת בכל תוקף להתמכר לעונג המושג מקשרים חברתיים עם בני אדם . אגב, אני ממליצה לך להעלות את זה מחר כשהפסיכיאטר יבוא לסבב הבוקר

כן כן כתבתי אצל אלניניו וזוכרת אותך

אבל עזבתי את ארבעים פלוס ממש מזמן אתה עוד כותב שם? אלנינו עוד מנהל שם?

מציץ

New member
אל תרגשי מאדאם

בסהכ עאלק צוחק ומשעשע את עצמו. מוכן גם להמר שפגשת וראית אותו בניק אחר ואז ראית איש די חביב ולא טיפש. הוא בודאי חושב שתחת ניקו הלא חסום הוא יותר משעשע ועושה ככל יכולתו להזיז פורומים עייפים משהו, לפעמים מצליח, עובדה. בכלאופון ההתיחסות אלייך אינה אישית כזה הוא בניק הזה, לכולם. אז..... "תעבירי אותה". ד.א שוקי ,תותח חוקן מתחזה, הכרס חזרה?

תגידי יא מאדאם, ממתי את מתרגשת

מאיזה יהושע בעל הפרעת אישיות ? הוא ימשיך עם העאלק שלו ואת תמשיכי בשלך. להעלב כאן זה לא ממש לעניין את יודעת. בטח שלא מאיזה אידיוט שאת לא ממש מכירה. אפשר כמובן בקלות אם לא שמים לב ולכן, שימי לב ואל תעלבי.

למעלה