ואם כבר נסחפתי, אז קחי את זה:
אני מבינה שזוהמה מילולית לא מזיזה לך. ושאם נרצה לבקר כאן נצטרך גם אנחנו להסכין לה. כי את לא תמחקי ביטויים טורדניים. את לא מחנכת. נכון. לא אשלח אותך לעוד מאמר אודות הנושא, כי עושה רושם שאת בכלל לא רוצה להיפתח לאפשרות הצפונה בידע הזה. כמו שלא רצית להתייחס לנושא של "חופש אישי" כשהבאתי את המאמר העתיק המדבר על העובדה שכל אדם זכאי שלא להיות מוטרד נפשית, ("עינייך הקשישות" וה"שקל תשעים".. זוכרת?) גם עכשיו את לא רוצה להודות בקיומה של התופעה המכונה אלימות נפשית. אפילו לא קראת את המחקר שצירפתי בלינק!! מה את חושבת? שאינטרנט הוא מקום שבו הכל מותר? גם לרדת לחייו של מאן דהו? עכשיו זה "חיטוי"??? ואללה יופי. חמעפה נפגעה, ועוד איך נפגעה. כי אם היא הגיעה כבר לכתוב את זה: "מנוול בניק עלאק יהושע שאני אפילו לא יודעת מיהו מכסח לי פה את הצורה על ימין ועל שמאל בלי שום התגרות מצידי" אז כלו כל הקיצין. אבל היא לא אסרטיבית מספיק לעמוד על שלה. כי אחרי "הצהרת הכוונות" האסרטיבית שלך היא התקפלה! "אורצוק לא כועסת עליך בכלל ואת יכולה להמשיך לקרוא לי חמעפצוק אם את רוצה סתם מרגישה חשופה כזאת" לא די בכך שהיה לה לא נעים, עוד עשית ממנה ילדה קטנה! "אף אחד לא יכול לכסח לך את הצורה אם לא תתני לו" ואת זה את כותבת למרות שאת מצהירה שאין לך יומרות לחנך אף אחד. מעניין. אני מבינה שאת חמעפה מאוד נוח לחנך, היא לא תתייצב מולך. אבל את עאלק לא כל כך.. אבל איך אמרת? "אין לי שום יומרות חינוך" אז את צודקת. כי הרי לא תחנכי אף אחד. (מי ביקש ממך?! כולה דיברתי על הסגת הגבול אל עבר טריטוריית ההטרדות!) אני גם נוטה להניח שאדם, שזוהמה מילולית הגובלת באלימות פסיכולוגית, לא רק שלא מטרידה אותו, אלא שהוא גם מסרב להכיר בקיומה, בכלל לא בא מתחום החינוך. אז נכון, "כל כותב אחראי ליציאות שלו" גם את. וכ"מנהלת" פורום את גם אחראית לזוהמה שמתנוססת פה, מהטעם הפשוט שאת לא מסירה אותה. נסחפתי? בוודאי! כי אני, "גברת זיגזג" מעיזה בזאת להכריז: המלך הוא עירום.