אורלנדו משנה נטיות...

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifנכן מאוד! (סורי אם יש כאן

מעריצות של מיקה שדה) אבל לדעתי הביצוע שלה היה די גרוע אתמול... לירון נתן הופעה מכל הלב והוא היה צריך לעלות

אני דווקא אוהבת את מיקה../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

אבל אתמול היא באמת לא הייתה משו... אבל ציפי הייתה עוד יותר גרועה

כמה דברים../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

מיקה שדה נוראית, ורק בגלל שהיא כוסית אנשים מצביעים לה. היא שרה נורא. יש לה קול עבה ומכוער, שלא כמו ליעל פנדריך למשל, שגם לה יש קול עבה, אבל ממש טוב
. ציפי לפי דעתי עלתה בצדק, כי היא שרה מדהים, וגם לירון לב היה צריך להיות מקום 2. ועוד עם כל התמיכה שהביאו לו - אני גרה בפ"ת, ובקניון הסתובבו איזה 20 אנשים עם חולצות שלו וחילקו פליירים, ואחיו ביקש מאיתנו להצביע לו. חבל. ועכשיו לדבר החשוב באמת - אמא שלי היתה אתמול באיזה מועדון ברעננה, והראל סקעת (
) היה שם. קיצר היא ראתה אותו ואמרה שהיא רוצה חתימה שלו (בשבילי, כמובן
), אבל התביישה לבקש. אז אחד החברים של ההורים שלי הלך לקרוא לו, והיא התפדחה לגמרי וברחה החוצה. אז החבר הזה הוציא את הראל סקעת מהמועדון, והכל בשביל חתימה (כן כן, בשבילי
). קיצר הוא חתם לי. והוא אפילו כתב זהר בלי ו' (כולם כותבים עם ו', וזה לא נכון), בלי שאמא שלי אמרה לו
. איזה מותק
אני אסרוק את זה מחר ואשים פה. יש לו כתב מהמם

מיטץ

New member
חחחח פשש ../images/Emo9.gif../images/Emo98.gif../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif

הוא היה ברעננה?!!! את אולי יודעת באיזה מועדון?

אמממ...../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

קוראים לזה NIGHT LINE, וזה כזה מועדון עם מלצרים מזמרים

מיטץ

New member
אההה ../images/Emo45.gifחחח אני מכירה את זה../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif

כמה דברים על הכמה דברים../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

מיקה שדה מעולה. אבל יש לה קול שלא מתאים לכל שיר.. היא צריכה לשיר באופרה, כמו אבא שלה, שאם לא ידעתם הוא אחד הזמרי אופרה הכי מפורסמים בארץ. היא ממש לא כוסית..
הצביעו לה כי הרבה אהבו אותה. ולירון היה צריך לקחת מקום ראשון לדעתי...הוא נתן את ההופעה הכי טובה. ציפי שרה כמו רובוט. יש לה קול מרשים אבל הכל אצלה הצגה אחת גדולה. שלא נדבר על זה שהרמת משכל שלה משתווה לאפס...
והראל סקעת באמת חמוד! אבל השלישיה שלדעתי צריכה להגיע לגמר זה- סשה, שירלי לילו, והראל מויאל.

הממ......./images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

את מיקה שדה אני ממש לא אוהבת. לוידעת. היא שרה נוראי בעיני. אבל זאת דעתי. וכן. היא כוסית. מאוד. אני מודה
. לירון - בהחלט טוב. אפפעם לא שמתי לב אליו, אבל הוא שר יפה עד מאוד. חבל רק שאחרים לא חושבים ככה..... ציפי - מעולה
ממש מעולה. שרה מדהים והגיע לה לנצח. ובקשר לשלישייה הסופית - יש לי הימור, שהרבה מהמרים עליו: הראל מויאל, הראל סקעת (
. תעשה לי ילד
) ושסה. אבל הלוואי ששירלילו תעלה במקום שסה.

SailoR VenuS

New member
../images/Emo45.gifשירלילו שולטת!!../images/Emo47.gif

והראל סקעת כזה חמודדד
הוא דומה רצח לידיד שלי

Sweet 6teen

New member
חחח... אין מה לעשות לאורלנדו יש

את הקסם, אפילו בנים נמשכים אליו... :)

כולם למחוא כפיים לבריטניה

שנתנה לאנושות את ה
הנפלאה ביותר שהתקיימה אי פעם: אורלנדו בלום
god save the queen

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifאה...נראה לי שלאמא שלו

צריכים להודות, ולא למדינה בה הוא נולד

איילה ל

New member
נצל"ש../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif!!!!

אלוהים!!!!!!! יבש פה יותר מדג מת! (לא יודעת מה הקשר...) יאללה בנות ספרו משהו תגידו מילה או תכתבו רק אות????

למעלה