מתי כתבתי שהוא יהיה מהשחקנים הטובים בליגה?
לוויכוח הזה אני בטח שלא אכנס. כתבתי שאודן מסוגל להיות סנטר נדיר בהשפעתו על משחק ההגנה וההתקפה בו זמנית. בכל מקרה, לא ברור לי שחקן מהטובים בליגה חייב להיות אתלט מטורף. אבל אתה כבר מושך אותי מהנקודה בכלל... הוא לא צריך להיראות כמו סנטר בן 33 (חוץ מחיצונית...), אבל הוא אכן חזר מפציעה קשה. אנשים ידעו להתלהב מהטבעות של אמארה כשהוא חזר מאותו ניתוח, אז מה כ"כ עצוב בזה שאני שמח שגם אודן מראה שהוא מסוגל עדיין לנתר? היברט ומארק גאסול למשל, שני ז'לובים סופמורים בדומה לאודן, לא מסוגל לנתר כך. פרקינס הוא בהחלט סנטר אנדרייטד מבחינה התקפית, אבל אודן הרבה יותר מגוון וטכני ממנו כבר עכשיו. ספייטס הוא בכלל פורוורד-סנטר עם מימדים שונים לגמרי. מה שעצוב פה זה שאתה דבק בשנאת אודן שלך. אני מעלה מיקס מהלכים של שחקן צעיר ומבטיח שסופסוף מתאושש לגמרי מפציעה קשה, אבל אתה מעדיף להתייחס להכל בביטול, כדי שתוכל להמשיך לגחך על הבחירה בו בפועל, ושל כל GM אחר בליגה בפוטנציה, על פני דוראנט. אני התעלמתי מכך שאורלנדו קבוצת קלעים? גם לא ברור לי על מה אתה מדבר שעד כה הם לא כאלה, אולי רק מאז שאנדרסון נפצע ובאס החל לפתוח בחמישיה. לפני פחות משבועיים ראיתי אותם מפגיזים את הרפטורס שוב ושוב מחוץ לקשת. אבל...זה לא משנה את העובדה שאם הם ימשיכו לחיות ולמות על קליעה מחוץ לקשת, הם לא ימצו את מירב הפוטנציאל ההתקפי שלהם. טורקוגלו למשל, הוא מיס-מץ' רציני בעמדת הסמול, בזכות הגודל שלו. לעומת זאת, הוא קלעי די סטריקי מחוץ לקשת, כבר אשתקד ירד ל35%. עדיין, הוא בעיקר הסתפק בליידות שלשות כאמצעי להענשת דאבל טים. עכשיו קרטר, סלאשר עדיף בהרבה, הולך ליישר שם קו ולהפגיז מלא שלשות, כשגם ככה הנטייה הטבעית שלו בשלב זה בקריירה היא להתרחק מהצבע. בכל מקרה, לא דיברתי על יכולות המסירה של כל שחקני המג'יק (למרות שהן בהחלט קיימות שם, עם נלסון ומחליפיו, קרטר, בארנס ולואיס). דיברתי ספציפית על הווארד, שלא מסוגל לשחרר מסירות מעמדת הפוסט כפי שאודן ושאק יכולים. זאת עובדה, שכמובן לא מקרבת את אודן לרמה של הווארד בינתיים...אבל בהחלט מראה שהפוטנציאל שם, להחזיק באימפקט דומה אם לא עדיף על המשחק.