אורלנדו חוזרת לעצמה

rapgamer4ever

New member
וואה וואה איזו הגזמה

נראה ממש חיפוש פעולות התקפיות עם זכוכית מגדלת. ב0:35 ראיתי בעיקר הגנה טובה ומזל של אודן. ב0:55 ראיתי גבוה שעושה את הפעולה ההגיונית היחידה. אורלנדו היא לא קבוצה של סלאשים, בכל אופן. 1:05- אתה מתלהב שסופמור בליגה הזאת מצליח לרוץ ולקפוץ? הייתה שם בעיקר הגנה רעה ומסירה טובה. עצם זה שאודן תפס את הכדור מרשים אותי יותר מה"יכולת האתלטית" בשביל אותו אלי הופ. עד כדי כך. 1:20- מהלך יפה. אבל באמת מול ראנדולף. אודן מן הסתם לא גמלוני ומגושם...

carmelo

New member
נראה לי שדווקא אתה מגזים

הבאתי את המיקס הזה כדוגמה לכך שאודן לא "גמלוני, מגושם וקולע נקודות רק בדאנקים" כפי שנאמר פה לאחרונה. בכל מקרה, זה אתה שבזכוכית מגדלת מחפש לבטל כל מהלך - מזל? סופמור בהכרח מסוגל לרוץ ולקפוץ? לא כשהוא ז'לוב בגובה 7 רגל ואחרי ניתוח ברכיים. לגבי התירוץ שאתה נותן לדווייט, תעשה לי טובה. קרטר ופייטרוס יכולים לתת שם יופי של חיתוכים לכיוון הסל, זה דווייט שלא מסוגל למסור ככה. יש הבדל בין פעולה הגיונית לבין היכולת להוציא אותה לפועל.

rapgamer4ever

New member
אז עכשיו הוכחת משהו?

הקליפ הזה לא מרשים, זה הכל. אתה חושב שיש ממה להתלהב? המהלך לדעתך יכנס באחוזים טובים? האלי הופ הזה באמת הרשים אותך? פייר. הרשים? איזה סופמור סנטר בליגה לא מסוגל לקפוץ ככה? תן לי שם אחד. אורלנדו טובה בלקלוע יותר מאשר בלחתוך לסל, איך שלא תסובב את זה. הם משחקים באותה שיטה מעל שנתיים לא עם וינס ופייטרוס אלא עם טורקוגלו ורשארד. דוויט לא מוסר גדול בלי קשר ואני גם לא מבין איך זה רלבנטי. המסירה של אודן לא הוכיחה בעיני שום דבר.

carmelo

New member
אף אחד לא ביקש ממך להתרשם ולהתלהב

כן, אני חושב שהקליפ הזה מוכיח למי שחשב אחרת, שאודן ממש לא גמלוני ומגושם בהתקפה. בינתיים המהלכים שלו בהתקפה נכנסים באחוזים מצויינים. למה אתה ממשיך לציין את זה שהוא סופמור? לא נמאס לך מהטיעונים העו"דיניים שלך? יש הרבה סנטרים במימדים של אודן, כולל רוקיס וסופמורים, שלא היו מסוגלים לזנק ככה. בטח שאחרי ניתוח בברכיים. אתה מסכים שדווייט שיפר את יכולת המסירה שלו מהצבע החוצה? אז השלב הבא יכול להיות למסור גם פנימה לסלאשרים. אתה מייצר תירוצים למה הם לא צריכים לעשות את זה...נו באמת. יש לך שני סלאשרים אתלטיים כמו קרטר ופייטרוס, תמשיך למות או לחיות על ימי קליעה מחוץ לקשת? אודן מוסר ברמה שיכולה להתקרב לזו של שאק. יש יותר מדרך אחת להעניש דאבל טים...

rapgamer4ever

New member
אבל זה בדיוק מה שאתה ביקשת

להוכיח שהוא לא גמלוני ומגושם. להוכיח שהוא יכול לקפוץ. המהלכים ההתקפיים שלו נכנסים באחוזים מצוינים אבל הם בקושי קיימים. הוא עושה בהתקפה כמו פרקינס, פחות ממריס ספייטס. לדעתי זה אפילו קצת עצוב שאתה רואה נקודה מעודדת בכך שהוא הצליח לקפוץ איך שקפץ. זה הכי רחוק בעולם מטיעון עו"דיני, פשוט תסתכל על המציאות, אתה מצפה ממנו להיות מהשחקנים הטובים בליגה! אם אתה מצפה ממנו להיראות כמו סנטר בן 33 שחזר מפציעה קשה אז אתה באמת יכול להיות מרוצה. ותשכח ממה שאמרתי. אני עדיין מחכה לשמות של הרוקיז והסופמורס הסנטרים שלא מסוגלים היו להגיע לגובה הנדרש לאלי הופ הזה. מאלה שעברו ניתוח בברכיים אני בטוח שהמצב שלו טוב, הבעיה שזה לא ממש מעניין את היריבים. לא אמרתי פה שאורלנדו לא צריכים לחתוך לכיוון הסל, אבל ההתעלמות שלך מהיותה קבוצת קלעים מובהקת, אולי הכי מובהקת בליגה, בשנתיים האחרונות נראית לי מאוד מאוד לא רצינית. אורלנדו הייתה קבוצה של קלעים במשך שנתיים ועכשיו היא 10 משחקים לא קבוצה כזאת. לא מספיק זמן בעיני לקפוץ למסקנות לגבי יכולות המסירה של השחקנים שלה, שאני אישית בספק אם הן קיימות אבל מבין שיש פה ספק.

carmelo

New member
מתי כתבתי שהוא יהיה מהשחקנים הטובים בליגה?

לוויכוח הזה אני בטח שלא אכנס. כתבתי שאודן מסוגל להיות סנטר נדיר בהשפעתו על משחק ההגנה וההתקפה בו זמנית. בכל מקרה, לא ברור לי שחקן מהטובים בליגה חייב להיות אתלט מטורף. אבל אתה כבר מושך אותי מהנקודה בכלל... הוא לא צריך להיראות כמו סנטר בן 33 (חוץ מחיצונית...), אבל הוא אכן חזר מפציעה קשה. אנשים ידעו להתלהב מהטבעות של אמארה כשהוא חזר מאותו ניתוח, אז מה כ"כ עצוב בזה שאני שמח שגם אודן מראה שהוא מסוגל עדיין לנתר? היברט ומארק גאסול למשל, שני ז'לובים סופמורים בדומה לאודן, לא מסוגל לנתר כך. פרקינס הוא בהחלט סנטר אנדרייטד מבחינה התקפית, אבל אודן הרבה יותר מגוון וטכני ממנו כבר עכשיו. ספייטס הוא בכלל פורוורד-סנטר עם מימדים שונים לגמרי. מה שעצוב פה זה שאתה דבק בשנאת אודן שלך. אני מעלה מיקס מהלכים של שחקן צעיר ומבטיח שסופסוף מתאושש לגמרי מפציעה קשה, אבל אתה מעדיף להתייחס להכל בביטול, כדי שתוכל להמשיך לגחך על הבחירה בו בפועל, ושל כל GM אחר בליגה בפוטנציה, על פני דוראנט. אני התעלמתי מכך שאורלנדו קבוצת קלעים? גם לא ברור לי על מה אתה מדבר שעד כה הם לא כאלה, אולי רק מאז שאנדרסון נפצע ובאס החל לפתוח בחמישיה. לפני פחות משבועיים ראיתי אותם מפגיזים את הרפטורס שוב ושוב מחוץ לקשת. אבל...זה לא משנה את העובדה שאם הם ימשיכו לחיות ולמות על קליעה מחוץ לקשת, הם לא ימצו את מירב הפוטנציאל ההתקפי שלהם. טורקוגלו למשל, הוא מיס-מץ' רציני בעמדת הסמול, בזכות הגודל שלו. לעומת זאת, הוא קלעי די סטריקי מחוץ לקשת, כבר אשתקד ירד ל35%. עדיין, הוא בעיקר הסתפק בליידות שלשות כאמצעי להענשת דאבל טים. עכשיו קרטר, סלאשר עדיף בהרבה, הולך ליישר שם קו ולהפגיז מלא שלשות, כשגם ככה הנטייה הטבעית שלו בשלב זה בקריירה היא להתרחק מהצבע. בכל מקרה, לא דיברתי על יכולות המסירה של כל שחקני המג'יק (למרות שהן בהחלט קיימות שם, עם נלסון ומחליפיו, קרטר, בארנס ולואיס). דיברתי ספציפית על הווארד, שלא מסוגל לשחרר מסירות מעמדת הפוסט כפי שאודן ושאק יכולים. זאת עובדה, שכמובן לא מקרבת את אודן לרמה של הווארד בינתיים...אבל בהחלט מראה שהפוטנציאל שם, להחזיק באימפקט דומה אם לא עדיף על המשחק.

rapgamer4ever

New member
אודן לא חזר מהפציעה אתמול

ואנשים לא התלהבו שאמארה קופץ שנה אחרי שחזר לשחק. גם היברט וגם מארק גאסול יכולים להגיע לגובה ההוא, כמה זה היה 3.30? קצת יותר מהגובה המינימלי להטבעה. זה לא קשור שפרקינס וספייטס לא זהים לאודן מכל בחינה שהיא, גם הם עושים כמוהו בהתקפה ואני לא רואה סיבה להתלהב בצד הזה ש המגרש מאף אחד משלושתם. אני לא שונא את אודן כמו שאני מניח שאתה לא שונא את דוויט הווארד, אני רק מנסה להראות את המציאות שאומרת שבינתיים מדובר בשחקן התקפה בינוני ומטה שמאכזב בתור בחירה ראשונה בדראפט בצד ההתקפי איך שלא תסתכל על זה. שים לב שבהתחלה היו דיבורים על סנטר גדול מכל הליגה הזאת, אחר כך על דיוויד רובינסון, עכשיו כבר יותר מוטומבו. אני תוהה אם המגמה הזאת תימשך והוא כל הזמן יצטרך לשאוף לנמוך יותר, בהתאם לציפיות. על אורלנדו אין לי כוח לדבר, זה סוטה לגמרי מהדיון ולא סותר שום דבר ממה שאמרתי. כדי לחסוך לך עבודה- לא אמרתי שהיום הם לא קלעים, אמרתי שהיום הם יכולים לבנות על חיתוכים לסל, מה שהם לא יכלו לעשות בשנתיים האחרונות.

Fuertemente

New member
זאת בעיה קשה, העונשין

לאורך הקריירה שלו הוא היה לא טוב מהעונשין, בשנה האחרונה במכבי הוא היה הכי טוב בקריירה מהעונשין עם 75% שזה סביר אבל כנראה שעם הקינגס הוא עבד כל-כך הרבה על הג'מפ שהוא שכח מהעונשין.. לדעתי עכשיו שיש לו ביטחון בזריקה יהיה לו יותר קל לשפר את העונשין, כי כרגע הוא בסביבות ה50 אחוז.. :(

הלוואי 50%, הוא ב20%...

3 מ15
אבל חוץ מזה הוא פשוט מדהים ביחס לציפיות. ראיתי אותו ממוקם 7 באיזה רשימה של YAHOO של הרוקיס הכי טובים עד עכישו, ברור שזה לא אומר לכום ורק 7 משחקים אבל הוא פשוט משחק אותה בינתיים...

asafsuf2

New member
לא רק שהוא שביעי ברשימה

אלא גם המאמר המקדים לרשימה מוקדש לו. קבל לינק:

Fuertemente

New member
כן, מוזר לא יודע איפה ראיתי 50

ובקשר לציטוט שהובא מNBA.COM לגבי כספי, לא הכל שלילי: "There's nothing like the passion of a rookie. And from what I've seen, there are few rookies as passionate as Sacramento's Omri Casspi(notes). Much has been made of the 21-year-old Casspi, the first Israeli-born player in the NBA. Casspi is playing 23 minutes per game, averaging almost 10 points while hitting nine of 19 three-point attempts. The Kings nabbed Casspi with the 23rd pick in the Draft, and they've been pleasantly surprised with what they've seen. "He's a rookie," Sacramento coach Paul Westphal told the Salt Lake Tribune. "He's got his ups and downs and a lot to learn like every rookie. But we really like him. He attacks the game with a passion." That joie de vivre was on display this week in the . With just over two minutes left, Casspi hit a 3-pointer – his fourth of the game – to stretch the Kings' lead to 19. Back on the defensive end, Casspi energetically clapped his hands as if to say to his teammates, "Let's go!". The Kings were up 19 points. "He's going to make it in this league," Westphal said. "He's going to have a long career." Drew Packham

Or Amit

New member
עוד מהלילה

קארים עבדול ג'באר - שיאן הנקודות של הליגה, סמל של הלייקרס (וקצת פחות של מילווקי) ומאמן הגבוהים בהווה של ממפיס - הודיע הלילה שהוא חולה בלוקימיה (סרטן הדם) לפי ג'באר הרופאים טוענים שיש לו עוד שנים ארוכות ומאושרות לחיות. נאחל לו החלמה מהירה.

somone44

New member
איזה משחק מגעיל של ממפיס

ראיתי את כולו. התפרעות כרגיל של גאיי, מאיו וקונלי, חוסר סדר, סגנון משחק צפוי עם בידודים וזריקת לבנים מתמדת. פשוט עלוב. גאיי 4 מ-11 ו-12 נק' מאיו 17 נק' באחוזים לא טובים, הרבה מהם בגארבג' טיים זאק 11 נק' ו-12 ריב', משחק פחות טוב שלו אבל לא קיבל מספיק כדורים וקונלי 3 מ-10 מהשדה ל-7 נק'. תרומה פתאטית של רכז. איפה הוא ואיפה אייברסון.. לא משפיע על המשחק, לא גורם לאחרים להיראות טוב יותר, לא עושה כלום, פשוט כלום. רכז כזה בינוני.. כבר 3 שנים שהוא משחק בליגה הזו ולא יצא ממנו כלום, לא הראה שום יכולות שאפשר יהיה לבנות עליהם לעתיד. לזרוק לפח הקרוב. AI חייב לחזור! חייב להיות בחמישייה, כל עוד זה לא יקרה, ממפיס פשוט הולכת במעגלים סביב עצמה. דורכת במקום, שוקעת, מתבזה. מאיו וגאיי ממש מאכזבים עד כה. כדורסל כולם יודעים שיש להם, אז מה לא דופק? לכלומניק על הקווים התשובות.

למעלה