כמה יופי בשירשור אחד
T T u r n e r 1 New member 9/3/04 #25 אררר... אם אתן לא תפסיקו עם התמונות האלו אני עוד יתבע אתכן!!! מה אתן מנסות להרוג אותי??? סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם צוחקים איתכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
אררר... אם אתן לא תפסיקו עם התמונות האלו אני עוד יתבע אתכן!!! מה אתן מנסות להרוג אותי??? סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם צוחקים איתכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
H hermayony New member 9/3/04 #27 ../images/Emo28.gif אוקי דוקי דין... את רוצה בלי תמונות בכלל של החתיך הזה *מזילה ריר*
O OByael New member 9/3/04 #28 חחחח...../images/Emo42.gif אני אוהבת את התמונה הזאת!! (מנצלת: החתימה שלי נהרסה!!)
H hermayony New member 9/3/04 #30 ../images/Emo28.gif|מאהב| וויל וג'ק ייטס אול מייי..... פרשסס.... מוהאהאהא...
T T u r n e r 1 New member 9/3/04 #29 לא אבל... תזהירו לפני שאתן שמות תמונות כאלו עוד יאשימו אתכן ברצח
O OByael New member 9/3/04 #31 ממממממ../images/Emo42.gif אני מזהירה... עזר? בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
O OByael New member 9/3/04 #34 יססס../images/Emo150.gif../images/Emo42.gif רצח, על זה שמראים את אלוהים.
H hermayony New member 9/3/04 #35 ../images/Emo28.gif ../images/Emo93.gif אופסי... ../images/Emo148.gif OMG הנה התמונה שאני סוגדת לה לעולמי עולמים
../images/Emo28.gif ../images/Emo93.gif אופסי... ../images/Emo148.gif OMG הנה התמונה שאני סוגדת לה לעולמי עולמים
T TrinMyQueen New member 9/3/04 #36 לפי התנ"ך ../images/Emo3.gif כל מי שרואה מלאך אלוהים דינו מוות (יו אני נשמעת כמו המורה שלי לתנ"ך) אז אני חושבת שלכולנו יש עתיד של מוות
לפי התנ"ך ../images/Emo3.gif כל מי שרואה מלאך אלוהים דינו מוות (יו אני נשמעת כמו המורה שלי לתנ"ך) אז אני חושבת שלכולנו יש עתיד של מוות
י יסמין טרוגובוף New member 9/3/04 #37 יו... את עד כדי כך אופטימית אלינו? שכולנו נראה את אורלנדו בכבודו ובעצמו...? חח תודה!
H hermayony New member 9/3/04 #39 ../images/Emo28.gif ייז מייי../images/Emo70.gif פרשס../images/Emo70.gif הוא בעלי לעתיד לא לחשוב עליו ככה או שתסקלי....
../images/Emo28.gif ייז מייי../images/Emo70.gif פרשס../images/Emo70.gif הוא בעלי לעתיד לא לחשוב עליו ככה או שתסקלי....