אורלנדו ההורס!!!!!

באמת, למה שלא יעשו בקניון רחובות?

הרבה יותר קל לי להגיע לשם מאשר לעזריאלי. אני פשוט אגיד שאני לוקחת חברה לסרט וגמרנו... אני באמת חושבת שכדאי לעשות את זה ברחובות או בנס ציונה. אלה לא מקומות מרכזיים כל-כך כמו עזריאלי. אבל על מה אני מדברת? אין סיכוי שיעשו מפגש פורום במקומות כאלה...

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifכה..גמאני עדיין חיה באשליות

ומצפה שאולי יתחשבו בי ויעשו את זה בירושלים
..מה הסיכויים!?

yaaronet bloom

New member
אנחנו לא עושים את זה שם

כי יש בנות שיכולות להגיע רק ברכבות ולמקומות שהזכרתן אין רכבות... ולעזריאלי יש רכבות אז אין בעיה להגיע כמעט מכל מקום...וזה גם מקום מרכזי מלא אנשים מכירים אותו...

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifרחובות זה די רחוק

מאיפה שאני גרה, וחוצמזה עדיף לעזריאלי בגלל שתחנת הרכבת ממש לידה.

מיטץ

New member
מיכל... ../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

תיסעי לשם ברכבת... זה מגיע ממש מהרררר,לפני יומיים הייתי בעזריאלי ונסעתי ברכבת וזה מגיע עד הקניון באיזה 10 דקות.... ו....גם אם את עם נטלי אז למה לא
אם ניהיה מסוכנות תברחו ביחד
ו...אם אמא עדיין דואגת תביאי עוד חברה לא נראה לי יצליחו לעשות ל3 בנות משהו בקניון
חחחח קיצר את באההההההה מבינה

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifיש רכבות בתוך ירושלים

עיר ענקית-חייבים רכבות
. אבל יש אוטובוסים מהתחנה המרכזית ואני מתה על המקום!!!!{הקניון שם הוא מדהים!}-נשבעת לך זה בול כמו נמל תעופה
. אבל לאאא-זה לא מספיק בטוח להורים שלי
...אוף!

רולדההה

New member
נצל"ש-בנות מירושלים???

האם יש בפורום בנות מירושלים שהיו רוצות לארגן מפגש?

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifאני מירושלים../images/Emo45.gif

ובטח שאני רוצה מפגש!!!! אממממ יש בערך-6 בנות שגרות בירושלים: אני,את,מעיין{מבשרת-אבל זה קרוב לירושלים
,מיטל{זוכרים אותה?-כן היא כבר לא פה אבל היא תהיה אחרי ש|אני| אדבר איתה!,חן{לא פה בגלל הצופים-היא חוזרת עוד מעט},נטלי{007}
.

karin byrne

New member
בנות...

למה שלא נשיאר עם המפגש בעזריאלי?...זה הכי נוח...אם הייה מפגש ברחובות או ירושליים אני בטוח לא אוכל לבוא....כי אני צריכה לנסוע ברכבת...חבל אני כל כך רוצה לבוא למפגש...
... אם תעשו את זה במקום יותר רחוק מת"א אני לא אוכל לבוא....ויש גם עוד כמה בנות שלא יוכלו לבוא...

orlando my love

New member
צודקת..

אין לי בעיה להגיע טיפה יותר רחוק ..אבל זה במאת מקום מרכזי ונוכל לעשות שם הרבה דברים ובכלל להסתובב בתל אביב או משהו לא יודעת מה חשבתם לעשות.. אבל הכי הכי טוב זה בעזריאלי.. ומיכל אני ממש מקווה שתבואי הכי התחברתי אלייך ואני מקווה שנוכל להיפגש..
בכלל אני אשמח להכיר את כולם טוב יותר אז מי שוקראת את ההודעה שתקיח תמספר איסיקיו שלי כדי שנוכל לדבר או משהו
155421332 (זה המספר דרך אגב.. חח) כן אז עוד מעט כבר זה המפגש אם זה באחד מהתאריכים האלה.. כבר קבענו שעה ומקום ויום על בטוח? ומה שמתכננים לעשות? סורי סורי סורי אם זה קצת ארוך

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifהמפגש ב-17.8 בשעה 12

מקום, אנחנו מבררים עכשיו
אני מעדיפה עזריאלי, מקום מרכזי, וקל להגעה..

yaaronet bloom

New member
אבל דורית!

כבר קבענו שזה אזריאלי אז אי אפשר לשנות... אם תשנו אפילו הסיכוי הקטן שהיה לי לא יהיה לי להגיע...

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifגם אני רוצה עזריאלי

רוב הסיכויים שזה יהיה בסוף עזריאלי

מיטל101

New member
אני מגיעה מחיפה...

ולא נראה לי שאמא שלי תרשה לי לבוא לבד אז אולי אני באה עם חברה... וצריך גם לבדוק רכבות.... אני מאוד מאוד אשתדל להגיע כי אני מתה לפגוש אותכן....

למעלה