אורלנדו ההורס!!!!!

Alaithlos

New member
טופיק.. מעניין..../images/Emo15.gif

יש לכם עוד משהו להגיד על זה? אם לא, נצלשו. חבל למחוק הודעה כל כך מושקעת..

karin byrne

New member
ו......?

יש לך עוד משהו להגיד או שרצית להגיד רק את זה???בשביל זה לפתוח הודעה חדשה?

karin byrne

New member
ברוכה הבאה לך...!

את צריכה לפתוח משתמש חדש כמו שדורית כבר אמרה לך...ואמממ...יש לך שם?ספרי קצת על עצמך...אני קארין...בת 15 מקרית...נעים מאוד...

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifיפיייי נטלי חזרה לארץ../images/Emo24.gif

ישששששששש
.. הרגע דיברתי איתה בדרך לירושלים.. קלטו איך הלכה השיחה: נטלי:מיכללל!!!!!-אני בדרך לבית.. אני:נו איך היה-את רואה שנהנת בסוף? נטלי:היה סבבה!!-לא רציתי לעזוב
אני:תגידי זה נכון שבהולנד ובלגיה יש המון חתיכים? נטלי:המון!?-טונה!!!,עיניין כחולות ושיער בלונדיני.. ד"א:קניתי פוסטר פצצה של אורלנדו!!!!!!!!!! אני:באמת!?!?!?!?-ולי לא?! נטלי:אמממ,קניתי לך משו..... -חסר לה שלא באמת!!
...או שאני אגנוב לה את הפוסטר
... חחחח.. ושהיא חוזרת לפורום אני מצפה להמון ברוכה השווה

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifאו ב-17 או ב-19 לאוגוסט..

אני אל בטוחה-אל תסתמכי על זה
.. וד"א:לא בטוח שאני אוכל לבוא בכלל
.

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifכי../images/Emo10.gif../images/Emo26.gif

א.בחיים שלי לא הייתי בעזריאלי, ואני בקושי מכירה את ת"א. ב.לדברי ההורים שלי זה ממש רחוק ובלה,בלה...אבל אמרתי שזה אמור להיות הכי נוח לכולם. ג.עצם העובדה שזה מפגש פורום העלה בהם חשדות לדוגמה התוכנית שהייתה באמנון לוי על אנשים שפוגשים דרך האינטרנט וכמה זה מסוכן. -אני עוד בשלבי שיכנוע כי אמא שלי אמרה שהיא עוד תחשוב על זה
.. ואמרתי שיש לי עם מי ללכת:נטלי,מעיין,מיטל וחן{שלא כאן כמעט} שאני אפילו אהיה איתם באותו בצפר שנה הבאה והם חברות טובות של החברות שלי
. אני לא מבינה את ההורים שלי-ניפגש בתחנה המרכזית שלנו{הכי בטוח},המקום חדש ויש בטיחות והכל-אבל ההורים שלי עוד בספק..
קיצר-יש תקווה-פלייייז

Galadriel 3000

New member
בלאט...

אין סיכוי שאמא שלי תרשה לי... היא זו שעוקבת על כל ההתראות לפיגועים וזה, ואם זה במגדלי עזריאלי היא לא תרשה לי בחיים. למה אי אפשר לעשות איזה מפגש נחמד בקניון רחובות או משהו? אז אני לא חייבת להגיד לאמא שלי שאני הולכת למפגש פורום, אני רק צריכה להגיד לה שאני רוצה ללכת לסרט עם חברה ולקוות שהיא תרשה לי.

../images/Emo39.gif אממ...מצידי זה בסיידר..

קרוב לבית! חחח אבל נראה לי שלאלה שגרות רחוק יותר זה יהיה יותר קשה..
אבל אפשר לשאול אותן מה הן חושבת..

Galadriel 3000

New member
אפשר לעשות מפגש "רחובותי".

כי אני לא יכולה לבוא לשום מפגש אחר, ויהיה נחמד לפגוש לפחות כמה מכן. למה, גם את מרחובות?

למעלה