אורלי המתוק

love angle

New member
חחחח../images/Emo95.gif

עשיתי עוד פעם את הבוחן "עד כמה אתן מכירות את אורלנדו" (קבלתי 100!) ורק עכשיו שמתי לב שבשאלה "כיצד שבר אורלנדו את גבו" יש אפשרות "פיטר ג'קסון הרביץ לו" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כמעט נפלתי מהכסא!זה כל כך מצחיק אותי

love angle

New member
!!../images/Emo95.gif

לא צריך לענות! חפשתי בוואלה ומצאתי תשובה! איזו יעילה אני! אני שואלת ועונה לעצמי!
למי שרוצה לדעת- בראד פיט משחק את אכילס

love angle

New member
כן../images/Emo95.gif

אני מכירה את הסיפור של טרויה!
אני בכלל חולה על המיתולוגיה היוונית.. (טוב לא הייתה לי ברירה- למדנו את זה בנוסף לשיעורי הסטוריה כל שנה שעברה...
)

love angle

New member
דווקא../images/Emo95.gif

אני ממש אהבתי את הקטע עם העקב.. כי אכילס הוא כזה לוחם מעולה, חתיך מושלם בקיצור, ובכל זאת יש לו פגם/חולשה, זה מסר ממש חשוב(וואי, רק נראה לי או שהדיונים שלנו ממש מעמיקים בזמן האחרון? או שלא...
)

-זה-בדיוק-מה-

-שגם-אני-רציתי-לכתוב-!!!! חחחחחחח
אני חושבת שאנחנו מתחילות לפתח כאן איזה טלפתיה בפורום....

דווקא..

הוא נראה כזה מוזר שם.. לא טבעי..
(לא שהוא לא חמודדדדדד!!
) ונכון
יכול להיות שזה אורלנדו באמת שמאחד ככה את כולנו!!!

נאמ. ../images/Emo6.gif

אני פשוט רוצה לקנות כמה פוסטרים ומסגרת אחת או שתיים, ואז מדי פעם להחליף את הפוסטרים...
אבל אני אל יודעת מה לקנות!
יש כל כל הרבה שאני רוצה...
אבל הפוסטר הזה רק של ג'וני דפ יותר יפה...
לא חשוב.
נראה לי שאני אקנה אחד של שר הטבעות, אחד של שודדי הקאריביים ואין לי מושג מי עוד.
רציתי איזה פוסטר אחד ממש ממש יפה של פינק פלויד, אבל הוא לרוחב, ואין לי מושג איפה אני אתקע פוסטר לרוחב בחדר שלי.
לא שאני יודעתץ איפה אני אתקע פוסטר לאורך בחדר שלי...
לא חשוב.

חחחחחח ../images/Emo6.gif

ככה זה גם אצלי!
כאילו כל החדר שלי מלא בקירות בדברים: תמונות, ציורים, חלון ומדפים/ארון.. רק מעל החלון למעלה שמתי שלוש פוסטרים של אורלנדו מראש1 ומול המיטה שלי פוסטר גדול של חתול ממי שכאילו מנגן בצ'לו (רק שזה כינור
כי הרי זה "צ'לו קטן"!). חשבתי על לשים פוסטר בתקרה (כמו שאח שלי עשה) אבל שנה שעברה מילאתי את כל התקרה שלי בכוכבים זוהרים בחושך, וככה גם את שאר החדר ועכשיו אני לא רוצה לשים משהו על זה..

love angle

New member
אמממ../images/Emo4.gif../images/Emo95.gif

לא הבנתי למה לא לקרוא לו אורלי? הרי זהו שם חבתו החינני ביותר.. חי חי|מושפעת|מהמורה לספרות

OB4ever

New member
כי

לפני כמה זמן התפרסם כתבה של אורלנדו איך שהוא לא אוהב שקוראים לו אורלי..ואורלי זה שם חיבה בשביל משפחתו וחבריו לא למעריצים ועיתונאים....אין לי תקישור להודעה כי מחקתי.....אם אני אמצע אני אשים

love angle

New member
וואו../images/Emo95.gif

שיגעון(סליחה- לא יכולתי להתאפק
) וואו, לא ידעתי את זה.. מעכשיו אני לא יקרא לו אורלי אף פעם! (כמובן אחרי שנתחתן אני יוכל לקרוא לו ככה אבל אני לא מתכננת תכנית לעתיד הרחוק..
)

גם אני

משקראתי את הכתבה הזאת הפסקתי לקרוא לו אורלי.. לפעמים אני בטעות מתוך הרגל כותבת אורלי, אבל כבר הצלחתי לרסן את זה.. (במכות כל פעם כשאני כותבת או אומרת אורלי
)

למעלה