אורלי המתוק

אורלי המתוק

אורלי הנה תמונה שלך
אורלי היופי שלך זה פשע

כמה דברים../images/Emo42.gif

אני מזהירה מראש - לא לקחת ללב שום דבר ממה שכתוב פה
תודה מראש.... א. אורלנדו. קוראים לו אורלנדו לא אורלי. ב. הוא לא יכול לשמוע אותך אז..."אורלי הנה תמונה שלך" לא ממש עוזר..
ג. תביאי לנו תמונות
לא לאורלנדו
ד. אני חושבת שהוא יודע שהוא כוסון
ה. לא קשור: חברה שלי ואני מדברות בטלפון על המורה לערבית שכועסת שכל דבר דפוק בערבית מוסבר ע"י הילדים בכיתה שלי בעזרת המשפט:"נו הם ערבים, למה ציפיתם?" ופתאום היא אומרת לי "בטח היא ערבייה. מוסלמית". ואז רציתי לומר לה משו על אורלנדו והיא אומרת לי כזה "מה הוא מוסלמי?" ואני נקרעתי כל כך
גדול

הסבר....|שמש

בשיעור ערבית, כל דבר דפוק אנחנו אומרים "נו הם ערבים זה ברור שזה יהיה דפוק". ויום אחד המורה התעצבנה מאוווווווד על זה...... קיצר, היום דיברתי עם חברה שלי בטלפון והיא אומרת לי "טוב נו שפה דפוקה, כי הם ערבים". אז אמרתי לה שתיזהר שהמורה לא תכעס עלי. אז היא אומרת לי כזה "כן נו בטח היא ערבייה. גם הבגדים שהיא לובשת (*הערת המחברת - דברים זוועתיים
) וגם שהיא לא רוצה שיצחקו על ערבים". ואז באתי לומר לה משו על אורלנדו, והיא אומרת לי כזה "חשבתי שרצית לומר שהוא מוסלמי". וזה היה גדול

אורלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אל תלעבי לא אישי נגדך 1 ) אני יקרא לו איך שאני רוצה ואם השם חיבה שלו זה אורלי ואני אוהבת את השם הזה אז אני יקרא לו אך שאני רוצה למרות שגם אורלנדו זה שם יפה 2 ) אני אמרתי את זה _אורלי הנה תמונה שלך_ בציניות כאילו שאתם תיראו תתמונה 3) הוא יודע שהוא כוסון אני מזכירה לו והנה תמונה שלו שלחי לי גם תמונות

חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif

חחחחחחחחחחחחחחח
ייאי, הוצאת אותי קצת מהדיכאון שחטפתי בגלל מחשבים.
זה כמו חברה שלי, שאמרתי לה (הסיפור למטה.
) את ראית שם!?" היא: "כן, זה אורלנדו בלום.
" היא גם חלמה עליו משהו!
משהו עם שיער וגזירה שלו ואז הוא צומח מהר, לאמשנה.

love angle

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo95.gif

קרעת אותי..
הרגע חזרתי מחוג יוגה אז אני רגועה באופן יוצא דופן
אווווווווממממממממממממממממ

אל מי דיברת?../images/Emo12.gif

יוגה? אני לא מסוגלת!!! אני עושה משהו שמזכיר יוגה ובא לי לזרוק על מישהו כפכף. ברצינות. תוך שניה אני מתעצבנת ובועטת בכל דבר אפשרי, וזה ממש ממש ממש מתסכלת אותי.
אוי אוי אוי, ואם במקרה אני פוגשת אחרי זה כדור כזה שלא נמחץ (מישהי יועדת על מה אני מדברת בכלל?
) אז אני בכלל הפוכת לתאדם מסוכנת מאוד.

love angle

New member
וואי באמת?../images/Emo95.gif

אני ממש נרגעת מזה.. בהתחלה לא הצלחתי לעשות כלום- אבל לא נתתי לזה לעצבן אותי.. ועכשיו אני מצליחה כמעט הכל וממש כיף לי

ThisIsJustME

New member
חחחחחחח לדעתי הכי טוב זה

לרוץ, ללכת, אופניים וכל מה שקשור לאירובי וכאלה הכי הכי הכי מרגיע

TrinMyQueen

New member
נכון..

בשבילי דברים שמוציאים אנרגיה- ריקוד, ריצה וזה- זה ההרגעה האמיתית... וחחח נקרעתי עם המורה לערבית...

אירובי?../images/Emo122.gif

שאני לא אתחיל לדבר על זה.
בעע. הייתי בשיעור אחד של זה ומהרגע שנכנסתי רק רציתי לצאת.
שונאת ספורט.

חחח../images/Emo6.gif

אבל אני דיברתי ל-love angel.
כי קישרתי אליה את ההודעה...
אבל לאנורא, כי גם לא הבנתי אל מי את דיברת, אז...

love angle

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo95.gif

יו, איך אני לא קשורה בזמן האחרון...

love angle

New member
יש לי שאלה../images/Emo95.gif

בסרט טרויה, את מי בראד פיט משחק? כאילו איזו דמות?

למעלה