אורלינקה,

סיון b

New member
אורלינקה,

ציפור קטנה לחשה לי שאת כאן....... שיהיה לך יום נפלא! סיון

סיון b

New member
הי מתוקה!

אפילו שאת לא אורלי (איפה היא באמת????).... כיף לי נורא נורא לראות אותך! שיהיה לך יום נהדר. את עוד כאן להתכתב איתי???????? סיון

סיון b

New member
מצטערת,

אבל אני הזייפנית הכי גדולה..... חחחחח...... את פשוט לא רוצה לשמוע..... אבל אני אשיר אם את מתעקשת, מקסימום יאשפזו את שתינו. איפה הייתי שחילקו את הקול הערב?????? סיון

ודרך אגב......

אה, אין..... וואוו.. הראש שלי מסובב...... היום נוסעים לאברבנאל. שמעת???

סיון b

New member
הראשונה בתור,

מה? לא ראית את הצ´ופצ´יק שיוצא לי מאחורה???? איך פיספסת? עומד שם מאחרוה איתן ויציב. הזנב שלי.... נו, אז מה שרים? "בחורשת הקליפטוס......" - במיוחד לקול שלי.... אה, וגם פנטום האופרה.... במיוחד לקול שלי.....

אוייש..... טעויות את עושה....

אני אזייף כמובן בקול ראשון <זה בגנים, מותק> ואת בקול שני, אוקיי? מובן? אנננננננננחננונננננו דורררררררררררר מזוייןןןןןןןןןןןן לא שיר נכון. ממש לא:) בואי נשיר שיר לגשם. איזה ריח יש כאן, בקומתי הראשונה.... מדהים.. כל הירוק הרטוב הזה נכנס ושוטף את הבית.. <אבל גם ריח הזבל..>

אורלי_ל

New member
היי חמודות, בוקר טוב ../images/Emo13.gif ../images/Emo42.gif

למרות שאין שמש... אבל יש גשם! איזה כיף!

סיון b

New member
הי אורלית וקיפודית.....

אז ככה, אנחנו דור מזוין שמשפט שהיה המוטו שלי בתיכון..... מבחינתי אביב גפן זה טוב. גם לא צריך קול בשביל זה.... חחחח..... אבל... גשם, רד כבר גשם כי צריך לשטוף הכל..... מאיר בנאי הפליא לשיר את זה.... ואין לי שום בעיה עם לשטוף הכל. גם ת´ראש.

למעלה