אורי פינק בבלייזר!!!!!!!!!!!

mulon1984

New member
אורי פינק בבלייזר!!!!!!!!!!!

אורי פינק התארח במדור שבו מעמתים בין שני אנשים מאותו המקצוע. הפעם עימתו בינו לבין מאייר שבאמת אין לי מושג מי הוא והבלייזר בחדר ואין לי כוח לבדוק. אבל אורי ניצח!!! כבוד!!!

shlomi_e

New member
מי קורא ת'כתבות????

אני ניגש ישר לעמודים האחרונים ("נשים שאנו אוהבים") ו "לבת של השכן". אם נשאר זמן....קורא מעט בדיחות.

Hubert Hubert

New member
מי קונה עיתון ב20 ומשהו שקל

בשביל תמונות של כוסיות שהן אפילו לא הארדקור? לא שמעת על האינטרנט?

האמת שזה כיף לקרוא

אבל הם ממש רדודות, מנסות למשוך אש ולעשות רעש ציבורי, פעם הם היו כותבים ממש על דברים בלתי חוקיים, כמו איך להבריח סמים לארץ, הפשע המושלם עצות לרצח או פשע בלי להשאיר עקבות וכאלה. הם אפילו הוציאו פעם אחת סטיקר שכתוב בו "אם רכב זה לא ביצע עבירת תנועה אדווח אלנו ונבטל לו את המנוי" חחחח זה היה גדול. הכתבות שלהם מאד כיפיות לכתיבה, ואני מדגיש את זה, המגזין למעשה הוא כמו לראות חברים, כולם יודעים שלא מדובר באיכות, אבל זה מעביר אחלה של חצי שעה.

mulon1984

New member
כמו כל אדם הגיוני,

גם אם יש מוסף ביקיני (כמו החודש), את הבלייזר שלי (שאני מקבל בחינם) אני מתחיל בעמוד האחרון אצל דייב בארי. אח"כ כל השאר. חוץ מזה, הייתי מוכן לשלם עליו 20 שקל (אבל אני לא כי אני מקבל אותו חינם) כי זה באמת עיתון כנה, מצחיק, ומגניב לאללה. ויש ים כוסיות (למרות שהחודש הם תקעו באמצע 6 עמודים של בנים בספידו. איכס).

אה-אה!

מי שאומר איכס על בנים בספידו הוא הומו מודחק. זה בדוק מדעית. סתם סטרייט שבטוח במיניותו לא היה מוטרד מהמראה.

למעלה