אורי ז.=fuck a-s-inv?

a - s -inv

New member
אורי ז.=fuck a-s-inv?

רק אחד אוכל,,,,,,ואכל אותה כאן אצלי ורק אחד חטף פה על הראש ורק אחד אמר לאחד מבאי הפורום כאן לפני כמה חודשים שהוא נפגע ממני ורק אחד באמת יודע לקלל בחצי הלוע האחת ולהיות אינטלגנט בחציה השני רק אחד יש לו סיבה להכנס בשם כזה רק אחד חוזר כמו טיפש ונופל למלכודת הפסיכולוגיה הוירטואלית המיטיבה לחשוף שלושה או ארבעה שמות אחרי פרצוף אחד אבל לא ידעתי שאנשי שמאל גם פגיעים אנושיים ורגשיים אחרי שזה ככה לא אכפת לי אחרי השלכת הסיגריה לריצפה גם לדרוך עליה ולרמוס אותה (ואני לא מעשן) דברים אלו כוונו לספרדי אומלל שהודה בפני פעם באי מייל אומלל במוצאו ובדחפיו שידע להקריא פסוקים ולפרשם כטוב בעיניו בלשון מלוכלכת שידע להודות שבנו בגמילה ולבוא ולומר שהוא מעדיף אותו כך ורק שלא יהיה דתי מה יעזרו עוד השמצות הרי תאמר בהודעה הבאה שאתה צופה מהצד, לא?

google

New member
מאוד לא יפה.

אבל מכיוון שאני מכיר את אורי ז. לפי דעתי זה לא הוא!!!!

a - s -inv

New member
מה לא יפה מה שכתבתי או מה שהוא כתב?

לא אמרתי בודאי שזה הוא אבל כמו בכל הימור הייתי שם עליו הימור הוא היחיד שיש לו את האינטרס להכנס כך, וחוץ מזה בינינו יש כזה מושג צופה מהצד מה זה סרט? נכנסים לפורום כזה לכתוב לא לקרוא ולהיות אפטים וביום אחד להפציץ הודעות חשוב על זה

google

New member
ידידי היקר מאוד

אנחנו מבלים פה כבר כמה חודשים טובים אנחנו מכבדים אחד את השני למרות שאנחנו מהצד השני של המפה הפוליטית 80% מהמשתמשים בפורומים קוראים את מה שכתוב ולא מגיבים. אם אין תגובה ראויה אין טעם בה. ראה מקרה הבחורה החדשה שכותבת כותרות באורך הגלות

למעלה