אורי דביר

אורי דביר

באתי בדברים וגייסתי את משפחת עמיאל לעמוד בראש של לובי, להמליץ עליו לקבלת "פרס ישראל" . לדעתי זקוקים לאישיות מוכרת ובעלת השפעה בענף על מנת לקדם פרויקט כזה,שבודאי היה מוסיף כבוד ויוקרה לאלה העוסקים בכך ביותר מ 2 שנות דור. את דעתי על התיירות חוץ הנכנסת מכרים, אך פעולה כזאת כמו מתן פרס יוקרתי זה, לאיש שקידם את הענף,מאין כמוהו, היתה מצבה ראויה לשמה, לענף שהיה ואיננו עוד.

יפה מאוד!

בהחלט מגיע לאורי. אני בעד וגם מקווה שזאת לא תהיה מצבה, אלא הענף יתאושש...

לא יודע אם נצליח, אבל צריך לנסות!

לדעתי, צריך לחבר ליוזמה גם את אגודת מורי הדרך ולחפש אישיות ציבורית שתתן גיבוי. גם בית ברל צריך להתגייס לטובת הענין, על שלל האישים בקשורים אליו. יוחאי, מה דעתך להוביל את המהלך? אם אתה אומר שאתה מתחיל בזה, אני אדחף את זה לכל פורום שעוסק בתחום. מרים את הכפפה?

alonaski

New member
גמאני!!! גמאני!!! - רוצה לקחת חלק!!

אשמח להרתם ולעזור בכל דרך שתקדם את העניין!
יוחאי - אם אתה מוביל הרעיון - אז אשמח לשתף פעולה!!! אני אומנם "אישיות משמעותית" - רק אצלנו בבית...
ולא אישיות ציבורית בכלל... אבל אני יודעת לעשות הרבה "רעש" ו"לשגע" את מי שצריך (אם צריך...) - תמורת מטרה נעלה שאני מאמינה בה!
- אני צריכה רק את הכתובת הנכונה - ואני "מתלבשת" עליה כ"פרוייקט" - עד להשגת המטרה!
(=התמנון - זה בגלל שלא היה אייקון של עלוקה...
)

דברתי עם אוני עמיאל

הוא גם חניכו וגם מסכים לעמוד בראש.אני קטן מדי אדבר שוב עם עמיאל ונזיז את זה.אני אפנה לוילנאי כי הוא למד בפנימינה הצבאית הזמן שהדרכתי במסגרת המלאים שלי את החוג לידיעת הארץ . הוא בכל אופן מקורב כבנו של פר. זאב וילנאי

יוחאי - קבל מינוי של "הקטר".

מבחינתנו, אתה הכח המניע את התהליך. אני אדאג לגיבוי של האגודה ושל ציבור מורי הדרך שאני מגיע אליהם. אגייס גם מטיילים שמשתמשים במפות ובספרים שהוא הביא לעולם. אבל - הכל יעבור דרכך, מבחינתי. כל זה כפוף, כמובן, לכך שלא תתנגד.

למעלה