אורי ! אתה לא לבד.

RamiSun

New member
אורי ! אתה לא לבד.

קראתי עכשיו כתבה וראיון על ועם אורי ברייטמן לרגל הוצאת הספר. ממש נהנתי לקרוא, כיף כל כך שהפרוג בכותרות. קראתי הפנמתי והבנתי שלמעשה אורי עשה עוד דבר בהקמת האתר המדהים שלו אורי גאל אותנו מבדידותנו, שארית הפלטה של הפרוג. להלן : מועדון הלבבות השבורים של סרג'נט ברייטמן נ.נ. רכשתי מאורי ישירות עותק של הספר, (כן, רציתי הקדשה). ואני עדיין קורא בו בהנאה צרופה, אני רוצה לציין שהספר כתוב נהדר, דורם ומדוייק, ממש תענוג. אז כל הכבוד לך אורי ידידי.

MajorWinters

New member
בהחלט../images/Emo45.gif

האמנתי שכמו הרבה דברים שיוצאים בישראל בסצינת הפרוג, גם את זה אני אקנה ביום מן הימים... אבל הייתי בחנות וקניתי, וקראתי תוך יום בערך! מומלץ למי שעוד במקרה פספס...

RamiSun

New member
הבהרה,

אני רציני. אני באמת חושב שמי שאוהב לשמוע פרוג, לפני הקמת האתר והפורומים בדיבורים בנענע ובתפוז, לא היה לו עם מי להשתתף בחוויות בדרך כלל. אני לא יודע איך מבינים את מה שכתבתי למעלה.... כי חשבתי שיהיו יותר תגובות לנושא, טוב...חשבתי...

RamiSun

New member
תגיד אורי,

דבר שתמיד מטריד אותי עם עיתונאים? למה הם תמיד מצלמים אנשים בצורה חושפנית כזאת? מה הקטע שלהם? אין באפשרות המרואיין להגיד, אני רוצה שתיהיה שם תמונה נורמאלית שלי? כי לי זה לדוגמא מאוד הפריע (ומפריע תמיד, שמתי לב גם שזה במיוחד במעריב)

רמי, אתה לא לבד!

היי רמי, תודה על התובנה המפתיעה. זה לוקח זמן להבין שמדובר, בין השאר, גם בסיוע לאנשים שמרגישים לבד בעולם עם המוסיקה המדהימה שלהם. לא סתם אומרים "הפרד ומשול" - פרוגרים מאוחדים הם פרוגרים חזקים
לגבי התמונה החושפנית - אני דווקא חושב שזה מגניב. העובדה שכתבתי ספר לא הופכת אותי למישהו אחר. בסופו של דבר אני בסך הכל בשר ודם, איש עם מחשב (הלפטופ לא שלי - הוא של חברה של חברה שלי), כמוני וכמוך. הם ביקשו ממני להוריד את החולצה, אז הורדתי. אם זה יגרום למישהו לקרוא את המאמר, ואם ההורים שלי לא נעלבו, אז אין בעיה.

SMILE 4 NOTHING

New member
יש גם כתבה ב-

"מקור ראשון"... (במוסף תרבות)
ורק שלא ייפתח הדיון של שבוע שעבר על דתיים, ימניים ואם יש קשר ביניהם לפרוג...

אני מחפש את זה בנרות

היי "סמייל פור נאת'ינג" - יש לך דרך למצוא את הכתבה הזאת? לסרוק אותה? לתת לה לינק? אני מחפש אותה בנרות ולא מוצא (בנרות).... תודה מראש!

SMILE 4 NOTHING

New member
../images/Emo113.gif אממ...

חשבתי שזה בטח יעניין אותך... אבל הסורק דפוק ובאתר שלהם לא מצאתי את זה... אני ממש אשתדל, אני רואה שזה חשוב. זו לא כתבה ארוכה אז מקסימום אני אשחד מישהו להקליד לי אותה...

אין צורך, אשיג את הנייר

יש לי ידידה שבמקרה עיינה בעיתון באותו יום. היא הבטיחה לשמור. אז תודה - אין צורך לעמול!

SMILE 4 NOTHING

New member
../images/Emo68.gif סבבה...

מעניין אותי מה תגיד על ה"כתבה"... (זה מסתכם באיזה חצי עמוד...)

Fatach

New member
../images/Emo45.gif אני מסכים.

פשוט אני לא הטיפוס הדברן יותר מדי. (בעצם זה תלוי)...

למעלה