אורי אריאל הפשיסט...

ראליסט

New member
אורי אריאל הפשיסט...

בגלל דיעות פוליטיות שוליות,שאיתן מסכים רק אחוז קטן בעם,יושב מר אריאל,בראש הועדה לתקצוב עניני בטחון,ומשהה את התקציב לבניית גדר ההפרדה,שעלה הוחלט בממשלת ישראל. את הטענה הזאת מפנה כלפיו ראובן ריבלין,יו"ר הכנסת,ולא איזה ח"כ מהשמאל. למה מותר לשחק בחיי אדם בשל עמדות פוליטיות שוליות???

עמרי ר

New member
אצלו הכל מתקשר לפאשיזם

כל מי שנמנה על צד ימין של המפה הפוליטית, וחלילה וחס מחזיק בדעות לאומיות שלא תואמות את האג'נדה של השמאל המתפורר - הרי הוא פאשיסט. בסדר, כבר מזמן הפסקתי להתרגש מהכינוי ה"נורא" הזה. שיהיה לבריאות :)

ראליסט

New member
כי אתה יודע...

שהאיחוד הלאומ(נ)י-הוא מפלגה שנושאת את דגל סילוק כל הערבים-מוסלמים,בדווים,נוצרים ועוד,באשר הם,מכל א"י - אז אתה יודע שהם פשיסטים.באמת,מדוע שתתרגש מזה? אתה תומך בזה!!

עמרי ר

New member
ריאליזם טהור

תראה לי, במטותא ממך, היכן דורשים אנשי האיחוד הלאומי (מפלגה שאיני משתייך אליה), לגרש את כל המיעוטים מהארץ? להיפך, בכל הזדמנות שהיא הם קוראים לאמץ את הדרוזים והבדווים הנלחמים לצידנו ונאמנים למדינה, ולא לנהוג בהם כפי שממשלת השמאל נהגה בחיילי צד"ל. מה שהם כן דורשים, ובצדק, זה לנהוג באויב כפי שצריך לנהוג באויב. מדהים אותי עד כמה השקר הפך אצלכם למטבע עובר לסוחר.

ראליסט

New member
מה אתה משחק לי???

הרי זה הדגל שלהם? זה כמו לשאול-איפה כתוב שש"ס בעד מדינת הלכה? אולי אתה צעיר,אבל הטרנספר של מולדת,שעבר לטרנספר של האיחוד הלאומי,הוא העברת כל הערבים מעבר הירדן המערבי,לעבר הירדן המזרחי-שם מולדתם. אם אתה לא יודע עובדה זאת,תשאל אותם! במה השמאל חטא לצד"ל? היית מצפה שנשאר בלבנון לנצח בגלל צד"ל? היחס המפלה שאנשי צד"ל שהגיעו לארץ,קבלו מהשמאל ומהימין ,לא היה שונה-הראיה,רובם שבו ללבנון,ואף לא נענשו ע"י החיזבאללה.

אריק ל

New member
רק תגובה קטנה על ש"ס

היא דווקא כן טוענת שהיא בעד מדינת הלכה ובמצע שלה כתוב שהיא בעד הפיכת התורה לחוקת ישראל.

רונאל1

New member
הפנטזיות של עומרי

מדהים כמה השקר הופך אצלך מטבע סחיר - אתה תשקר רק כדי להגן על חבריך לימין הקיצוני. אני מציע לך לקרוא את בטאון מפלגת מולדת האחרון ולראות את גאוות אנשי מולדת על הפעילות שהם עושים נגד הבדווים בדרום. הם מארגנים משמרות מחאה נגד "ההשלתטות" של הבדווים על אדמות הנגב ואתה מקשקש כאן על איך הם מאמצים אותם?

ראליסט

New member
הם מגינים על "האיחוד הלאומי"...

שתורתו היא גזענית לפי כל קנה מידה (גם של הימין),ולראיה הופכים אותו ל"ימין מתון וזך". בכל בטאון של "מולדת",מופיעים כותבים,המסבירים מדוע כל הערבים,כולם-כולל אילו שמסיעים לנו בצבא,הם סכנה ולכן יש רק פתרון אחד:"טרנספר",ופה בא מישהו ומכחיש שזו מדיניותה,בשביל להגן על הימין הקיצוני. ואח"כ מאשימים אותי ,שאני מגן כביכול על השמאל הקיצוני....

רונאל1

New member
הליכוד נהיה שמאל

אז הם עברו לתמוך במסווה במולדת. ככה זה כשאין אידאולוגיה - קופצים ממפלגה למפלגה. אל תפריע להם, הם בדרך למרזל וכהנא חי אחרי שהתבדו וראו שגם מולדת שותפת לפושעי מפת הדרכים.

אריק ל

New member
תגובה

אכן לצערי הרב הליכוד הופך לאט לאט לממלא מקום של מפא"י. העבודה הופכת לשמאל קיצוני. ואני חושב שלא תיהיה לי מפלגה להצביע אליה בבחירות הבאות. לכן אני תומך באידיאולוגיה ההיסטורית של הליכוד. עד שלא תקום מפלגת ימין מתונה עם אידיאולוגיה כמו של הליכוד ההיסטורי לפני עלייתו של ביבי, אני חושב שאני חסר מפלגה.

Alexco

New member
זה ממש משעשע

איך אתה מדבר על העבודה והליכוד כאילו שהן מפלגות עם אידיאולוגיה

ראליסט

New member
אני אסביר לך...

כי הוא תומך ליכוד "שרוף".לא תומך באידאולוגיה. אח"כ אני "הבלתי גמיש",כשאני אפילו לא הצבעתי בבחירות האחרונות!

אריק ל

New member
דמגוגיה של 180 מעלות

הרי אמרתי בפירוש שאני תומך אידיאולוגיה ולכן ככל הנראה לא אצביע ליכוד בבחירות הבאות. אבל אתה כמובן רואה מה שאתה רוצה לראות. נתפסת.

עמרי ר

New member
אוי, הצביעות העלובה שלך

הבדווים בנגד משתלטים על אדמות לא-להם, בונים בצורה בלתי חוקית ועושים צחוק מהחוק. כשמתנחלים מקימים מאחז על גבעה אתה מייד פוצח בזעקות מרות על הבריונים ששמים ללעג את החוק הישראלי, אבל כשבדווים, או לחלופין ערביי מזרח ירושלים, עושים דברים הרבה יותר חמורים - אז הפושע הוא זה שמתריע על התופעה ונלחם נגדה. כמה לא מפתיע. עדיין אני מחכה לראות איפה קראו אנשי האיחוד הלאומי לגירוש בדווים מישראל בשל היותם בדווים, וגירוש נוצרים ודרוזים, כפי שטען ה"ריאליסט" (עלק) בהודעת השטנה שלו שמעליי.

רונאל1

New member
אוי השקרים הפאתטיים שלך

1. "בכל הזדמנות שהיא הם קוראים לאמץ את הדרוזים והבדווים הנלחמים לצידנו ונאמנים למדינה, ולא לנהוג בהם כפי שממשלת השמאל נהגה בחיילי צד"ל". בבטאון מולדת האחרון מספרים בגאווה על הפעילות של מולדת נגד השתלטות הבדווים על קרקעות. זה כל מה שאמרתי. אתה יכול לחכות עד מחר לחפש איפה הם קראו לגירוש הבדווים - לא טענתי את זה פעם אחת. 2. מה קרה?, הבדווים החביבים שמולדת קוראת "לאמץ" אותם הפכו להיות עבריינים חמורים?. מעניין איך בהינף הודעה אתה מחליף את הדעות שלך על הבדווים. מאזרחים נאמנים הפכת אותם לעבריינים והכל כי חשפתי את השקר המקורי שלך לפיו מולדת תומכת בהם.

עמרי ר

New member
חמודי

תנסה לרגע להפסיק להתלהם, ולנסות להבין את הנקרא: מי שנלחם נגד הבדווים שעושים בנגב כבתוך שלהם, לא עושה את זה כי הם בדווים אלא כי הם פורעי חוק ומשתלטים על אדמות שלנו. ישנם מספיק בדווים אחרים שנאמנים למדינה ולחוקיה, ונגדם לא ראיתי מעולם מילה אחת מכיוון הימין הישראלי. מי שנאמן למדינה מקובל אצלנו ויותר מכך. זה סותר לחלוטין את תאוריות הגזענות שלך וזיוני השכל של ה"ריאליסט" על נאציזם, כי אם בזה היה מדובר הרי שהייתי רוצה בסילוק כל מי שאינו יהודי, בין אם הוא נאמן למדינה אם לאו. לא זה המקרה, לצערך הרב וליגוני הלא-קודר. ותקרא בבקשה את הודעתו של חברך: הוא טען שהימין קורא לגירוש דרוזים, בדווים ונוצרים מישראל, באשר הם. לא אתה אמרת, הוא אמר. הבנת הנקרא.

רונאל1

New member
מותק

אני יותר רגוע ממה שנדמה לך. מי שנלחם נגד הבדווים, קרי מולדת, לא נלחם נגד המתנחלים פורעי החוק במאחזים הבלתי חוקיים. (ולפני שתזדקק לשיעור בהבנת הנקרא: לא כל המתנחלים הם פורעי חוק, רק אלה מהמאחזים הבלתי חוקיים). אם מולדת לא נלחמים בבדווים כי הם בדווים אלא רק כי הם פורעי חוק, אז אולי תסביר לי למה הם לא נלחמים במתנחלים פורעי החוק. מה זה המוסר הכפול האלה. או במלים אחרות מספיק להתחסד. שנינו יודעים בדיוק מה האג'נדה הגזענית של מולדת ולא נדמה לי שמישהו מינה אותם ליחידת האכיפה של משטרת ישראל (ואם כן אז שיתחילו בבית).

עמרי ר

New member
כפרה

אז מה תגיד על מי שנלחם במתנחלים כי הם "פורעי חוק", אבל לא נלחם בעברייני הבנייה הבדויים בנגב או הערבים במזרח ירושלים? להיפך, אנשי השמאל באים להגן בגופם על בתים ערביים שנבנו שלא-כחוק, בו-בזמן שהם מצלמים מהאוויר (מאיפה הכסף? שיראק מממן?) כל קרוואן של מתיישבי יש"ע, כדי "לשמור על שלטון החוק", עלק. אז מי כאן צבוע? מי כאן נוהג במוסר כפול, ועוד נגד עמו שלו? ולא יעזור לך: גזען היה רוצה בהעפת *כל* מי שאינו יהודי, בלי קשר למה הוא בונה, איפה הוא בונה והאם זה חוקי או לא. האם מישהו בליכוד אמר או עשה דבר שכזה? בוודאי שלא. גם לא מישהו מן האיחוד הלאומי. די לשקר. זה לא בריא.

למעלה