אורית

דן דן 76

New member
אורית

יש לי מספר שאלות: באפריל אני אלך לסדנת הפסקת עישון של אלן קאר, זה חשוב מי ישלם על הסדנא, אני או סבתא שלי או חברה שלי? השאלה שלי היא האם זה חשוב בהקשר של הצלחת הסדנא, משמע הפסקת העישון, יש קשר בין מי שמשלם ובין ההצלחה של הסדנא? המעשן עצמו חייב לשלם מכיסו הפרטי? מהי מדיניות החזרת הכסף של אלן קאר? אם יבוא לי סיגר פעם בשבוע אחרי שהפסקתי לעשן בעזרת הסדנא, זה אומר שאני אחזור לעשן אח"כ סיגריות? ככל שאני מתקרב ליעד של יום הסדנא פחות ופחות בא לי להפסיק לעשן, זה טבעי אצל מכורים לסיגריות שכמותי? תודה אורית.

goodis

New member
השאלות שלך מעולות

1) ברור שרצוי שאת תשלמי על הסדנא, אבל גם הכסף של הסבתא מספיק טוב. 2) למיטב ידיעתצי מדיניות ההחזרה שלהם אומרת שאם תוך 3 חודשים תחזרי לעשן תקבלי את הכסף חזרה, אבל אני חושב שהם מתנים את זה בכך שתבואי לסדנאות חיזוק לפני שתישברי. אני הצלחתי להיגמל אחרי שקראתי את הספר של אלון קאר אבל האמת שהיו לי שבירות. בשבירות שהיו לי עישנתי סיגריה מתחליף ניקוטין... כך שלא נפלתי חזרה למעגל ההתמכרות, מה גם שהסיגריה הזו היא רק צמחים בלי טבק וניקוטין ולכן גם לא גרמה ל לשום הנאה.

דן דן היקר

ברכותי על ההחלטה, ואני מאמינה שאתה תצליח ויהיה לך כיף. לגבי התשלום, זה לא ממש משנה מאיזה כיס זה יוצא, כל עוד אתה מתחייב לתהליך. ההחזר הכספי מותנה בזה שחזרת לעשן במהלך שלושה חודשים מהסדנה, והשתתפת בעוד 2 סדנאות חיזוק, במהלך אותם 3 חודשים. לגבי ה"אי רצון" לקראת בו המועד, זה קלאסי, שום דבר מיוחד, זוהי הפאניקה שגורמת לפקפק ביכולותיך, או ברצון שלך. קבל את התחושות האלה, הן חלק מהבעיה, ואלו אחד הדברים המשמעותיים שאתה משאיר מאחור. כל מוצרי הטבק למיניהם יובילו לכך שתחזור לעשן כל יום כל היום
שיהיה בהצלחה וכל טוב, אורית

דן דן 76

New member
בלי סיגר שמנמן פעם בשבוע?(אני מתפשר על רזה)

ביום שישי בבית קפה לפני הפאב?? מה אני אעשה?????? אללי! התלותיות לשי בטבק מוחלטת, גועל נפש!!! מגיעל את עצמי!

חשוב רק לזכור../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

שהתלות היא תוצאה של שמוש בסם, ברגע שתפסיק גם תשתחרר מהתלות המבאסת שהסם הזה מייצר. (לימים אנחנו חושבים שזה משהו בעייתי בנו, בעוד שזוהי בעצם תוצאה ישירה של השמוש ...
בהצלחה, חג חרות שמח

למעלה