אורית שלום

Boy Interrupted

New member
אורית שלום

רציתי לעדכן אותך שפטרו אותי מהעבודה. אני מעשן 2 קופסאות ליום, כ-900 שקל בחודש. אין ברשותי לשלם כרגע במצבי סכום כזה. אני מעוניין להפחית בכמות למרות שזה מרתיע ומפחיד אותי. מבקש לשמוע‎ ‎ ממך טיפים ועיצות איך להפחית בכמות ומה לעשות כתחליף לעישון חינמי שלא עולה יקר כמו מדבקות. תודה ויום טוב

יש פה שאלה חשובה לשאול

שלום לך, השאלה היא האם אתה מעוניין לעשות מעשה זמני שיחריף את התלות שלך, ואת ההרגשות הלא נעימות שלך? או האם אתה רוצה פעם אחת ולתמיד להבין את ההתמכרות לעומק, ולהחלץ ממנה? יש אפשרות שאם תבחר באפשרות השניה, דוקא משבר כמו פיטורים מהעבודה, יהווה מנוף נפלא לשינוי משמעותי ונהדר בחייך. מחכה לתשובתך ונמשיך משם, בינתיים בכל מקרה, מאחלת לך שאת הפיטורים מהעבודה, תראה כחלון הזדמנויות. בברכה,

Boy Interrupted

New member
היי

חשבתי יותר בכיוון של אפשרות ראשונה. את מתכוונת באפשרות השניה שאפסיק לצמיתות? כי אם כן, זה מאוד מפחיד אותי. מה את מציעה בשניהם? תודה

הפחד

נגעת באחת הנקודות היותר משמעותיות במלכודת, זה כל כך מאבני היסוד של הבעיה, שתשובתי אליך היא: ברור שתפחד, זה מה שהסם עושה, הוא גורם לך להרגיש כלכך תלוי, שהפרידה ממנו מאוד מפחידה. אבל רק כהתחלה להתעסקות עם שאלת הפחד, הגיונית, מה נראה לך יותר מפחיד, לעשן או לא לעשן? התשובה ידועה מראש, ויחד עם זאת, מעשנים חושבים שהסיגריות פותרות להם את הפחדים, בעוד שהסיגריות מבטיחות שיהיו להם הרבה יותר פחדים מהלא מעשנים. לגבי שאלה 1 לא יכולה להמליץ, המומחיות שלי היא בשיטה שלנו, שאומרת שאו שמעשנים או לא, אין באמצע, ולא כי אנחנו "קשוחים" אלא כי הנסיון מוכיח שמהר מאוד תחזור לאותה כמות שעישנת לפני (יש שמדווחים על כמויות גדולות יותר יש הסבר מאוד רחב ללמה זה קורה, שלא מתאים לפורום. בהצלחה, בכל דרך שתבחר,

Boy Interrupted

New member
..

יש לי פחות מ-2 דק' להגיב (אינטרנט קפה) נשמע משכנע מה שאת אומרת. מה את מציעה בגמילה לצמיתות בעצם? והאם היא תהיה בפעם אחת?

הפסקת עישון בסדנה חד פעמית של 6 שעות

ואתה משוחרר מהמלכודת לצמיתות. אשמח לענות על שאלות נוספות אם תצטרך בברכה,

למעלה