אוריינטציה 291/Z

A Lost Hero

New member
אוריינטציה 291/Z

למי שעדין לא יודע, ב-HOT VOD עלה "אוריינטציה 291/Z" שזה סרט הדגמה של האי.. שכאן יש שוב העתקה מלאה מאבודים, סרט ישן עם הפרעות באמצע, פסקול פתיחה וסיום ישנות ומיוחדות, אדם מיסתורי אשר מספר על המבצר/הצהרים, איסורים מוחלטים שמאוד מוכרים מאבודים ועוד.. אבל.. שווה צפייה.

Yarinv

New member
אם היית בודק

היית רואה שכבר נפתח שירשור בנושא. אם אתם כל כך סובלים מהסדרה אל תצפו בה.

A Lost Hero

New member
לא, אני ממש לא סובל מהסדרה

אני דווקא די נהנה ממנה..! אני נהנה לראות את אבודים הישראלי..! זה מחליף של אבודים בפגרה בין העונה השלישית לרביעית..!

יש אפשרות שמישהו יעלה את זה ליוטיוב או לפה...

כי אין לי וי או די....פליזזזזזזזז אני אודה לכם מאוד....

../images/Emo41.gif תוספת..../images/Emo41.gif

הקטע בטלוויזיה ששודר בלופים של הסיני שמדבר - מועתק מהסדרה יריחו ! "המבצר" - כמו תחנת הברבור באבודים הסמל של המבצר שמופיע על כל דבר שם - כמו באבודים, הסמל של דארמה. תראו את הקטע הזה: http://youtube.com/watch?v=cPb8VTrofQA קודם כל, תראו שעל הבקבוק יש סמל (של דארמה) כמו בהאי. דבר שני, "המערכת" באי שמדברת - קיבל השראה מאבודים. ראו בקטע איך דזמונד מחבל בה... ואז היא סופרת לאחור.. באבודים הניצולים קיבלו משלוח של מזון - מזכיר את המטבח עם האוכל... הילד עם כוח השכנוע - בגיבורים הייתה דמות בעלת יכולת שכנוע ! פלאשבקים - מועתק מאבודים הרעיון שלכל הילדים יש משהו משותף, עבריינים - קיבל השראה מאבודים... ועוד ועוד ועוד.........

../images/Emo41.gif עוד דבר..

הילד הקטן רואה את ג'יני אבל אף אחד לא מאמין לו.. באבודים, ג'ק למשל רואה את אבא שלו והוא חושב שהוא הוזה...

../images/Emo41.gif ועוד...

הספר שמצייר את העתיד - בסדרה גיבורים יש דמות שיש לה כוח לצייר את העתיד (אייזיק מנדז) ג'יני - לא בטוח אם היא טובה או רעה. נמצאה על האי "במקרה". יש לה סיפור כיסוי. הניצולים לא יודעים אם לבטוח בה -באבודים מישהו בשם בן מתחזה לאדם שהתרסק על האי עם הכדור פורח שלו - בדיוק אותו דבר! הניצולים רוצים לבדוק אם הוא דובר אמת, אז הם מחפשים את הכדור פורח. הם מוצאים אותו, אבל למרות זאת - הוא שיקר והוא בעצם המנהיג של האחרים. ----- הנחל - כמו האגם שג'ק באבודים מצא ---- המאבקים בין צ'יף לטום בוי (אין לי מושג איך קוראים לו) - כמו המאבקים בין ג'ק לסויר באבודים --- מכונת הכתיבה הזו - כמו המחשב באבודים --- האדם שצפה בסוף הפרק בהם, כמו באבודים !!!!!!

מה אסור שיהיה נחל בסדרה?

-גם בשמיניה היו מחשבים, אז הם העתיקו מאבודים? -גם בשמיניה ובעוד סדרות אחרות יש פלאשבקים וריבים (כמו אדם ונינ בהתחלה), אז זה מועתק? -בסדרה גיבורים יש את האיש שיש לו יכולת לצייר את העתיד אבל פה הספר מצייר בעצמו, ואף אחד לא יודע מי יצר אותו... -ג'יני לא נמצאת על האי במקרה, היא אמורה להיות עליו! -בהרבה סדרות יש אנשים שרואים דברים מוזרים, נחשפים לסודות ואף אחד לא מאמין להן ואומרים שהם הוזים...בכל סדרה יש את זה!!!! אז מה? זה מועתק מאבודים?! -באבודים הם קיבלו משלוח של מזון אבל ב"האי" יש להם מטבח...הרעיון של המזון ב"האי" יותר מעניין ומגניב מאבודים, תאמין לי....

וגם אבודים זאת לא סדרה מקורית בכלל

קראתי איפה שהוא שהאבודים מועתק מהאסיר.. ואבודים זאת סדרה יפה והכל אבל לא צריך כל הזמן להשוות למרות שזה נחמד לדבר פה על אבודים כי הפורום שלהם בתפוז מפחיד..

כי הם כועסים מאוד על מי שמדבר איתם על עונה

קודמת, הם חופרים עמוק עמוק בסדרה, והם שולטים בסדרה ברמות מפחידות

NoFaR815

New member
חחחחח נכון אבל זה לא נכון שכועסים על מי שמדבר

על עונות קודמות...

אביב321

New member
הם בהחלט חופרים, אבל...

יש לזה סיבה... זאת סידרה כל כך מתוחכמת שאפשר לראות אותה שוב ושוב... וגם- בכל הפרקים מסתתרים פרטים קטנים שרק אנשים חופרים יכולים למצוא....

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאין קשר בין אייזיק מנדז לספר

את הציורים של אייזיק אי היה אפשר לשנות. מה שהיה מצוייר, קרה בשלב מסויים. הציורים בספר משתנים בהתאם למה שקורה. אם הדברים שקורים לא הולכים לפי הספר, הספר נמחק/משנה את הציורים מחדש.

iii777

New member
לאו דווקא

אייזק צייר את הפיצוץ הגרעיני בניו-יורק, שלא קרה בסוף.

למעלה