אוריאנה מכה שנית

אוריאנה מכה שנית

שלשום זה שוב קרה. כן כן. ``רבותיי ההסטוריה חוזרת``. מילא ההסטוריה, אבל ההיסטריה!!! שלשום מצאתי במקלחת ספק-ג`וק-ספק-זוחלום-כזה (אנא אערף מה זה היה בדיוק, אין לי הגדרה יותר מדוייקת). הרבצתי צרחה כדבעי, קפצתי למעלה, עשיתי חור בתקרה וחזרתי. אתמול קראתי לאבא שלי בדחיפות. הסתבר שהיה לי חור בגודל של ארון-קיר קטן בפאתי המקלחת, ודרכו יצאו כל מקקי ארצנו. אז הוא ריסס לי, והבוקר היתה שם פארטייה של ג`וקים מתים. אז סליחה מראש אם אהיה נורמאלית ואענה ברצינות, אני עדיין מתאוששת מהטראומה. ולכבוד אבוי חיברתי את הפואמה הבאה: אבא שלי הוא אביר, אבא שלי הוא מדביר. הוא בא ובלי כל היסוס, עשה אצלי ריסוס. בזכותו כבר אין מקקים, נמלים, יתושים ושאר חרקים. עכשיו נשאר רק שידביר את עצמו וזהו! אוריאנה (ילדה של אבא)

avitalp

New member
אין מה לומר...

כשאת מכה - את מכה... :cool: יום נעים, אוריאנה... אביטל (שכמוך, מתעבת חרג`וקים ומתה על אבא..)

חן.

New member
אוריאנה

הכי חשוב לסתום את החור הזה.... וגם יש ריסוס ארוך טווח שמחזיק כמה חודשים שכדאי לך לרסס... אפשר לקנות בסופר, זה מאד יעיל ופשוט.... בברכת ריסוס יעיל...

noam011

New member
מצבך עוד טוב

בשבוע שעבר בשעה 6.30 בבוקר. אני מתנמנם לי במיטה. לא יודע למה, החלטתי לפקוח חצי עיין תורנית. פתאום, מה רואות עיניי ? נדל ארסי באורך, נניח 20 ס``מ. עם שני זימים אדומים מאחורה. (זה נראה כאילו שהוא פתח מבער אחורי - למי שמבין במטוסי קרב) ככה, מטופף לו בקצב על רצפת החדר. הוא גם נראה מאד ממהר. כנראה שהיה לו עניין חשוב באותו יום לסדר אצלי בחדר. בלי לחץ, זינקתי מהמיטה. ממצב שכיבה ישר לעמידה. בלי היסטריה ( אבל עם דופק 540 פעימות לשניה)הורדתי עליו את הנעל. באופן רגוע ובנחת, צילצלתי מייד למדביר ואמרתי לו בקול שקט : מייד אתה פה !! אבל מייד !! לא עוד שעה ! לא עוד חצי שעה ! עכשיו ! עכשיו אתה פה ! מצדי תעבור בכל הרמזורים האדומים ותסע 120 בסיבובים. אבל אתה פה מייד. הוא לקח אותי ברצינות.. והוא בא באמת מייד. נווווווווו אויאנה רוצה לבוא לגור במושב ? B-)

שוב קראת לי בשם של מים-מינרליים

ובקשר למושב - באמת חשבת שאני אחכה להזמנה? אוריאנה

noam011

New member
א. זה שם חיבה שהמצאתי לך

אויאנה זה קיצור של ..... ב. זאת אומרת שאת באה למושב ??? ג. מכל הסיפור, שמת לב, רק לשם שלך ? על כל השאר אין לך מה לומר ?

חיבה זה בסדר

אין לי מה לומר כי אין לי מה לומר. בחדר-השינה שלך יש יצורים ארסיים, זה ידוע.

noam011

New member
את רואה ?

יש כאלה שהולכים לישון במיטה עם יצורים ארסיים (וגם נישאו להם) ואני דופק כאלה בחדר בחדר שינה שלי............(עם נעל כמובן- לא בשום צורה אחרת...חחחחחחחח B-) )

שוב קראת לי בשם של מים-מינרלים

ובקשר למושב - באמת חשבת שאחכה להזמנה? אוריאנה

אור-לך

New member
אוריאנוש

אצלי, כמו אצל נעם, הנדלים מדברים...(מהמושב, מה לעשות...), ג`וקים - קטן עלינו... ואבא...למרות שאני ילדה שלו, מעדיף להדביר את עצמו מאשר את הנדלים למיניהם... אור (שחושבת שהגיע הזמן להיגמל מאבא...).

אבל

ג`וקים הם אמנם לא ארסיים אבל הרבה יותר מכוערים, דוחים ומפלצתיים מנדלים. אוריאנה מהחברה להגנת הטבע

אור-לך

New member
כנראה

שלא פגשת נדל מימייך... אור (שלא מבינה איך נעם קטל אותו בדריכת נעל...וחוץ מזה, החברה להגנת הטבע פתחה אצלה סניף...).

noam011

New member
מה זאת אומרת ?

אני לא דרכתי עליו. החזקתי את הנעל ביד אחת ויריתי אותה עליו. מעוצמת החבטה, דמותו של הנדל, טבועה במרצפות של החדר. האמת אני מאד מקוה שלא יצא לי להיפגש עם עוד אחד פעם נוספת. הם בעיני מבחילים. אני מעדיף תל של ג`וקים מאשר את הזוחלים האלה.

noam011

New member
אור-לך אני שאלתי את המדביר

מאיפה נכנס הנדל,? אז הוא הראה לי את החריץ הקטנטן שבין הפאנלים לריצפה. משם הם נכנסים. כמה שקשה להאמין כי החריץ הוא ממש דק. אני הולך לאטום את כל הפאנלים. זה לדעתי מה שיפתור לך את הבעיה. בהנחה שאת לא משאירה דלתות פתוחות וכו`..

ואני קראתי

שבכל מקרה צריך לאטום את כל החורים והסדקים לפני שמרססים, ולא משנה איפה אתה גר.

אור-לך

New member
נראה לך...

שאפשר לאטום את כל החורים...??? אור (שמעדיפה לאטום את החורים עם משהו אחר...).

אור-לך

New member
אז ככה...

אצלי הם נכנסו דרך הרווח שבין הדלת לרצפה...(העניין כבר סודר...), חוץ מזה, אצלי זה סניף של החברה להגנת הטבע...יש חתולים למכביר... אור (ששואלת את עצמה שוב ושוב מה יהיה עם התפוז המעפן הזה...)

corrida

New member
אני מוכן לסייע ב-

לאהוב את היצורים הקטנטנים. אין מה לפחד,הם מאוד נחמדים. עדיף להיזהר מבני אדם, הם יותר מזיקים.

למעלה